5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

majestic_man

majestic_man

Üye
başarılı bir şekilde yazılımı güncelledim fakat telefon her açılışta my nokia ya sms atıyor kontör gidiyor. bunu nasıl iptal edebilirim ?

exhell

Üye
nadir hocam telefona ne kadar çok eklenti/dosya yüklersek okadar kasma(yavaşlama) ihtimali artarmı?

Emre520

Üye
B a n a c a l ı s t ı g ı n d a n e m ı n o l d u g u n u z b ı r t a n e n s s p r o g r a m l ı n k ı v e r i n l ü t f e n :(:(

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Nadir Geçen Bi konu açmıştım ya 5800 Rehberdeki Türkçe Karakter Sorunu bu sürümle onuda çözmüşler :)
Birde Benim Tel Mavi Navide Renk Nedir Menü Rengi vs. ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hocam telefona ne kadar çok eklenti/dosya yüklersek okadar kasma(yavaşlama) ihtimali artarmı?
tabii ki artar..telefonunda rami var..

--------------- Ekleme ---------------

Nadir Geçen Bi konu açmıştım ya 5800 Rehberdeki Türkçe Karakter Sorunu bu sürümle onuda çözmüşler :)
Birde Benim Tel Mavi Navide Renk Nedir Menü Rengi vs. ?
sizin adınıza sevindim..navi de siyah..

adamalty

Üye
yok kardeşim güncellemeden önce çıkarttım karttı başarıyla güncellendi tel açılırken benimde msj attı nokia ya incelemedim ama henüz herşeyi teşekkürler düşündüğün için :)

By'Se7en

By'Se7en

Üye
B a n a c a l ı s t ı g ı n d a n e m ı n o l d u g u n u z b ı r t a n e n s s p r o g r a m l ı n k ı v e r i n l ü t f e n :(:(
Emre Kardeşim ...
Bu Nadirin verdiği ender ve nadir bulunan programlardan :) ve bende %100 işe yaradı sadece adımları takip edin 1 kere açtım cihazı buldu kapadım 2. denemde bulamadı görev yöneticisi ile Ona ait exe leri kapatıp tekrar açtım çalıştı SEN YENİDEN BAŞLAT PC ÇÖZÜLÜR bana yeniden başlatmak zor geldi :D

ozell91

Üye
eğer ev ekranını kısayol teması seçip müziği açtığınızda o ev ekranında görünen şarkı ismine basıp müzik çalara gidemiyosunuzu..yada bende mi böyle bir sorun var sadece??

cabbar100

cabbar100

Üye
Nadir kardeşim şimdi ben yarın Navi koduyla kuracağım. Eski haline dönmek için nss ile tekrar kodu değiştirip yeniden mi güncelleme yapmam gerekir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emre Kardeşim ...
Bu Nadirin verdiği ender ve nadir bulunan programlardan :) ve bende %100 işe yaradı sadece adımları takip edin 1 kere açtım cihazı buldu kapadım 2. denemde bulamadı görev yöneticisi ile Ona ait exe leri kapatıp tekrar açtım çalıştı SEN YENİDEN BAŞLAT PC ÇÖZÜLÜR bana yeniden başlatmak zor geldi :D
evet ben yoruldum inanın..:ehe

ozell91

Üye
düzeldi düzeldi...ama bende telefonu güncelledikten sonra bütün yenilikler geldi ama tema bile değişmedi...bi anormallik mi bu

Sezercelik

Üye
Nadir usta güncelleme için pc suiti kullandım.137 mb dosyayı yükledi ve sonra güncellemeye baklayınca baglantı koptu hatası verdi.Nemesis deniyorum o da error veriyor.Güncellemeyi görmesine ragmen işlem gercekleşmiyor.Nasıl güncelleme yapabılırız ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar aynı soruya aynı cevabı vermekten inanın yoruldum..bir önceki sayfalara bir bakın..

Emre520

Üye
İnş işe yarar :S ındırıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir usta güncelleme için pc suiti kullandım.137 mb dosyayı yükledi ve sonra güncellemeye baklayınca baglantı koptu hatası verdi.Nemesis deniyorum o da error veriyor.Güncellemeyi görmesine ragmen işlem gercekleşmiyor.Nasıl güncelleme yapabılırız ?
nss güncelleme yapmaz..Nsu ile yapacaksın..bağlantında hata oluşuyor demekki..

rwo

Üye
Arkadaşlar Nokia Software Updater Win7 de kurmak için Setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modundan Vista SP2 yada XP seçin kurulur yoksa hata veriyo yarım sattir deniyorum ancak jeton düştü .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Win7 de kurmak için Setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modundan Vista SP2 yada XP seçin kurulur yoksa hata veriyo yarım sattir deniyorum ancak jeton düştü .
bize niye sormadın?:ehe

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Nadir bu tel navigasyon yaptım :) diyelim bu ömür boyu lisansı kim verecek ? :D
sms ile ? mail olayı nasıldır ona göre değişeyim :)

Üst Alt