5800 V.40 Sonrası Gelen Aramayı Cevaplama Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
Ya ekrandan açsan ne açmasan ne bukadarda uğraşmayın adam tamam Telefonu Dokunmatik yapmış ama ön tarafta Kos Koca 3 Adet Tuş var Boşuna Bırakmamış onu Arayan olduğunda Bende Normal İnsanlar gibi YEŞİL Tuşa Basıp konuşuyorum:)) Konuşmam Bittiğinde Normal İnsanlar Gibi KIRMIZI Tuşa Basıp kapatıyorum Genelde Siz sanırım Kapatırkende Ekrandan Bu işi Yapıyorsunuz:)))

Felix F.

Felix F.

Üye
5800 v40 yüklettim bende ilk önceden tuş kilitliyken basıyodum açılmıyodu ama sonra çaktım davayı ok yönünde sürükledim başından tutup açıldı :).

ozmeozturk

Üye
Arkadaşlar bu sorun bendede oldu fakat denemelerimden yola cıkarak soyle bir kanıya vardım .

Ok tuşuna dogru suruklensede açılmıyor. Fakat telefon çalarken yandan bir kere tuş kilidinden açıp tekrar tuş kilidi tuşu ile kilitlendiğinde ve ok yönüne doğru sürüklendiğinde işleme giriyor. Bence bu yazılımdan kaynaklanan bir hata ilk başta invisible shield ekran korumasından olduğunu düşünmüştüm fakat ekran koruma filminden olmuş olsa bu denediğim yöntem ilede çalışmaması lasım. Yani bu bende RED modellerinde kaynaklanan bir sıkıntı diye düşünüyorum . Ve bu bütün product kodları ile aynı bütün ülkelerdeki product kodlar ile güncelleme yaptım v40 hepsi ile aynı sıkıntı oluyor . Fakat arkadasımın blue olanı güncelledik onunkinde boyle bir sıkıntı olmuyor. Diğer arkadaşlarda burada tecrübelerini paylaşırsa sevinirim saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar az once nokia nın ankara migrosdaki yerine telefon açtım ve bana soyledikleri cevap şu şekilde oldu eğer telefonu güncelleme esnasında herhangi ufak dahi olsa bir internet gidip gelemesi veya çağrı gelmesi sonucunda bu tarz sıkıntılar yaşamanız mümkün. Bunun için cihazı bize faturası ile birlikte getirmeniz ve garantiye göndermemiz gerekiyor denildi.

Arkadaşlar bugun cihazı Necatibeydeki GENPA ya götürdüm ve bu tuş kilidi olayı için normal bu buşekilde çalışıyor bizde aynı yazılımı yükleyeceğiz denildi ŞOKE oldum . Yuh diyorum başka bişey demiyorum. Bunun kesin mantıklı bir çözümü vardır . Bulan veya çözen olursa burdan bizimle paylaşsın lütfen

ugurcan83

ugurcan83

Üye
arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım ama şu şekilde çözdüm ayarlar-telefon-dokunma girişi-uyarlanır arama-kapalı seçiyorsunuz problem ortadan kalkıyo kesin çözüm bukadar basit boşuna farmatla uğraşmayın yazık telefona küçük şeylerde format format teli iyice araştırın öğrenene kadar kurcalayın ayrıca süperbi telefon tavsiye ederim....

odyo_deluxe

Üye
evt aynı sorun şimde bende de oldu versiyonu bide tim de yüklediler v5 olay şöle...
çaldığı zaman sürüklemeli cevap seçeneği çıkıyor ama dokunmatik çalışmıyor tuş kilidini açıncada cevapla diyorum tekrar 4 kutucuklu sustur cevapla cart curt çıkıyor. tekrar tuş kilidi kilitleniyor .açıyorum tuş kilidini cevapla kutucuğuna basıyorum cevaplıyor yani bi teli cevaplamak için 5 işlem yapıyorum adam aramışsada açmıyor diye suratıma kapatıyor... :D YARDIMMMMMMMMMM gülegüle nokia yolun açık olsun.. telefonu almayın tavsiye

arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım ama şu şekilde çözdüm ayarlar-telefon-dokunma girişi-uyarlanır arama-kapalı seçiyorsunuz problem ortadan kalkıyo kesin çözüm bukadar basit boşuna farmatla uğraşmayın yazık telefona küçük şeylerde format format teli iyice araştırın öğrenene kadar kurcalayın ayrıca süperbi telefon tavsiye ederim....

