5800^Symbian Evols Fp1 [01.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

71.43 mb ram ve haqanguven farkı :) :sarıl:

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

aslında bu yazılım daha güzelde olabilirdi yeterince ilgi göstermediğimi düşünüyorum...
batarya ve performansa önem versen iyi olur ev ekranı falan eklemene gerek yok aslında
n9 ikon ekle herşeyi yazılımdan silme mesela e-mail setting wizard silinde rehber çubuğunda anlamsız bi çizgi kalıyo kalddır onu kaldırabilirsen :D
tabi titreşim modu olsa biraz daha iyi olabilirdi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
batarya ve performansa önem versen iyi olur ev ekranı falan eklemene gerek yok aslında
n9 ikon ekle herşeyi yazılımdan silme mesela e-mail setting wizard silinde rehber çubuğunda anlamsız bi çizgi kalıyo kalddır onu kaldırabilirsen :D
tabi titreşim modu olsa biraz daha iyi olabilirdi
bakalım ilerde güzel bir güncelleme yaparım inşallah

KD1907

KD1907

Üye
Bu da güzelmiş :D

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
radyo dinlerken donma yapıyormu?

bu zaman kadar çok ofw ve c-6 tabanlı cfw yükledim her ofw de donma sorunu oldu fakat c6 tabanlı cfw lerde olmadı şu Symbian Belle Fp4 kullanıyorum...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
radyo dinlerken donma yapıyormu?

bu zaman kadar çok ofw ve c-6 tabanlı cfw yükledim her ofw de donma sorunu oldu fakat c6 tabanlı cfw lerde olmadı şu Symbian Belle Fp4 kullanıyorum...
radyo donması orjinaldede var... normaldir...

theeternal

theeternal

Üye
güzel bir cfw ye benziyor ama yatay kullanım var mı ?

kadiröztep

Üye
arkadaşlarlütfen yardımcı olun. program files te nokia klasörü var ama gerisi yok. orada takıldım. ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk:

Lancerr

Lancerr

Üye
Güncelleme istiyoruz artıkk..:D :ehe:aha::yuru:alkis:deal::lol:turkiye::dover::bira::heyo2::biggrin::konus::sukur::sukur::dance::nazar::nazar::koş::dansöz::hoba::emoamca::emoamca::emoamca::emoamca::disko:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
v5 e bu kadar yeter. s^3 ile ilgilenemiyorum yoğunum...

ismailee

Üye
belle uygulamaları çalışıyormu bu cfwde?

qweratomic

qweratomic

Üye
[h=2]Canlı Ev Ekranı eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim Tşk ederim[/h]

Üst Alt