Nadir Sana Bi soru sormak istiyorum telefonu nss den kod değiştirerek güncelledim navi kodu ile fakat siyah oldu eskı kırkızı temayı yukledm ama siyah temada şu rehber,pil seviyesi çekim gücü gibi yerler gri kalıyor bunu tamamen eskisi gibi yapmanın bi yolu yok mu yada sizde de böyle mi bu ?
Nemesis suite ile telefonun kodunu değiştirip v40'a yükselttim . Garanti tamirinde sorun olmasın diye orjinal product koda nasıl geri dönebilirim ??
PM atarsanız sevinirm.
Nemesis suite ile telefonun kodunu değiştirip v40'a yükselttim . Garanti tamirinde sorun olmasın diye orjinal product koda nasıl geri dönebilirim ??
PM atarsanız sevinirm.
nadir abi ben navi koduyla yuklemiştim ama begenmedim eski halini istiyorum. nss den kodumu tekrar eski haline cevirdim tekrar guncellemek için ama zten son gncelleme mevcut diyo. yrdım edermisin
nadir abi ben navi koduyla yuklemiştim ama begenmedim eski halini istiyorum. nss den kodumu tekrar eski haline cevirdim tekrar guncellemek için ama zten son gncelleme mevcut diyo. yrdım edermisin
Software Updater'i açıyorum "<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>'in yeni sürümü var" diyor. Yüklüyorum yükleme işleminin sonunda internet bağlantınız yok diyor bir hata verip kapanıyor. "İnternet bağlantım yoksa az önce nasıl yeni sürümü indirdin be!" diyorum ama sorunu anlamadım. Başına böyle bir şey gelen var mı?