olmuyor arkadaşım ol-mu-yor .. tamamen yazılımsal v5 sorunu

camouflage34

Üye
gece 0129 bu saate kadar yenı aldıgım telefonumun tuşları dokunmatik ekranı çalışmıoyr diye araştırma yaptım.forumlar, ağlamaklı kız gibi yardımisteyişler falan..... okudum sorunum 5800 ın dokunmatık tusu ile cevaplama yapamamamdı. döktürmüşsünüz ağzı olan birşeyler sölemiş...pardon hiç faydanız olmadı. derken tesadufen buldum.kılıfımı cıkardım medya tuşu kısmını biliyorsunuzdur.kılıf yüzünden kapalı....kılıfı çıkardım sonra dokunmatık ekrancalıstı orgeneralimmmmmmmmm.

erhaN99

Üye
Var ya bizim türk insanı bunları bu derece araştırıyordur. Bende kullanıyorum telefonu ne olacak yani dokunmatikten açmışsınız veya açmamışsınız hey allahım ya. Çok saçma düşünüyorsunuz bence arkadaşlar. Elinizden gelse telefonu öldürceksiniz. O kadar güzel özelliğinden bahsetmek gerekirken telefonu almadan önce alanların kafasını karıştırmaktan başka birşey etmiyorsunuz. Bravo size tebrikler. Ne telefon delisi bir topluluğuz ya.

mc34

Üye
Var ya bizim türk insanı bunları bu derece araştırıyordur. Bende kullanıyorum telefonu ne olacak yani dokunmatikten açmışsınız veya açmamışsınız hey allahım ya. Çok saçma düşünüyorsunuz bence arkadaşlar. Elinizden gelse telefonu öldürceksiniz. O kadar güzel özelliğinden bahsetmek gerekirken telefonu almadan önce alanların kafasını karıştırmaktan başka birşey etmiyorsunuz. Bravo size tebrikler. Ne telefon delisi bir topluluğuz ya.
yaw bi sg o kadar para veriyoruz o özelliği kullanmak için telefon özelliğini yitiriyo problemi çözmeye çalışıyoz telefon delisi mi olmuş oluyoruz lan:megafon::nono::angry:

optiq

Üye
arkadaslar bu sorun ekten tema kullanıyosanız oluyor. orjınal temayı kullandıgınızda bi problemle karşılaşmıyosunuz diye biliyorum en azından benım telefonumda öyle..

tongulo

Üye
ya telefonu alalı 2 gün oldu ilk aramayı cevaplandırmak için iphonelardaki gibi kaydırarak açabiliyodum fakat şimdi aramayı cevaplandırmak için cevapla tuşuna basmam gerekiyo.. nasıl kaydırarak açabilirim acaba?
şimdiden teşekkürler...

