5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

connesary

Üye
usb kablosuz yükleyebilirimiyim?

karadenizerkan

Üye
bu yazılımı telefona nasıl yükleyeceğiz??

connesary

Üye
nsu programıyla yüklersen 1. sayafada ilk mesajda verilmiş link usb kablonu tak programı çalıştır ama bende usb kablosu yok nası olucak onu merak ediyorum .d

wairhumer

wairhumer

Üye
nadir abi teşekkürler herşey için :D

arkadaşlar yazılımı güncelledikten sonra hard format atın özellikleri göremeyen arkadaşlarımız için söylüyorum. Ben navi kodu kullandım blue 5800 ıma.. şuan yazılım gayet sorunsuz ve tel çok hızlı...C: nin 10 mb dolu olması çok şaşırttı beni...
nokia 5800 XM telefonların ciddi bir sorunu olan ekranın KIRMIZILAŞARAK KAPANMASI ve telefonun yeniden açılması sorununu şuan yaşamadım. Umarım bu firmware hatasıdır ve asla yaşamayız v40 ta...

Nokia v31 den sonra gayet güzel bir firmware yaptı.. Elbette ilerleyen aylarda daha güzel noktalar eklenir,varsa sorunlar giderilir.. nokia 5800 firmware yönünden şanslı bir telefon çünkü 5530 gibi bir yol arkadaşı ve yeni çıkan N97 var.Bu nedenle zannediyorum ki daha yeni şeylerle ilerleyen aylarda muhakkak karşılaşacağız..

usta yaptım ben hard formatı caktım fakat degısen bısı yok yıne v31 ozellıklerı war telefonda

tayfunsezgin

tayfunsezgin

Kapalı Hesap
arkadaşlar yükleyen varsa görüntü verip değişiklikleri bildirsin lütfenn..

DEĞİŞİKLER BURDA KARDEŞ EKRANDA SALAYTLAR OLMUŞ YAN EKRAN YAPARKEN. Menü çok hızlı bilgisiyar gibi :D:d:

alicagin

alicagin

Üye
ya arkadaşlar ben ne yaparsam yapıyım yeni sürümü bilgisayara indiremedim hatta bulamadım=)
link werebilirmisiniz

karadenizerkan

Üye
arkadaşlar ben taktım telefonu,son versin 30 mevcut versiyon 30,en son sürüm yüklü telefonda diye bir yazı çıktı,ne yapmam gerekli acaba??

connesary

Üye
çok sık sormuş olucam ama çok istiyorum versioyn güncellemeyi usb kablosuz yapbilrmiyim. Wifiden girdim sunucu cevap vermiyor dedi daha sorna denesem olurmu?

elguabo

Üye
arkadaşlar iki defadır nokia software updater ile deniyorum ama yeni sürüm yok diyor?

nihat05

nihat05

Üye
ya bu nokia software updater neden windows 7 de çalışmıyorum bilen varmı çok merak ediyorum.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
wifi riskli olur kablo kullan bağlantı kesilebilir

--------------- Ekleme ---------------

var arkadaşım var bende yeni yükledimm

karadenizerkan

Üye
ya arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin neden güncel sürüm yok diyor bende,ne yapmam gerekli bir yardımcı oluverin lütfen...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
windows7 de çalışırma şekli exe dosyası üzerinde sağ yap mouse ı ordan farklı çalıştırı seçç

karadenizerkan

Üye
kardeşlerim yok mu hiç yarım edecek ya:(

cmlkrc

cmlkrc

Üye
konuyu baştan bir oku navi kodundan bahsediyorlar ama ben normal güncelledim birde onu dene

karadenizerkan

Üye
bana kod sormuyor ki,denetleme yapıyor yeni versiyon yok diyor...:(

connesary

Üye
yani yokmu usb kablosuz çözüm?

elguabo

Üye
arkadaşlar ben yeniyim navi nedir? nemesis nedir? nss nedir? bilgi lütfen

cmlkrc

cmlkrc

Üye