5800 tv out kablosu arıyorum [TEKİRDAĞ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
5800 tv out kablosu arıyorum [TEKİRDAĞ]
arkadaşlar 5800 tv kablosu arıyorum bütün telefonculara sordum ve sonuç hiç birinde yok hatta telefon toptancılarına bile sordum ama yok diyolar internettede bulamadım arkadaşlar nerden bulabilirim bunu tekirdağ içi elden satın alabilirim

karkarkara

Üye
Bulunduğunuz yerde bulmanız zor ancak internette ararsanız ki ben çok rastgeldim alış-veriş sitelerinde daha doğrusu açık-artırma sitelerinde mevcut bazı yerlerde numara vermişler arayarak ürün alabiliyorsunuz ki ben orijinal kılıf aldım telefon üzerinden iban numarasına parayı yatırdım kargom geldi. Size bir pm atayım bu konuda bir bakın isterseniz.

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
dostum sağ ol daha yeni üye olduğum için burdan cvp veriyorum ben gitti gidiyoda gördüm ama güvenemedim sen aldığına göre hile fln yok herhalde bide kaliteli diosan alırım çünkü çok ihtiyacım var dostum çok teşekkür ederim sağ ol

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ceptopc.com var oraya gir tüm cep telefonların orjinal aksesuarları var

karkarkara

Üye
Si<e verdiğim linkten kılıf aldım gayet başarılı ve iyi geldi orijinal kılıf gerçektende gayet iyi iş yapıyoorlar.

infosist

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonu...305-tv-kablosu-v-s-hepsi-burda-__-305521.html

:nono:Bir bakın burda olabilir belki. Yukarıdaki linki tıklatı. Üstelik hem adrese teslim hem de adresten tahsilat yapıyorlar.:oke:

arkadaşlar 5800 tv kablosu arıyorum bütün telefonculara sordum ve sonuç hiç birinde yok hatta telefon toptancılarına bile sordum ama yok diyolar internettede bulamadım arkadaşlar nerden bulabilirim bunu tekirdağ içi elden satın alabilirim

hkcan

hkcan

Üye
ben yeni aldım 5 tl ....izmir

petrucci82

petrucci82

Üye
gittigidiyor

idris_35

idris_35

Üye
Hkcan ;
izmirin neresinden aldın dostum? hemde 5 tl ye
çankayada gitmediğim yer yok. orj 29tl diolar?:ağlarım:

sessiz_kral

sessiz_kral

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı aramadığım yer gezmediğim site kalmadı en sonunda eminönünde buldum

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar güvenilir bir yerden bende tv kablosu almak istiyorum ama internet üzerinden sanal alışveriş çok tehlikeli bi arkadaşımız böle bir alışverişte çok zarar etti ben güvenilir bir firmadan almak istiyorum

olcaykaraman

Üye
arkadaşlar ben bi telefoncuda buldum 3,50tl diyor bi sorunu varmıdır orjinali 30 tl galiba

tektabancam

Üye

BURADA VAR

biojudas

Üye
Aksesuar konusunda sizi üzmeyecek tek yer ceptopc.com PTT kargo ile kapıda ödeme seçeneği de var kredi kartı kullanmak istemiyorsanız. Ben koca internette daha bir tane olumsuz yorum görmedim ceptopc.com ile ilgili, kendim de her aksesuarımı bataryamı falan oradan alıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
orjinalini denizli nokia shopta buldum sergilemek için koymuşmuşlarmı ne dedim satılıkmu hayır satmıyoz dedi üzldüm :D

hitaf nalpak

Üye
elektronikçilreri ara onlarda var ben aldım 5 tl

lumos

Üye
ben buradan aldım gayet güzel

kargo ücretsiz olduğundan geç geliyor alıcaksan tavsiyem order track eklemeyi unutma daha güvenli geliyor.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ben aldim 28$ dediler :))) 5tl ye alan arkadas nasil almis hayret cin mali olmasin o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt