tugrul_27
Üye
5800 V 52İçin C6 V 20 Türkçe 4x5 Menü
Merhaba Değerli Arkadaşlar biliyorsunuz c6 v 20 5800 'a port edildi ve bir çok arkadaşımız türkçesinin ne zaman ve kim tarafından çıkarılacağını merakla bekliyordu bunlardan biride bendim ve nihayet bu işten anlayan bi kaç arkadaşımızın türkçe dil dosyasını fw ye atmasıyla beraber olsa fw ler türkçe olarak yayınlanmaya başladı bende acizane kendi çabalarımla içinde türkçe dil dosyası olan bi fw yi indirip bi kaç değişiklik yapıp değerli arkadaşlarımın bu fw den daha iyi yararlanması için çeşitli düzenlemeler yaptım görünen bi kaç hatayı düzeltip daha sağlam daha sorunsuz hataları minimum seviyeye indirip bu fw yi hazırladım umarım beğenirsiniz.
YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1. Menü 4x5 olarak değiştirildi
2. kinetic iyileştirldi menülerde kayma yok(zaten fw yi indirdiğimde bu şekilde idi)
3.wifi hasssasiyeti arttırıldı
4. fw içerisine çeşitli uygulamalr eklendi(phone torch,btswitch,conversation,free unrar,zip manager vs gibi)
5 room patcher kurulu hafıza kartına patches klasörü oluşturmayı unutmayın
6 bağlantılardaki menüye atma problemi düzeltildi
7 şarjı gayet iyi gidiyor bu konuda herhangi bi düzenleme yapılmadı
8 açılışta telefon hafızası 75 ile 80 arasında bakamdım tam olarak kusura bakmayın
9 mesaj okucu çalışıyor aylin abla iş başında
Evet değerli arkadaşlar yapılan değişiklikler bunlar şu an kendim 2 gündür kullanıyorum aynı batarya üzerinde bir çok defa flash ve format yemesine rağmen hala batarya greçekten şarj konusu beni çok memnun etti biliyorsunuz önceki fwlerde şarj problemi vardı bunda şu ana kadar böyle bişeyle karşılaşmadım umarım beğenirsiniz
saygılarımla..
Not: fw alıntıdır sonra hırsızlık yapıyorsunuz falan demeyin tabanı Binh 24 tabanlıdır
Buyrun Link
:
Umarım beğenirsiniz.. hertürlü soru ve cavaplarınıza burdan inşallah yardımcı olmaya çalışrım
jaf ile flashlama işlemine burdan bakabilirsiniz megolo kardeşin altımı ile:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-041-turkce-4x4-menu-11-12-2010-a-432475.html
YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1. Menü 4x5 olarak değiştirildi
2. kinetic iyileştirldi menülerde kayma yok(zaten fw yi indirdiğimde bu şekilde idi)
3.wifi hasssasiyeti arttırıldı
4. fw içerisine çeşitli uygulamalr eklendi(phone torch,btswitch,conversation,free unrar,zip manager vs gibi)
5 room patcher kurulu hafıza kartına patches klasörü oluşturmayı unutmayın
6 bağlantılardaki menüye atma problemi düzeltildi
7 şarjı gayet iyi gidiyor bu konuda herhangi bi düzenleme yapılmadı
8 açılışta telefon hafızası 75 ile 80 arasında bakamdım tam olarak kusura bakmayın
9 mesaj okucu çalışıyor aylin abla iş başında
Evet değerli arkadaşlar yapılan değişiklikler bunlar şu an kendim 2 gündür kullanıyorum aynı batarya üzerinde bir çok defa flash ve format yemesine rağmen hala batarya greçekten şarj konusu beni çok memnun etti biliyorsunuz önceki fwlerde şarj problemi vardı bunda şu ana kadar böyle bişeyle karşılaşmadım umarım beğenirsiniz
saygılarımla..
Not: fw alıntıdır sonra hırsızlık yapıyorsunuz falan demeyin tabanı Binh 24 tabanlıdır
Buyrun Link
:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım beğenirsiniz.. hertürlü soru ve cavaplarınıza burdan inşallah yardımcı olmaya çalışrım
jaf ile flashlama işlemine burdan bakabilirsiniz megolo kardeşin altımı ile:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-041-turkce-4x4-menu-11-12-2010-a-432475.html