5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Emre520

Üye
Arkadasım bunu kurarken secenek cıkıyo alt alta
hangısıını secıcem valla kafam durdu ya :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir bu tel navigasyon yaptım :) diyelim bu ömür boyu lisansı kim verecek ? :D
sms ile ? mail olayı nasıldır ona göre değişeyim :)
sınırsız navigasyon..telefonu satmadığın ve nokia kesmediği sürece..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam neyse arkadaşlar ben çıkıyorum..yatmam gerekiyor..yalnız o kadar yardım ettim bir teşkekkürü çok gördünüz alacağınız olsun..

Emre520

Üye
Nadir ve Se7En arkadasım ıkınızede sonsuz tesekkurler guncelleme basladı :):)

Emre520

Üye
Daha dorusu sarj yetersız yazısına kadar geldim sımdı bataryayı dolduruyorum :):)

adamalty

Üye
teşekkürler kardeş..

rwo

Üye
bende 5800 red var navigasyon paketini yüklersem müzik yada diğer multimedia özelliklerde bir eksilme olurmu telefonu alıcağım zaman satan adam müzik özelliklerini kısıp navigasyon koyyolar başka bi farkı yok demişti.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son cevabı vereyim rwo öyle birşey yok tarafımca denenmiştir..

Sezercelik

Üye
İyi geceler diliyorum yardımlarınız içinde ayrıca çok ço kteşekkür ederim.
Yarın v40 yaılmış bir şekilde görüşmek üzere :)

Sehzade

Üye
By'Se7en

By'Se7en

Üye
Eline Koluna Sağlık Nadir Ne Demek 1000 lerce Teşekkür...
Ben İşteyken Konuyu Açtı Ben eve geldim ymk yedim pcde sörf yaptım :D Tel ile uğraştım bi baktım nadir in mesai bitmemiş daha uyu dinlen kardeşim :D
Beyler Sorular Çok Benzer Okuyun Hepsini Mutlaka Çözüm Bulursunuz :)
Ben Daha Buralardayım dilim döndüğünce yardım ederim...

1eren1

1eren1

Üye
nokia yı seviyorum yaaaaaaaa vazgçilmezim I love you nokia :d::d:

wairhumer

wairhumer

Üye
ben bu guncellemede bı fark gormedım v31 ıle arasında kınetık kaydırma dıyorsunuz bende yok oyle bısı ılk yukledıgımde bır kere menu tusuna basınca oldu sımdı yok ne yaptıysam artık gercı bısıde yapmadım dılı turkce yaptım o kadar

petrucci82

petrucci82

Üye
ya nokia software updater ile olmuyor zaten en son sürüm mevcut diyor.. v31 u hala son sürüm olarak görüyor..ne yapmalıyım yardım edin

connesary

Üye
usb kablossu üniversite okudugum ilde kaldı tatile gittim bluetoottan halledebilrmiyim manuel olarak once hafıza kartına falaln atmak gibi bişey olurmu. yaparsan sen yaparsın nadir ? :D

majestic_man

majestic_man

Üye
nadir abi teşekkürler herşey için :D

arkadaşlar yazılımı güncelledikten sonra hard format atın özellikleri göremeyen arkadaşlarımız için söylüyorum. Ben navi kodu kullandım blue 5800 ıma.. şuan yazılım gayet sorunsuz ve tel çok hızlı...C: nin 10 mb dolu olması çok şaşırttı beni...
nokia 5800 XM telefonların ciddi bir sorunu olan ekranın KIRMIZILAŞARAK KAPANMASI ve telefonun yeniden açılması sorununu şuan yaşamadım. Umarım bu firmware hatasıdır ve asla yaşamayız v40 ta...

Nokia v31 den sonra gayet güzel bir firmware yaptı.. Elbette ilerleyen aylarda daha güzel noktalar eklenir,varsa sorunlar giderilir.. nokia 5800 firmware yönünden şanslı bir telefon çünkü 5530 gibi bir yol arkadaşı ve yeni çıkan N97 var.Bu nedenle zannediyorum ki daha yeni şeylerle ilerleyen aylarda muhakkak karşılaşacağız..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben konuyu 9. Sayfada bırakmıştım 2 Saatte 28. Sayfaya gelmişiz...

Yarın fırsat bulursam Nokia Club'a gidip teknik servis elemanıyla ufak bir muhabbetin ardından v40'a güncellettirmeye çalışıcam. Eğer Product Code falan filan ıvır zıvır muhabbeti yaparsa v30Blue'yu v31 yaparken Black yaptıklarını da gözlerine sokucam hem de bana sormadan; terbiyesizler... :D:D

En geç pazar gününe bu iş tamam olacak inşallah bu hafta biraz yoğunum da:)

Orada yaparken sanırım Formatı çakıp da yapıyorlar görmedim, sormadım. Alt kattaki teknik bölümde yapıyorlar Phoneix Box ile. Aparat kullanıyorlarmış elemanla güncelletmeden önce ufak bir muhabbetim olmuştu.

Üst Alt