5800 V.40 Sonrası Gelen Aramayı Cevaplama Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
5800 V.40 Sonrası Gelen Aramayı Cevaplama Sorunu !
Arkadaşlar 2 gün önce v40 a yükselttim telefonu ancak gelen aramalarda bir problem oluştu , karşı taraf beni aradığında tuş kilitli iken ekranda CEVAPLA VE TUŞ KİLİT AÇ seçenekleri çıkıyor CEVAPLA ya basdığımda cevaplamıyor tepki vermiyor anca tuş kilidini açıpta cevaplayabiliyorum , v40 yükleyenler sizlerde de varmı bu sorun ve nasıl düzeltebilirim.

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

ramakm86

ramakm86

Üye
bendede yüklü ama sorun yok kardeş. bide şunu dene yeşil.kırmızı.kamera.acma kapatma tuşlarına aynı anda basılı tutup acılana kadar bekle .olmazsa v40ı yeniden yüklet ama nokiadan.

sarkmaz

Üye
Cevaplamak için parmağını ekranda yana doğru kaydıracaksın ok yönünde

myzeus007

Üye
bendede v40 yuklu, ama yuklemedende aynı sorun vardı yardım ....lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bileeeeeeeeen biri cevaplasın

myzeus007

Üye
yokmu yardım edecek arkadslar

erserhad_25

erserhad_25

Üye
Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar sarkmaz kardeşimizin dediği gibi çağrı geldiğinde tuşlar kilitliyken yeşil şekilde cevapla yazan ok çıkıyor ellini ok yönünde sürüklerlerse cevaplama yapılabiliyor. Nokia'nın yeni güncellemeye dahil ettiği bir özellik bu

myzeus007

Üye
ya hayır arkadslar elinı ok yonunde kaydırsanda cevaplamıyor

ismok

Üye
Arkadaşlar, aynı sorun bende de var. Tuşlar kilitliyken çağrı geldiği zaman "cevapla" yı ok yönünde sürüklememe rağmen telefonu açamıyorum. Defalarca denedim, doğru işlem yapmama rağmen açamıyorum. Yazılımla ilgili bir sorun gibi görünüyor. Cihaz Nokia 5800 XM Red v40. Nokia Clup'ta güncelleme yapıldı. Selamlar.

osmanaktag

Üye
Bendede var o sorun O kaydırma yerini kaydırıyorum cevapla diyorum açıyor...

myzeus007

Üye
arkadaslar benmı anlatamıyorum telefon caldıgı zaman acamıyorum telı dokunmatık ekrandan, ancak tus kılıdını acarsam acabılıyorum ekrandan, tel caldıgında ekranda kaydırma yapmayla acılmıyor tus kılıdı , yan taraftan tus kılıdını actıgımda dokunmatık ekran aktıf oluyor ve gelen arama zıl sesı ıptal oluyor

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Formatla tekrar dene. yeşil.kırmızı.kamera.acma kapatma tuşlarına aynı anda basılı tutup acılana kadar bekle. olmazsa da bi bayiye danış aldığın yere falan yardımcı olurlar :)

onuraslan

onuraslan

Üye
İÇİME KURT DÜŞÜRDÜNÜZ YARIN BENDE V40 VERSİYONUNU YÜKLEYECEKTİM ŞİMDİ KARARSIZIM:hmmm:ağlarım:

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Yükle adam. Herkes yukluyo ya bu adam becerememiş gibime geliyor. :) Nokia yanlışlıkla açılmalara karşın kilit yaptı. Ekranı soldan sağa çevirceksiniz.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
beni biri aradığında tuş kilitli ise cevaplamayı kaydırıyorum ve konuşuyorum bende sorun yok

senduran78

senduran78

Üye
Telefona soft format at.
telefon çaldığında tuş kilitlide olsa YEŞİL tuşa bastığında cevaplıyor. illa dokunmatik özelliğini kullanarak cavaplamak istiyorum diyorsan, formattan sonra düzelmezse servise gönder...

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
yaw formatlık bişey yok arkadaşlar her ufak sorun için format at demeyin millete biraz yaratıcı olun , sorun çözüldü zaten çağrı sırasında ok yönünde elimizi kaydırınca açılıyormuş ilk zamanlarda bende farketmemiştim..

ismok

Üye
Aynı sorun bende de vardı. Ekran koruyucu jelatini söktüm, sorun düzeldi. Şimdi kaydırma yaparak cevaplama yapabiliyorum. :oke:

lordofrose

Üye
kardeş bende şimdi denedim sağa doqru elini usdeqi oqa kaydrdıqında anında acıyor

gemlikua96

gemlikua96

Üye
v40 ı yükleyecek arkadaşlar gönül rahatlığıyla yükleyebilir sorunn yokk

ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
arama geldiğin yeşil ışığı sağa kaydır hepsi bukadar olmuyorsa ekranda bişey vardır sevise gönder..

Üst Alt