abi benim derdim o deil tlfonun rengi kırmızı sizin dediğiniz gibi üstteki navi koduyla güncelledim aceba alttaki red yazan kodlamı güncellemem gerekirdi diye soruyorum
yardımlarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum..
arkadaşlar nuvimidir navi midir her neyse oralara gırıp kod yazmanıza gerek yok bence..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu lınktenn 5800 v40 ındıre bılır yuklıye bılırsınız bana ne msj geldi nede mail geldi bende şok oldum ama demekki cıkmış onaylanmış bı durumm hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar....
dur daha yuklemedim nadirr evdeki ana kartı yandırdım aiptir söylemesii şuan cafedeyımm nasıl yuklıyecegımı duşunuyorummm da şu kameranın karıncalama işine az cözum bulsalar memnun kalıcaz ama neyse aldık bıkere telefonu geri dönuşu yok katlanıcaz artıkkk da surumu yuklıyenler memnun mu arkadaşlar ...
canım güncelle işi şans işi bilinmedik nedenler engel olabiliyor..nasıl güncelleme yaptığını bilmiyorum ama benim de başıma birçok kez geldi pc yi yeniden kapatarak ve nokia pc suite işlemlerinin hepsini görev yöneticisinden kaparak hallettim..
nokia software nokia sıtesınden ındırdımm yukledımm cafede oldugum ıcın pcyı yenıden başlatmadım yukleme yapıyo 137.7 mb sonra kalan sure şu 15 dk cıkıyo öyle takılı kalıyoo işee hata verıyo şarj şuan ful hard format attım belki ondandır dıye ama yıne olmadı başka caresi yokmu ?
abi benim derdim o deil tlfonun rengi kırmızı sizin dediğiniz gibi üstteki navi koduyla güncelledim telefona gri beyaz ağırlıklı bi tema geldi güncelleme sonrası aceba alttaki red yazan kodlamı güncellemem gerekirdi diye soruyorum yokmudur bunun bi formülü tekrardan yazılım güncelleme falan
yardımlarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum..