5800 telefon açılma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mateach

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefon açılma problemi
slm arkadaslar..bu siteye 2 önce aldıgım 5800xp telefonumdan sonra takılmaya başladım..site bircok konuda aydınlanmama yardım etti..faka telefonumla ilk sorunumu yaşadım ne yazık ki

burada anlatılan garmin adlı programı telefonuma yükledim..yüklendikten sonra telefon açılırken pin kodunu girmenin ardından çıkan nokiadaki ellerin buluştugu yerde eller bulusurken ekran kararıp telefon bir süre bekledikten sonra açılıyor.şimdi denedim hafıza kartını cıkardıgımda bu problem olmuyor..hafıza kartı takılıyken eller bulustugu yerde yarıda kesilip ekran ışıgı gidiyor ekran siyahlaşıyor..

ne yapabilirim lütfen yardım edin kayayı yicem

Scudrox

Scudrox

Üye
Bende dün aynı problemi yaşadım dediğin gibi hafıza kartını çıkartınca düzeliyor. Bende telefonu hafıza kartı takmadan açıp, kartı tamamen açıldıktan sonra taktık öyle mutlu mesut kullanıyorum şuan. Eğer format atmak sanada zor geliyorsa benim gibi yap. Zaten telefonu ayda yılda bir kapatıyoruz o da pek sorun olmaz :naughty:

mateach

Üye
    Konu Sahibi
scudrox tşk ederim ilgin için...benim korkum telefonda daha büyük bir probleme yol açıp açmayacagı..telefonda yeni olunca en ufak birşeyden huzursuz oluyorum..servise götürmeme gerek varmı kararsızım

--------------- Ekleme ---------------

bir de bu yükledigim programdan dolayı mı oldu acaba

Scudrox

Scudrox

Üye
Bende Garmin i bu siteden yüklemiştim öyle bir sorunum olmadı. Bende bir sürü program var kesin onlardan biri yüzünden olmuştur. Telefona bir zararı olcağını sanmıyorum ama aç/kapa yaparken hafıza kartını çıkarman lazım. Bence servislik bir durum yok ama (bundan sonrası sana kalmış) çok rahatsız oldum diyorsan telefonunun rehberini, mesajlarını, galerisini falan pc suiti kullanarak bilgisayara yedekle sonrada telefonuna format at telefonun ilk aldığın günkü gibi olacak. Sonra tekrar pc suit yardımıyla yedeklerini telefonuna geri yükleyebilirsin. He bu arada hafıza kartınıda biçimlendirmeyi unutma telefona yeniden takmadan önce.

mateach

Üye
    Konu Sahibi
scudrox dediklerini aynen uyguladım sorun kalmadı..rahat uyku uyucam sayende cok teşekkürler ilgi alakan için hayırlı geceler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar hafıza kartına öyle her önünüze gelen programı,oyunu atmayın..atarasanız bile kaspersky gibi sağlam antivirüs programı kurun..bide telefonun son yazılım güncellemesini yapın..

serhatkara

serhatkara

Üye
yazilim guncellemesini nasil yapcaz bilmiorum we ne isimize yaricak telefona herhangi bi zarar verirmii yardimci olursaniz sewirim bide teli 3hafta once aldim gerek warmi

bu arada tel 5800 msj olarak cvp atrsaniz sewinirim simdiden ALLAH razi olsun

Deflamat

Deflamat

Üye
servise götürmeme gerek varmı kararsızım
Bu sorunu teknik servise danıştıktan sonra bilgileri bizimle paylaşırsanız maxicep olarak memnun oluruz.

yazilim guncellemesini nasil yapcaz bilmiorum we ne isimize yaricak telefona herhangi bi zarar verirmii yardimci olursaniz sewirim bide teli 3hafta once aldim gerek warmi

bu arada tel 5800 msj olarak cvp atrsaniz sewinirim simdiden ALLAH razi olsun

ysrkvs

ysrkvs

Üye
o sorun benim tlfnumda da var genel tercihde açarken eller birleşirken ekran bi anda kararıyor ve nokia açılış sesi de gelmiyor. ben o sesde bi sorun oldugunu düşünmüştüm çünkü tam o ses geleceği zaman ekran kararıyor ve sessiz moddayken kapatıp açtığımda eller gayet iyi birleşiyor :))))) bide onu deneyin.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
güncellemeleri yapın o açılıştaki ellerin birleşme olayıda tamamen düzeliyor.

qf13

Üye
xDxD bendede yuklu garmın vs 58 tane prgram ama tık bile demiyor versiyonunuda guncelledım cin gbi oldu maxicep e çok teşşekür ederim bura olmaiye coktan meftaa olmustusaydı tlf şimdi tfn şimdiye coktannn mefta idi:d:d:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt