S60 Veri Kaybı!! (5800)

Sponsorlu Bağlantılar

akrepkral09

Üye
    Konu Sahibi
S60 Veri Kaybı!! (5800)
Bilgili Arkadaşlarımın Yardımlarını Bekliyorum..

5800XM Kullanıcısıyım. Normalde Kendi Kendine Açılıp Kapanırdı. Bir Sıkıntı Olmazdı. Neyse Telefonlardaki Alarm Kısmını Hepiniz Bilirsiniz. Ben Alarm Bölümünü Hem Normal Alarm Kurmak İçin, Hemde Notlarımı Kaydetmek İçin Kullanırdım. Not Derken; Yeni Bir Alarm Oluştur Deyip Yapılacak Önemli Notlarımı Yazar 1 Hafta Sonrasına Kurardım Alarmı veya Çoook Daha Sonra ki İşlerimi Yazar Ertele Diyerek Aylar Geçirirdim. Yedekleme Fırsatım Maalesef Olmadı Ve Salaklık Yaptığımı Biliyorum. Yazsam En Az 10 Sayfa Tutar. Bu Şekilde 50'ye Yakın Alarmlar Vardı ve Bugün Sabah Yine Telefon Kendi Kendine Kapanıp Açıldı. Ben Telefonu Bulunduğum Ortamın Önemli olmasından Dolayı Hemen Sessize Almak İstedim Ancak Bir Baktım 1 Dakika Sonra Üstteki Alarm Simgesi Kayboldu, Alarm Uygulamasına Girdiğimde Alarm Yok Diyordu :( ve Korkudan Hemen Bataryayı Çıkarttım ve Geri Takıp Açtım Ancak Bir şey Değişmedi, Bütün Alarmlar Yok olmuştu. Belki İnanmazsınız Ancak Ayların, Yılların Emeği Var Arkadaşlar. Yazılarımı Sürekli Güncelleyip, Yaptıklarımı Siler Başka Görevler Eklerdim. ALLAH Rızası İçin Bildiğiniz Ne Varsa Söyleyin Arkadaşlar. Nokıa Desteği Aradım Hafta İçi Diyor ki Ne Ben Bekleyebilirim Nede Onların Sorunumu Önemseyip Çözeceğine İnanmıyorum.

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Silinmiş, yapacak bir şey yok gibi. :/ Onlar da bir şey yapamaz.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim malesef geri gelmez galiba :(

lost68

lost68

Üye
geri gelmez sıkma canını

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Geri Gelme z diye biliyorum ama nokia suite ile yedekle telefonu formatla geri yedek kur bi dene

oznkrts

oznkrts

Üye
5800XM:Tükenmişlik sendromuna yakalandım rahat bırakın :P

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok saçma bir vakaymış gerçekten.Çok saçma bir vakaymış gerçekten.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Dostum öyle bi kurtarma yok malesef yani hafıza kartın gibi bişey olsaydı bağzi Programlar önerirdim bu konuda malesef bişey gelmez elden geçmiş olsun..

akrepkral09

Üye
    Konu Sahibi
Vakit Ayırıp Cevaplayan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Biliyorum Hatalıyım Yedeğe Almam Gerekirdi Ancak İnsan Meşgul Olunca Ertelemek Daha Cazip Geliyor. Her Hatamdan Kendime Ders Çıkartırım. Bundan Çıkarttığım Ders İse; Elektronik Ortama Güvenmeyeceksin. Mutlaka Yedeğini Alacaksın.
Arkadaşlar Bu Telefonu 2010 Yılında İlk Çıktığı Zamanlarda Aldım ve MaşALLAH Beni İyi İdare Etti. Bu Kadar Uzun Kullanmamın Sebebi Yazılarım, Notlarımdı. Zamanı Geri Alamam. Her Ne Kadar Bana Göre Önemli Olsa da Bu Dünyada ki Görevimi Unutup Bu Kadar Saçma Mesele İçin ALLAH' a Yalvaramam, Utanırım.(Dürüst Olayım, Panikten Dolayı 1Günüm Dua Etmekle Geçti Geri Gelsin Diye Ancak Uzatmaya Gerek Yok, Anladım.) Kısacası Sizin de Dediğiniz Gibi Giden, Gelmez. Bu Yüzden Telefonu Değiştireceğim. Uzun Zamandır Aklımda İdi Bu fikir Ancak Yazılarım Çok Önemliydi Benim İçin. Kararsız Biri Olduğum İçin Telefon Almaktada Sıkntı Yaşıyorum. Gidiyorum Mağazaya, Bakıyorum Note3' e Hemen Huwai Dikkatimi Çekiyor. Ona Bakayım Derken Xperia Z Ultra Dikkatimi Çekiyor. Sonuç olarak Boş Çıkıyorum Mağazadan. Ekranının Büyük Olmasını İstiyorum. Çünkü Ekstradan Tablet Alma Niyetim Yok. Fikri Olan Kardeşlerim Söylerlerse Mutlu olurum. Sıkıntı Oluyorsa Yeni Konuda Açabilirim.

