5800 V 52İçin C6 V 20 Türkçe 4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
5800 V 52İçin C6 V 20 Türkçe 4x5 Menü
Merhaba Değerli Arkadaşlar biliyorsunuz c6 v 20 5800 'a port edildi ve bir çok arkadaşımız türkçesinin ne zaman ve kim tarafından çıkarılacağını merakla bekliyordu bunlardan biride bendim ve nihayet bu işten anlayan bi kaç arkadaşımızın türkçe dil dosyasını fw ye atmasıyla beraber olsa fw ler türkçe olarak yayınlanmaya başladı bende acizane kendi çabalarımla içinde türkçe dil dosyası olan bi fw yi indirip bi kaç değişiklik yapıp değerli arkadaşlarımın bu fw den daha iyi yararlanması için çeşitli düzenlemeler yaptım görünen bi kaç hatayı düzeltip daha sağlam daha sorunsuz hataları minimum seviyeye indirip bu fw yi hazırladım umarım beğenirsiniz.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

1. Menü 4x5 olarak değiştirildi
2. kinetic iyileştirldi menülerde kayma yok(zaten fw yi indirdiğimde bu şekilde idi)
3.wifi hasssasiyeti arttırıldı
4. fw içerisine çeşitli uygulamalr eklendi(phone torch,btswitch,conversation,free unrar,zip manager vs gibi)
5 room patcher kurulu hafıza kartına patches klasörü oluşturmayı unutmayın
6 bağlantılardaki menüye atma problemi düzeltildi
7 şarjı gayet iyi gidiyor bu konuda herhangi bi düzenleme yapılmadı
8 açılışta telefon hafızası 75 ile 80 arasında bakamdım tam olarak kusura bakmayın
9 mesaj okucu çalışıyor aylin abla iş başında

Evet değerli arkadaşlar yapılan değişiklikler bunlar şu an kendim 2 gündür kullanıyorum aynı batarya üzerinde bir çok defa flash ve format yemesine rağmen hala batarya greçekten şarj konusu beni çok memnun etti biliyorsunuz önceki fwlerde şarj problemi vardı bunda şu ana kadar böyle bişeyle karşılaşmadım umarım beğenirsiniz

saygılarımla..

Not: fw alıntıdır sonra hırsızlık yapıyorsunuz falan demeyin tabanı Binh 24 tabanlıdır

Buyrun Link:oke::

Umarım beğenirsiniz.. hertürlü soru ve cavaplarınıza burdan inşallah yardımcı olmaya çalışrım

jaf ile flashlama işlemine burdan bakabilirsiniz megolo kardeşin altımı ile:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-041-turkce-4x4-menu-11-12-2010-a-432475.html

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ ve alper0642

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz görselle destekleseydin daha güzel olurdu..

alper0642

Üye
tebrikler, ancak 4x5 yerine 4x4 olsa sanırım daha hoş olurdu, zira 4x5 olunca menüler çok küçük oluyor, ama tabi bu kişisel görüş. Ankarada kar yağdığı için eve hapsoldum ve bu hafta sonumu telefona fw işine ayırdım, kendi çalışmamda vardı, şu ana kadar sanırım 6 mı oldu 7 mi oldu ne değişik denediğim fw. bunu da deneyerek +1 olsun. inşaallah güzel bişey olmuştur. bi bakalım, kardeşi tebrik ediyorum çalışması ve medeni cesareti için.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
valla nadir abi pek zamanım olmadı biran önce haırlayıp arkadaşların istifadesine sunmak istedim ilerleyen zamanlarda oda olu inşallah konuyu açyığın için teşekkür eder saygılar sunarım

--------------- Ekleme ---------------

eywallah kardeşim umarım beğenirsin ben şu an kullanıyorum herhangi bir sorun yok gibi şarjda gayet iyi gidiyor

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim

alper0642

Üye
nasıl 4x5 menü ya, bende 13 ikon çıktı, tamam 20 ikona müsait menüsü var, fakat 4x5 olarak menü dizaynı yok. isteyen bu hale kendi getirebilir.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Alper yan döndürdüğün zaman enlemesine diziliş 5 yan yana ikon düz tuttuğum zaman 4 ikon yanyana olur

alper0642

Üye
Alper yan döndürdüğün zaman enlemesine diziliş 5 yan yana ikon düz tuttuğum zaman 4 ikon yanyana olur
teşekkür ederim, ancak 4x4 veya 4x5 gibi ifadelerin telefonu dik tuttuğun zaman görünen menü şekli olduğunu sanıyordum ama ??? ama güzel çalışma eline sağlık

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt