omletster
Üye
5800 Tipik sorunları
Telefonumla ilgili sıkıntılarım var bunlardan biri, ekranımın ortasında telefonun içinden gelen hafif bir karati var
sadece siyah olan kısımlarda yandan bakınca fark ediliyor, bu böyle kalırmı ? yoksa ilerlermi
youtubeden video izlerikene batarya el yakacak kadar oluyo acaba sıcaklıktanmı ?
2.sorunum sile telefonum güncellenmiyor
kodu : 0579269
rm - 356
60.0.3 Versionuna geçmek istiyorum ama malesef kodu orda yok, daha önce telefonu hackladım, ne yaptıgımı bende bilmiom,
Pc den güncelleme aradıgımda yok diyor,
Telefondanda yok diyor.
Napım bilemedim, arama yaptım ama sorununu çözenler fırlamiş kaçmiş.
benim bu telefonu güncellemem lazım duydumki batarya ile ilgili gelişmeler var, şarjdan çıaktıyorum, okula giderkene yarı yolda %70, okula geldim %50, sınıfa girdim kapandı, açtım açıldı baktım %100, vallaha daral geldi.
bu işlen anlayan arkadaşlar bi el atabilirmi ?
sadece siyah olan kısımlarda yandan bakınca fark ediliyor, bu böyle kalırmı ? yoksa ilerlermi
youtubeden video izlerikene batarya el yakacak kadar oluyo acaba sıcaklıktanmı ?
2.sorunum sile telefonum güncellenmiyor
kodu : 0579269
rm - 356
60.0.3 Versionuna geçmek istiyorum ama malesef kodu orda yok, daha önce telefonu hackladım, ne yaptıgımı bende bilmiom,
Pc den güncelleme aradıgımda yok diyor,
Telefondanda yok diyor.
Napım bilemedim, arama yaptım ama sorununu çözenler fırlamiş kaçmiş.
benim bu telefonu güncellemem lazım duydumki batarya ile ilgili gelişmeler var, şarjdan çıaktıyorum, okula giderkene yarı yolda %70, okula geldim %50, sınıfa girdim kapandı, açtım açıldı baktım %100, vallaha daral geldi.
bu işlen anlayan arkadaşlar bi el atabilirmi ?