BRKTNL : Olayın Saçmalığı Kişinin Ne Kadar Yoğun, Meşgul Olmasına Göre Değişir. Ben Unutmamam İçin Herşeyi Not Alırım. Not Defteri Olsun, Alarm Olsun, İş Listem Olsun. Her Zaman Not Alırım.

+Bir Dipnot Düşmek İsterim. Symbian İşletim Sistemi kullanan Arkadaşlarım Sakın Sıkıntı Yapmasın. Benim Gibi Not Alabilirsiniz. Ancak Kayıp Yaşamamanız İçin Şunu Mutlaka Yapın. Ben Yapmadım Siz Yapın:ah
Dosya Yöneticisinden Yedekle Kısmına Girin ve Tümünü Seç Deyip Günlük Yedeklemeye Ayarlayın. Olur da Benim Gibi Kayıp Yaşarsanız O Bölümden Telefonu Geri Yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Invoke

Invoke

Üye
Vakit Ayırıp Cevaplayan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Biliyorum Hatalıyım Yedeğe Almam Gerekirdi Ancak İnsan Meşgul Olunca Ertelemek Daha Cazip Geliyor. Her Hatamdan Kendime Ders Çıkartırım. Bundan Çıkarttığım Ders İse; Elektronik Ortama Güvenmeyeceksin. Mutlaka Yedeğini Alacaksın.
Arkadaşlar Bu Telefonu 2010 Yılında İlk Çıktığı Zamanlarda Aldım ve MaşALLAH Beni İyi İdare Etti. Bu Kadar Uzun Kullanmamın Sebebi Yazılarım, Notlarımdı. Zamanı Geri Alamam. Her Ne Kadar Bana Göre Önemli Olsa da Bu Dünyada ki Görevimi Unutup Bu Kadar Saçma Mesele İçin ALLAH' a Yalvaramam, Utanırım.(Dürüst Olayım, Panikten Dolayı 1Günüm Dua Etmekle Geçti Geri Gelsin Diye Ancak Uzatmaya Gerek Yok, Anladım.) Kısacası Sizin de Dediğiniz Gibi Giden, Gelmez. Bu Yüzden Telefonu Değiştireceğim. Uzun Zamandır Aklımda İdi Bu fikir Ancak Yazılarım Çok Önemliydi Benim İçin. Kararsız Biri Olduğum İçin Telefon Almaktada Sıkntı Yaşıyorum. Gidiyorum Mağazaya, Bakıyorum Note3' e Hemen Huwai Dikkatimi Çekiyor. Ona Bakayım Derken Xperia Z Ultra Dikkatimi Çekiyor. Sonuç olarak Boş Çıkıyorum Mağazadan. Ekranının Büyük Olmasını İstiyorum. Çünkü Ekstradan Tablet Alma Niyetim Yok. Fikri Olan Kardeşlerim Söylerlerse Mutlu olurum. Sıkıntı Oluyorsa Yeni Konuda Açabilirim.

BRKTNL : Olayın Saçmalığı Kişinin Yoğunluğuna Göre Değişir. Ben Unutmamam İçin Herşeyi Not Alırım. Not Defteri Olsun, Alarm Olsun, İş Listem Olsun. Her Zaman Not Alırım.

+Bir Dipnot Düşmek İsterim. Symbian İşletim Sistemi kullanan Arkadaşlarım Sakın Sıkıntı Yapmasın. Benim Gibi Not Alabilirsiniz. Ancak Kayıp Yaşamamanız İçin Şunu Mutlaka Yapın. Ben Yapmadım Siz Yapın:ah
Dosya Yöneticisinden Yedekle Kısmına Girin ve Tümünü Seç Deyip Günlük Yedeklemeye Ayarlayın. Olur da Benim Gibi Kayıp Yaşarsanız O Bölümden Telefonu Geri Yükleyebilirsiniz.

