aliçoooo
Üye
Versiyon yüklerken görmediğim için bilemicem ama yedeklemeyle versiyonun bi alakası yoq..yedeklerken bir sorun olmus olabilir..ama fazla sorun yapmaya gerek yoq çnki k.baqma ama gitmstr..abicim cevabın için tsk. yalnız adım gibi eminim herseyi yedekledim; belkide versiyon yukseltmeden dolayı bir sorun vardır diye sordum. öyle diyosan gitmiştir zaten...
Versiyon yüklerken görmediğim için bilemicem ama yedeklemeyle versiyonun bi alakası yoq..yedeklerken bir sorun olmus olabilir..ama fazla sorun yapmaya gerek yoq çnki k.baqma ama gitmstr..
canım kardeşim nemesissle kodu 0587676 yapıyorsun..sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile takıp güncelliyorsun..bunu ilk sayfada anlattım zaten..
WALLA sonunda yaptım nemesiste aslında read a bastım mı benim telin kodu gelmeden yenisini yazıyodum ondan kaynaklanmış sorun yaptım teşekkürler o kadarda sitem ettik affola(biraz zor oldu ama yaptık)
Hım bilmiorm o programı :S eğr msjları dhi gördüysn geri yedekleme yaprkn sorn cıkms olablr tekrar yedekle baqalm gelebilir..Abi noki diye bir program buldum. pc suite ile yedeklenen backup dosyalarını açıyor. ben açınca bütün yedeklerimi ve mesajlarımı dahi gördüm. fakat geri yüklemiyor tabi o ayrı mesele
Hım bilmiorm o programı :S eğr msjları dhi gördüysn geri yedekleme yaprkn sorn cıkms olablr tekrar yedekle baqalm gelebilir..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar güncellemesi yarıda kalan arkadaslar yeni temiz bir bilgisayarda nss ile produt codeyi euro navi kodu ile telefonu yapın..yani telefonun profut codesi euro navi olsn ondan sonra nsu ile direk güncelleme gözükecektir vede hiçbir sorun cıkmayacaktır..bn bu yolla yaptm vede hiç tıkanmadı..
evd arkadasım oda olur..kırmızı teli olanlar isterlerse euro navi red'i secebilir..mavi olanlar euro navi blue'yi secebilirler..sadece navi olanıda secebilirsiniz..Kısacası arkadasım zaten nss ile v40 bastınmı ordan euro navi,red,blue kodlarını yaparsanz direk gözükecektir..Dstm benim telefon kırmızı çizgili olandan Ben euro navi red imi seçim böle mi diosn ? yoksa sadece euro navi mi ?
Tmm arkadasm dene sonucunu bekliyorum..Çk saol şimdi deniorm
Eved abi ya öle oldu biraz ama olsn idare ediyorum..bilmediğim ßirsey olursa sen devreye girersinvayy Alim yalnız kalmışsın..işim çok yetişemiyorum..sen bildiğin kadarıyla yardım et ben bakarım..
Sky firenin sesi kapalı olabilir..yatay modda sol altta acılısta ses logosu var ona baq kapalı olabilir o..sol alt köşeden seceneklere bas ordan mute audi'ye basmısda olabilirsin..tekrar seceneklerden unmute audio'ya basarsan ses acılacaktır..teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için...
ben kurdum face deki videoları falan açıyorum, fakat bi sorunum var hiç bir videodan ses alamıyorum.
youtube den de face dende izlediğim videolarda ses gelmiyor. ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?