karasi49

Üye
arkadaşlar sorun tam anlamıyla şöyle... gün ışığında gelen aramayı dokunmatik ekranı kullanarak kesinlikle cevaplamıyor yeşil tuşu kullanarak cevaplamak zorunda kalıyorsunuz. yeşil tuşla cevapladıktan sonra yine ekranda çıkan hoperlörü kullan sessiz gibi iafedeleri yine kullanamıyorsunuz yani dokunmadik kesinlikle o ekranda çalışmıyor. menü tuşuna bastığınızda gelen pencerede hertürlü işlemi yapabiliyorsunuz fakat arama ekranına geri döndüğümde tuş kilidi aktif olmuş gibi ekrana mudahale edemiyorsunuz. gün ışığının yoğun olduğu yerlerde bu sorun baş gösteriyor diğer ortamlarda sorun yok özellikle akşam ve sonraki fakitlerde hiçbir sorun olmuyor...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşlar eğer güncelleme sırasında telefonun şarjı bitti yada siz güncellem bitti sanıp telefona müdehalede bunmadıysanız bu gibi birşey çok sıklıkla olabilecek birşey değil
SARKMAZ arkdaşın dediği gibi v40 larda arama ekranına gelen cevapla bölüöü yeşil arka planda dır ve işaret sol tarafa doğru hareket eder yani ok yönünde basıp parmağınızı kaydırın olacaktır
telefon algılamıyorsaa dokunmatik kalibrasyonu tekrar yapın ama kalemle yuvarlakların tam ortasına dokunmaya özen gösterin sorun kalkacaktır inşallah

oaltinkaya

Üye
aynı sorun bende de var. denemediğim işlem kalmadı. en sonunda telefonu servise verdim. bir ay sonra telefon olduğu gibi geldi. hiçbir işlem yapılmamış, daha doğrusu şunlar şunlar yapıldı diye forma bir sürü not yazmışlar ama benim sorunum halen devam ediyor. acaba yeni güncelleme çıkarsa onu yükleyince düzelir mi, yoksa gidip servisle kavga mı edeyim

hidohido

Üye
arkadaşlar bende5800 kullanıcısıyım.Telfonda 51.0.006 son sürümünü güncelledikten sonra problemler oluştu tuş kilidini kapatıp açınca ekran ışığı çok düşük seviyeye düşüyor ve gelen aramalarda ekran hiç açılmıyor sorunu çözen varsa yardım edebilirmi?????

lecturer19

Üye
bende de aynı sorun vardı.ekran koruyucu yakınlık sensörünü kapatıyordu.o kısmı kestim tekrar taktım.20 kez denedim sorun yok.ekran koruyucu kullanıyorsanız yakınlık sensörünü kapatmayanını tercih edin.ya da hiç kullanmayın.

niccor13

niccor13

Üye
bende de aynı sorun vardı.ekran koruyucu yakınlık sensörünü kapatıyordu.o kısmı kestim tekrar taktım.20 kez denedim sorun yok.ekran koruyucu kullanıyorsanız yakınlık sensörünü kapatmayanını tercih edin.ya da hiç kullanmayın.

Evet kesinlikle katılıyorum arkadaşıma. Bende de bu sorun aylardır devam ediyordu. Çok etkilemesede rahatsız ediyordu çalışmaması. Sorun yakınlık sensörü dediğimiz hani kulağımıza koyduğumuz zaman telefonun ışıklarını otomatik söndüren ve ekranı kilitleyen sensor.... eğer üzeri herhangi bir şeyle kılıf vs. kapatılmışsa bu sorun oluşuyor. Benimkinin üzerinde invisible shield (ekran koruyucu) vardı o sensor kısmını kapalı bırakmıştım ama yorumları okuyunca direk söktüm ve sorun ortadan kalktı. Teşekkürler..

abd1234

Üye
Bende aynı sorunu yaşadım servise gönderdim yapılmadan geri geldi. Sorun sizin dediğiniz gibi sorun invisible shield dan kaynaklanmıyor sorun cihazdaki günceleme esnasında bir hata oluştuğundan kaynaklanıyor. Sorun ancak sıfırdan yazılım yüklemekle geçmekte ben symbian^3 v5.4 yazlımını yükledim hiç bir sorun kalmadı

ztyv

Üye
Aynı problemi bir kaç haftadır bende yaşıyorum. Bunun ile beraber sensörün çalışmadığını farkettim. Bence problem yazılım ile alakalı değil. Sensörün bozulması.

slm
,

Üst Alt