güncelleme yaparken telefona sakın dokunmayın..telefondan olabilirsiniz..dokunma derken kardeş ...
tabii ki artar..telefonunda rami var..nadir hocam telefona ne kadar çok eklenti/dosya yüklersek okadar kasma(yavaşlama) ihtimali artarmı?
sizin adınıza sevindim..navi de siyah..Nadir Geçen Bi konu açmıştım ya 5800 Rehberdeki Türkçe Karakter Sorunu bu sürümle onuda çözmüşler
Birde Benim Tel Mavi Navide Renk Nedir Menü Rengi vs. ?
kardeş sana ne kadar teşekkür etsem azdır sayende yükleniyor şu andasaol saol saol
Emre KardeşimB a n a c a l ı s t ı g ı n d a n e m ı n o l d u g u n u z b ı r t a n e n s s p r o g r a m l ı n k ı v e r i n l ü t f e n![]()
ve bende %100 işe yaradı sadece adımları takip edin 1 kere açtım cihazı buldu kapadım 2. denemde bulamadı görev yöneticisi ile Ona ait exe leri kapatıp tekrar açtım çalıştı SEN YENİDEN BAŞLAT PC ÇÖZÜLÜR bana yeniden başlatmak zor geldi 
evet ben yoruldum inanın..Emre KardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
Bu Nadirin verdiği ender ve nadir bulunan programlardanve bende %100 işe yaradı sadece adımları takip edin 1 kere açtım cihazı buldu kapadım 2. denemde bulamadı görev yöneticisi ile Ona ait exe leri kapatıp tekrar açtım çalıştı SEN YENİDEN BAŞLAT PC ÇÖZÜLÜR bana yeniden başlatmak zor geldi
![]()

nss güncelleme yapmaz..Nsu ile yapacaksın..bağlantında hata oluşuyor demekki..Nadir usta güncelleme için pc suiti kullandım.137 mb dosyayı yükledi ve sonra güncellemeye baklayınca baglantı koptu hatası verdi.Nemesis deniyorum o da error veriyor.Güncellemeyi görmesine ragmen işlem gercekleşmiyor.Nasıl güncelleme yapabılırız ?
bize niye sormadın?ArkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWin7 de kurmak için Setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modundan Vista SP2 yada XP seçin kurulur yoksa hata veriyo yarım sattir deniyorum ancak jeton düştü .