5800 telefon hafızamı nasıl boşaltabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefon hafızamı nasıl boşaltabilirim?
72 mb kullanilan hafiza
14 mb boş hafiza
411 b ajanda
31 kb rehber
0 b mesajlar
544 kb görüntüler
0 b ses dosyalari
0 b video klipler
73 kb belgeler
0 b midp uygulamalar
38 mb sis uygulamalari
34 mb diğer dosyalar

sis dosyalari nedir silsem bişi olurmu ve nasil silebilirim? Diğer dosyalar nedir? Hafizam çok dolu uygulama falan yükleyemiyorum... Neler silebilirim??? Hard format atmak istemiyorum başka bi çözüm yolu ???

- - - Eklendi - - -

yüklü uygulamalarıda yazabilirim istiyosanız?

hikmet366

hikmet366

Üye
sis Yani Tlefonuna Yüklü olan uygulamalar

• Beğen
Tepkiler: Programcı06

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
peki ben neleri silebiliriim?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunlardan bazıları telefonun Kendisinde olan şeyler silemezsin Bu telefonların Ram'i çok düşük zaten işletim sistemi bunu verimli olarak kullanamıyor işte burda bütün iş kullanıcıya kalıyor. Sis uygulamaları telefonun sistem dosyasıdır. Senle ilgili değil. Eğer bu telefonu daha iyi bir şekilde kullanmak istiyorsan yani hata payını düşürtmek istiyorsan telefon hafızasına uygulama yükleme ve Ağır uygulamalar kullanma Sbp Shell gibi. Original browser'ı kullanma opera mini kullan telefon hafızasını temizlenenin en iyi yolu format atmaktır. Eğer sen tek tek elinle silersen önceden yüklü uygulamaların kalıntıları hem hafıza kartında hem de telefon hafızasında kalır. Sen "yok ben uygulamaları hafıza kartına yüklüyorum" diyebilirsin fakat hafıza kartına yüklenen uygulamalarında hepsinin çalışması için telefon hafızasına sistem dosyaları yüklenmesi gerekir bence elinle silmek yerine hem format bu hem de hafıza kartını biçimlendir ama önceden yedekleme yap.

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
ben formattan korkuyorum açıkçası çünkü beceremem :D

hikmet366

hikmet366

Üye
yokla herşey silinio tek nokia ayit programlar hariç kırmzı tuş yeşil tuş kamera tuşu power tuşuna basarak at

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ben formattan korkuyorum açıkçası çünkü beceremem :D

Eskiden hergün atardım çok kısa ve basit kendine biraz güven hiçbirşey olmaz.Telefon kapalıyken

Kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu + telefonu açma kapama tuşu

Bunları yap hemen format atar.

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
neleri yedeklemem grek? format atmadan önce ne yapmam lazım?

- - - Eklendi - - -

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce pil seviyesinin %80 civarında olması gerekiyor. Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir! yazıyo bi yerde?

hikmet366

hikmet366

Üye
Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce pil seviyesinin %80 civarında olması gerekiyor. Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir! yazıyo bi yerde?

Bunu Unut 1dk lık şey için gerek dil

• Beğen

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
format atmadan önce ne yapılır neler yedeklenir? format atıldıktan sonra nasıl ayarlıyıcam ayarları?

hikmet366

hikmet366

Üye
sana ait programların hepsini yedekle format attıktan sonra saat rehber gibi şeyleri ayarlıcan

• Beğen

bayanmoor

Üye
    Konu Sahibi
wifi falan? hangi programla yedekleyebilirim?

- - - Eklendi - - -

ve yedekledikten sonra nasıl geri aktarıcam telefona rehberi,müzikleri,resimleri falan?

- - - Eklendi - - -

bide mesela şimdi ben yedekliyicem pc suitle geri yükliyicem e ozaman yine aynı hafıza dolmıyıcakmı? sonuçta aynı şeyleri geri yüklüyorum?

hikmet366

hikmet366

Üye
wifi telefona ait onun neyini Yedelicen müzikler fotolar bana kalırsa hafıza kartında olması lazım rehberde hattın hafızasında

yükleme sen sadece format at yüklemek istediklerini yükle

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rehber Sim kartında ise yedeklemeye gerek yok hafıza kartını biçimlemediğin sürece birşey olmaz format sadece telefon hafızasını siler. T9 yedekleyebilirsin.

codblackops2

codblackops2

Üye
yedeklemeyle niye uğraşıyorsun ki çıkar hafıza kartıyla sim kartını. Formatı at, tekrar tak.ama rehberin sim hafızasında değilde telefon hafızasına kayitliysa yedekleme yapmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt