5800 telefonumun ekranında çizik var ve ekran algılamaz oldu. ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruzgarakarsi

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefonumun ekranında çizik var ve ekran algılamaz oldu. ne yapmalıyım?
arkadaşlar bugün ekrana bakınca ekranda tek ve derin bir çiziği farkettim. saatler sonra telefon sapıtmaya başladı. ekranın çoğu kısmı algılamıyor. mesela ortada listeden birşeye basıyorum ama liste aşağı kayıyor. ne yapabilirim? servis noktasını aradım, 5800ların istanbulda toplandığını ve 35 iş gününe kadar gelebileceğnii söyledi..... elinde yedek telefon yoksa emanet telefon da veremeyeceklermiş ! ayrıca bu sorun garanti kapsamına girer mi?

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
abim bence girmez vede ekran değişimi bi telefon fiyatına bence sen telefonunu yenile

--------------- Ekleme ---------------

yane garantiye girmez pardon :hmmm

ruzgarakarsi

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :( başka fikri olan var mı?

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadasım öncelikle ewt nokia telefonlar garantiye yollandıgında istanbula gidiyor ama 35 gün en geç olan süre normalde 15 gün kdar sürüyor...bide telefonun ekranını bence değiştiriler ama genede degistirmezlerse simdiden söyleyem komple ekran 100 tl civarı bisey :ağlarım::ağlarım:

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
eğer çok tamir ettirmek istiyorsan bul bir yerden takoz bir tel ver tamir etsinler hani böyle benden büyük anteni olan telefonlar falan varya onlaradan :(

ruzgarakarsi

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım öncelikle ewt nokia telefonlar garantiye yollandıgında istanbula gidiyor ama 35 gün en geç olan süre normalde 15 gün kdar sürüyor...bide telefonun ekranını bence değiştiriler ama genede degistirmezlerse simdiden söyleyem komple ekran 100 tl civarı bisey :ağlarım::ağlarım:

inşallah 15 günde gelir. garanti belgesini servise verirken mi istiyorlar? garanti belgem başka şehirde ama birkaç güne kadar getirtebilirim.
komple ekran derken kapağı mı kastettin sadece? hassasiyeti sağlayan bir parçası var mı? ekran değişince çizik ve hassasiyet bozukluğu tamamen gitmiş olur mu? 100 tl ise değer, veririm

--------------- Ekleme ---------------

?????

Scudrox

Scudrox

Üye
5800 ın ekranı Iphone gibi değil ki önünde plastik bir dış yüzey var. Eğer o çizildiyse 100 tl tutucağını zannetmiyorum

emr-erock

emr-erock

Üye
50 tl ye kasa alıcak sın kasa içeriğinde o dış ekran var..

ruzgarakarsi

Üye
    Konu Sahibi
birşeyi anlamadım. kapakta o ekranın hassaslığını sağlayan kısım var mı? yoksa kapakla ekranın hassasiyetini sağlayan kısım farklı mı? kısacası kapağı değiştirince hassasiyetin bozulması da düzelir mi? internette orjinal kapak 105 TL diye görmüştüm.

JayJayyy

Üye
düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt