{5800} Usb Ayarları Problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cehesto

Üye
    Konu Sahibi
{5800} Usb Ayarları Problem
Sa. Yeni biR 5800 aLdım. Pc Suite 5800 Versiyonunu KurDum. Teli Bağladıqımda Sadece Usb Kurulumu menüsünde Depolama Cihazları waR . DiqeR Telefonlarda Nokia Olarak Cıktıqında BağlanıyoRum Ama Bunda O Seçenek Yok . NasıL BağLanabiLirim yaRdımLarınızı BekLiyoRum. Sn. KardeŞLerm.:ağlarım:

Progressivity

Progressivity

Üye
PC suite modu, Depolama modu, Görüntü ve medya aktarımı modu olması gerek bunlar yoksa bi sorun var demektir önce bi hard format at olmazsa servise ver

enqin17

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım pc suitim şarkı aktarırken hata veriyo ve yüklenmiyo.. ama depolama cihazı olarak kullandığımda veri aktarabiliyorum fakat yüklediğim şarkılar telefonumda gözükmüyo pc ye bağladığımda şarkılar görünüyo telefonumda şarkıları nasıl görebilirim lütfen yardım!... şimdiden tşk.. [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen.. 2 gündür bununla uğraşıyorum.. sinir yapıp telefona zarar vermekten korkuyorum:)

cix_kız

Üye
Arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum bilgisayardan video aktaramıyorum telefonuma kullanma klavuzunu okudum ama bi türlü yapadım yardım ederseniz sevinirim

brt33

Üye
arkadaşlar önceliikle pc suite indirin pcnize ordan kurulumu tamamladıktan sonra o sizi yönlendirio zaten tlfnunuz pcyee baglı olmasını istiyo pc üzerinden güncellemeler yapıo ve sorun bitiyo şahsen bende bitti :)

yarox

yarox

Üye
Menü/Ayarlar/bağlantı/USB/USB Bağlantı modu oradan istediğini seçebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt