5800 v40 çıkmıştır..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yükleyen varsa görüntü verip değişiklikleri bildirsin lütfenn..

hocam son adımdayım anlatıcam herşeyi bi bitse

Senleyim hadi Üşenmesem gidip Nokia Club'da güncelleticem Phoneix Box'la yaptırıyorum orda daha rahat oluyor ben elimi bile sürmüyorum

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar farklı konu açamaya gerek var mı burdan devam edelim...

devam devam beklemedeyim bi görüşleri alsak

kalan tahmini süre 49 saniye

--------------- Ekleme ---------------

bitti

Anlatttt adaşım bekliyorum kırma adaşını adaşım benim

Ayrı bir konuda yenilikleri belirtse yapan arkadaşlar şahane olur=) Bittiyse yaz bak heyecanlıyım baya Aç yeni konu artık

arkadaşlar kinetik yüklenmiş öncelikle menü biraz değişmiş o telefon iconları artık yok

walla kinetic scrolling den başka değişen bişey göremedim ben yeni bir ev ekranı koymamışlar mesela

Best Screen Snap'ı yükleyip fotoğraf çeksen de bize yollasan ve artık şu içimizdeki yüksek merakı dindirsen

evet kinetikten başka birşey yok gibi..

arkadaşlar yükledim we hard format atmadım,şuan çin rehberde kinetin scrolling etkin ana ekranda bi deişiklik yok,hard format atı ana ekrandaki değişiklikleri bildiriyorum hemen

By'Se7en

Üye
kinetic scrolling netleşti
Kamera İyleştirmesi Olmuşmu Peki ?

zfr_1

Üye
10 dakikadır kurcalıyorum fazla bir şey eklenmemiş gibi geldi

yaw bu kinetic her yere girmişş rehbere müziklere mesajlara galeriye resimlere heryere,mükemmel olmuşş

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canınız sağolsun bu da yeter..kamera olayı donanımsal bir olay onu nasıl iyileştirecekler ki?

Kamerada yaptığımız bi ayarı kaydetmek istiyoruz Nadir. az ışıklı ortamlarda sürekli elle girmek gerekiyor kamera ayarlarını.