5800 telefonum kendiliğinden kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefonum kendiliğinden kapandı
Arkadaşlar telefonum kendiliğinden kapandı nedense tuş kilidini açıyorum tık yok tel. Kap. Tuşuna basıyorum tık yok en son bataryayı söktüm taktım düzeldi sizce niye böyle oldu

marist

marist

Üye
ßenimde bazen öyLe oluyor Ram dolmasından kaynaklanıyor olabilir :hmmm

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
:( :( şu tele 256 mb ram koysalar ne olacaktı sanki

marist

marist

Üye
Aynen güzel diyorsunda yapsalardı.

only_download

Üye
Arkadaşlar telefonum kendiliğinden kapandı nedense tuş kilidini açıyorum tık yok tel. Kap. Tuşuna basıyorum tık yok en son bataryayı söktüm taktım düzeldi sizce niye böyle oldu
canı sıkılmıştır, müneccimmiyiz biz kardeşim düzelmiş işte. Düzelende konu açıyor bozulanda... Sanki kapanan iPhone da şaşırıyorsun :ehe

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bendede oluyordu tel kendiliğinden kapanıyor bataryayi söküp tekrar takıyorum öyle açılıyo 5 dk bir kapanırdi 1 gün boyunca sürdü kendiliğinden geçti

- - - Eklendi - - -

bendede oluyordu tel kendiliğinden kapanıyor bataryayi söküp tekrar takıyorum öyle açılıyo 5 dk bir kapanırdi 1 gün boyunca sürdü kendiliğinden geçti

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
telefonu zorlayınca kapanma oluyor

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
canı sıkılmıştır, müneccimmiyiz biz kardeşim düzelmiş işte. Düzelende konu açıyor bozulanda... Sanki kapanan iPhone da şaşırıyorsun :ehe

konuyu gereksiz bulduysan yorum yapmasaydın :P

- - - Eklendi - - -

telefonu zorlayınca kapanma oluyor

sabah oldu bu yani telefonu zorlamakla ilgisi yok öylece duruyodu birde baktımki gitmiş bu ilk kez oldu acaba telefon bozuluyormu diye endişe ettim neyse ben bi flash atim

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
5800 da yine 30 mb den fazla ram var siz bide 7610 un ram ini görün 7 mb :)

hikmet366

hikmet366

Üye
telefonun dilinden anlasak kendı yaptımız ramla değiştırebılırmıyiz ki acaba

Üst Alt