5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

connesary

Üye
deneyim sunucu cevap vermiyor dedi. güncellemeyer kontorl ediyor da bayağı kaldıktan sorna

ornitorenk1982

Üye
arkadaşlar ben yeniyim navi nedir? nemesis nedir? nss nedir? bilgi lütfen
5800,5530 ve N97 Fun Club!!! kardeş bu sayfadan nemesis programını indirip anlatıldığı gibi kodu 0587676: Euro2-Turkey Navi bu şekilde değiştirirsen pc suite güncellemeyi görür!senin sahip olduğun koda göre güncelleme bulamadığı için güncelleme yok diyor!

karadenizerkan

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html karadeniz erkan kardeş bu sayfadan nemesis programını indirip anlatıldığı gibi kodu 0587676: Euro2-Turkey Navi bu şekilde değiştirirsen pc suite güncellemeyi görür!senin sahip olduğun koda göre güncelleme bulamadığı için güncelleme yok diyor!
öncelikle yardımın için teşekkürler,bu bahsettiğin kod mu girilecek yoksa yukarıda verilen başka kodlarda var fun clubda onları mı gireceğim,birde son soru özür dileyerek...nevesis programını nasıl kullanacağım...teşekkürler...:sarıl::sarıl:

callcium

Üye
hocam ayların verdiği bekleyiş bitti çok çok teşekkürler bildirim için

aliicii

Üye
Verdiginiz Bilgiler Sayesinde Güncelledim . ßendede görmüyordu product kod'u değiştirince gördü şu anda güncelleştiriyorum teşekkürler :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Binlerce teşekür sonunga kavuştuk Nadir bey emeklerine saglık

karadenizerkan

Üye
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgilerle bende güncelleme yaptım...

rwo

Üye
Arkadaşlar nemesiste sorun bende yaşadım ama şu yöntemle düzelttim.bi deneyin
nokia pc suiteyi kapatın. aygıt yöneticisini açın portable devices ten telefonunuzu kaldırın. o zaman görecektir(telefon pc suiteye bağlıyken ancak görüyor normalde görünmez)
fakat ilk seferde yine görmedi.Nemesisi telefonunuzu görene kadar açın kapatın read diyin görmezse kapatın tekrar çalıştırın görünce işlemleri yazıldığı şekilde yapın ama nokia software update i çalıştırmadan önce bunu kapatın
dikkat taskbarda minimize olarak kalmasın tam kapatın. sonra pc suiti açın ardından da software updatei çalıştırın pc suiti açmayınca telefonu görmüyo software update. şuan benimki yükleyiyor 137,4 MB bekliycez artık . birinize faydam olduysa ne mutlu herkeze kolay gelsin.
NOT Win7 de software update çalışmaz sağtıklayıp uyumluluk modunda çalıştırmanız lazım.

ouSahin

ouSahin

Üye
ya ben daha 31 i yükleyemedim v40 çıktı :(

rwo

Üye
ya ben daha 31 i yükleyemedim v40 çıktı :(

abi 31 yükleyip napıcan v40 yükle bendeki v30 du arkadaştada v31 vardı çok ufak farklar var onun nokia map i daha iyiydi felan buna benzer ama bu daha yeni sürüm sonuçta

maktama

maktama

Üye
Yahu yükleyemedim birtürlü:(( Bugün tüm gün boyunca sertifika alma ve program sertifikalandırm ile uğraşıp en sonunda hallettim. ve ofis programını kurdum.
Şimdi de güncellemeyi gördüm. Bende de nsu 31 sürümünden günceli yok dediilk başta, ben de nss ile kodu değiştirdim(black, navi, red debedim hepsini), ozaman güncellemeyi gördü, indirdi ama yükleme sırasında hep hata veriyor, telefonun şarjı da var, ve şarja da takılı(bir arkadaş şarjı azsa yüklemeyebiliyor demiş). yükleme sırasında telefon kapanıyor ve 15 dakka dan 14 dakkaya düştüğünde telefon kendiliğinden açılıyor vev telefonla bağlantınız kesildi diyor nsu ,deli olucam yahu.

mvs29

mvs29

Üye
şuan da bende yüklüyorum bakalım neler deisecek değişmezse format felan diyorlar o nasıl oluyor ?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
nss yi yüklerken hangisini seçecegiz yeni yazılım yok diyor

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Bende Mavisi var Şimdi Naviye Çevirdim Deniyorum Bakalım :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bana bi cevap versen

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
tamam arkadaşım yarısı kaldı güncelleniyor görcez birazdan

mvs29

mvs29

Üye
14 dakka kala hata verdi :S

rwo

Üye
arkadaşlar güncelledim kinetik ekan özelliği ilk başta ana menülerdede vardı sanki ama sonradan olmuyo rehber galeriler felan hala o özellik var.uygulamalarda felan yok. yoksa ben mi hayal gördüm yeni kuran arkadaşlar bi dikkat etsin ve kurmuş arkadaşlar bi bakarsa sevinirim.

mvs29

mvs29

Üye

14 dakika kala bu hatayı verdi :S neden olabilir

Üst Alt