Bütçe sıkıntın yoksa note 3 alabilirsin, zultrada çok güzel bir cihaz ama kamerası biraz zayıf, sana yetecek derecede, her telefonda not alabilirsin ama note 3'ün kendine has enteresan yazılımsal özellikleri çok iyi. Telefon adını hak ediyor.

akrepkral09

Üye
    Konu Sahibi
-qarapapaq- Teşekkürler. Benim de Gönlümde Note3 Vardı Açıkçası. Ancak 1.si Türkiye'ye Gönderilen Note 3 Farklı. Yani İşimize Yaramaktan Ziyade Burada Bende Aynı Parayı Veriyorum Avrupa' dakilerde ki Onlar Daha Az Vermekte İken Neden Üstün Telefon Orada. 2.si Herkeste Samsung ve İphone. Farklı Tarzlar Denemek İstiyorum. Ekmek Gibi Sattıkları İçin Telefonları Kalitelerine Önem Verilmemekte. HTC İle Bir Olabilir mi Note3 Kasa Olarak:) Zaten Herkesin Ağzında Fakiriz, İş Yok, Ekmek Yok, Asgari Ücret Az Lafları Sakız Olmuşken İyi Telefon Kullanmalarına Şaşırıyorum. Fakir Bir Ülkeyiz ya Normal:)
3. sü Telefonun Fiyatı 3 Ay Sonra 1.500 Düşer, Beklemekte Yarar Var. 4.sü İlk Zamanlar Gear Hediyeydi. Bu Kadar Para Vereceksek Gearı Almadan Olmaz Bence. Neyse Uzatım da Şeyini Çıkartmaya Gerek Yok. Kısaca Alacak Olursam Yurt Dışından Alırım. Önerini Dikkate Alacağım Ancak Aklımda Note 2 Var 2. El. veya Sıfır General Mobile. 2 Side Çok İyi. Hele, G.B Uçtu Zaten, Adamlar Yetiştiremediler. Aklımda Bunların Olmasının Sebebi Yukarıda Belirttiğim Gibi O Kadar Çok Model Var ki Her Gün Farklı Bir Telefon Tanıtılıyor, Çıkıyor. Yetişemem Ben Bunlara. Adam s4ü çıkartıyor s5 özellikleri sızıyor. ben Alamıyorum bu şekilde Şahsen. O Yüzden Az Ver Farklı Farklı Kullan Düşüncesindeyim. Hem Tecrübe Olmuş Olur:)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Invoke

Invoke

Üye
-qarapapaq- Teşekkürler. Benim de Gönlümde Note3 Vardı Açıkçası. Ancak 1.si Türkiye'ye Gönderilen Note 3 Farklı. Yani İşimize Yaramaktan Ziyade Burada Bende Aynı Parayı Veriyorum Avrupa' dakilerde ki Onlar Daha Az Vermekte İken Neden Üstün Telefon Orada. 2.si Herkeste Samsung ve İphone. Farklı Tarzlar Denemek İstiyorum. Ekmek Gibi Sattıkları İçin Telefonları Kalitelerine Önem Verilmemekte. HTC İle Bir Olabilir mi Note3 Kasa Olarak:) Zaten Herkesin Ağzında Fakiriz, İş Yok, Ekmek Yok, Asgari Ücret Az Lafları Sakız Olmuşken İyi Telefon Kullanmalarına Şaşırıyorum. Fakir Bir Ülkeyiz ya Normal:)
3. sü Telefonun Fiyatı 3 Ay Sonra 1.500 Düşer, Beklemekte Yarar Var. 4.sü İlk Zamanlar Gear Hediyeydi. Bu Kadar Para Vereceksek Gearı Almadan Olmaz Bence. Neyse Uzatım da Şeyini Çıkartmaya Gerek Yok. Kısaca Alacak Olursam Yurt Dışından Alırım. Önerini Dikkate Alacağım Ancak Aklımda Note 2 Var 2. El. veya Sıfır General Mobile. 2 Side Çok İyi. Hele, G.B Uçtu Zaten, Adamlar Yetiştiremediler. Aklımda Bunların Olmasının Sebebi Yukarıda Belirttiğim Gibi O Kadar Çok Model Var ki Her Gün Farklı Bir Telefon Tanıtılıyor, Çıkıyor. Yetişemem Ben Bunlara. Adam s4ü çıkartıyor s5 özellikleri sızıyor. ben Alamıyorum bu şekilde Şahsen. O Yüzden Az Ver Farklı Farklı Kullan Düşüncesindeyim. Hem Tecrübe Olmuş Olur:)

Aynen, tabi pahalılar... Kendiniz demişsiniz note3 aklımda var filan diye, ben de ondan söyledim. =)
Sizin not alma işinizi 5800da görüyorsa aslında her cihaz görür. General mobile derken discoverydekn bahsediyordunuz, sanırım. İşinizi görür tabi ki hem de uygun fiyata sahip... Gear, Türkiye de hiç bedava olmadı, İngiltere'de önsipariş ile bedavaydı, yanlış hatırlamıyorsam. Bence çok da önemli değil, bugün Gear'a kısa bir göz atma şansım oldu da açıkcası azcık dahi etkilemedi beni.
S4 çıkıyor, S5 sızıyor, S5 çıkıyor, S4 düşüyor, devran böyle dönüyor, yapacak bir şey yok. :D

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Ne yazık ki geri gelmez.Gidene kal diyemezsin ancak elveda dersin.

Üst Alt