5800^Symbian Evols Fp1 [01.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Julı

Üye
Abi bana mesaj gelince ana ekranda gözükmüyo neden olur bu? Bir de arama tuşu çalışmıyo veya rama yapmıyo :(( Benden kaynaklanan bir sorun mu emin olamadım sormak isredim :D

Abi soft format attım şimdi gözüküyo kusura bakma :D

rekabetci

Üye
n8 ikonları n8 klavye kullanmalısın bence :) eline saglık güzel yinede :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bana mesaj gelince ana ekranda gözükmüyo neden olur bu? Bir de arama tuşu çalışmıyo veya rama yapmıyo :(( Benden kaynaklanan bir sorun mu emin olamadım sormak isredim :D

Abi soft format attım şimdi gözüküyo kusura bakma :D
:) ana başlıkya yazdığım notları dikkate almalısın

- - - Eklendi - - -

n8 ikonları n8 klavye kullanmalısın bence :) eline saglık güzel yinede :)
birazda kendinize göre düzenleyiniz... teşekkürler güle güle kullan

rekabetci

Üye
dokunmatik titreşimi yok , ev ekranı rehber çubugu yaptgnda e posta bildirim çubugu kalkmıyor , rompacher sorunlu harita güncel degil bunlar dışında bi problem göremedim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik titreşimi yok , ev ekranı rehber çubugu yaptgnda e posta bildirim çubugu kalkmıyor , rompacher sorunlu harita güncel degil bunlar dışında bi problem göremedim

rom patcherda son yok gayet çalışıyor.. Haritanın güncel olmadığını nerden anladın?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
x6 içinde istiyoruz adaş :) ofw kullanmayı özledim

- - - Eklendi - - -

daha doğrusu c6 portundan sıkıldım

vlkn9303

Üye
az önce yükledim gayet stabil hızlı dokunma titreşiminin çalışmaması dışında bi sorununu görmedim c6 belle yazılımına güncelleme gelene kadar bunu kullanıcam :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eline saglık Hakan..
Genel kullanım olarak ofw performansı kötü degil cfw'den.
Bir de hocam 999 ve sohbetler modu varya onu kaldırmak için ;

10003a3f\import\apps
resource\apps
sys\bin

klasörlerindeki iliskili dosyaları silmek yeterli olur di mi?
Uygulama halinde birkaç sohbetler modu var elimde görsel olarak iyiler kurarken dahili bilesen hatası alıyorum malum..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
x6 içinde istiyoruz adaş :) ofw kullanmayı özledim

- - - Eklendi - - -

daha doğrusu c6 portundan sıkıldım

x6 zor ofw le c6 port çok farklı çok hata alırım kurtaramam hatalardan..

- - - Eklendi - - -

az önce yükledim gayet stabil hızlı dokunma titreşiminin çalışmaması dışında bi sorununu görmedim c6 belle yazılımına güncelleme gelene kadar bunu kullanıcam :)

allah allah titreşim çalışmıyor demek hıımm güncellemede getirmeyi düşünmüyorum öyle kullanın artık :)

- - - Eklendi - - -

Eline saglık Hakan..
Genel kullanım olarak ofw performansı kötü degil cfw'den.
Bir de hocam 999 ve sohbetler modu varya onu kaldırmak için ;

10003a3f\import\apps
resource\apps
sys\bin

klasörlerindeki iliskili dosyaları silmek yeterli olur di mi?
Uygulama halinde birkaç sohbetler modu var elimde görsel olarak iyiler kurarken dahili bilesen hatası alıyorum malum..

kardeşim ezberimde yok bakmam lazım pc geçince söylerim

vlkn9303

Üye
haritalar da eski sürüm ama güncelledim no problem :)

sercrazy2

sercrazy2

Üye
-Bir arkadasın bahsettigi rompatcher sorunu otomatik başlamama sorunu sanırım.
-N8 klavye olmaması eksi bir özellik.
-Haritalar malesef eski sürüm ve güncelleyince C den 15 mb yiyor. İçine gömülmesi daha iyi olurdu.
-Son olarak sanki şarj az gidiyor gibi geldi bana, diğer arkadaşların nasıl şarj durumu, bilgilendirirlerse sevinirim.

Not : Amacım yermek değil, sadece ufak tefek eksiklikler ve giderilirse daha iyi olur kanaatindeyim. İyi çalışmalar.

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurlee kardesim emegine saglik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurlee kardesim emegine saglik
teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

-Bir arkadasın bahsettigi rompatcher sorunu otomatik başlamama sorunu sanırım.
-N8 klavye olmaması eksi bir özellik.
-Haritalar malesef eski sürüm ve güncelleyince C den 15 mb yiyor. İçine gömülmesi daha iyi olurdu.
-Son olarak sanki şarj az gidiyor gibi geldi bana, diğer arkadaşların nasıl şarj durumu, bilgilendirirlerse sevinirim.

Not : Amacım yermek değil, sadece ufak tefek eksiklikler ve giderilirse daha iyi olur kanaatindeyim. İyi çalışmalar.
rom patcherda tek hata o zaten oto başlamıyor...
kimse yamalarla uğraşmasın diye klavye eklemedim...
haritayı kullanan var kullanmayan var kullananlar sonradan güncelleye bilir ama kullanmayanlar için fazladan yer kaybıdır...
şarj 3 4 doldur boşalttan sonra oturur...

qweratomic

qweratomic

Üye
Ben kuramadım normal olarak kurmuyormuyuz

rekabetci

Üye
menüde işlem kyd. bunun ismini degiştirme imkanımız var mı ? varsa nasıl ?

poyo34

Üye
hakan eline sağlık bunda ram miktarı ne kadar ayrıca şu an senin symbian belle fp3 ü kullanıyorum ana ekrana 2 taneden başka kısayol eklenmiyor yani kısayollar 4 4 8 tane bunun bir çözümü varmı yoksa böylemi? ayrıca ben kendi sitemde paylaşabilirmiyim cfw lerini belleni paylaşmıştım duruyor tabiki hakan güvenden alıntıdır diye yazdım yada sen gelip paylaşırmısın? reklam olmasın diye site adını vermiyorum ama tahmin edersin herhalde geçen gün üye olmuşsun gördüm senden haber bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan eline sağlık bunda ram miktarı ne kadar ayrıca şu an senin symbian belle fp3 ü kullanıyorum ana ekrana 2 taneden başka kısayol eklenmiyor yani kısayollar 4 4 8 tane bunun bir çözümü varmı yoksa böylemi? ayrıca ben kendi sitemde paylaşabilirmiyim cfw lerini belleni paylaşmıştım duruyor tabiki hakan güvenden alıntıdır diye yazdım yada sen gelip paylaşırmısın? reklam olmasın diye site adını vermiyorum ama tahmin edersin herhalde geçen gün üye olmuşsun gördüm senden haber bekliyorum

site paylaşımları için pm at yorumdan böyle yazma. Kısa yolları ben sildim. Modlarımda war 6 tane kısa yol ekleme onu kullan. Bunda ram 68 mb dir

Üst Alt