5800 sürekli 50 krş gidiyor Acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ismalil

Üye
    Konu Sahibi
5800 sürekli 50 krş gidiyor Acil yardım
arkadaşlar 5800 alalı hemen hemen 2 a oldu ama 50krş gitmeye devam ediyor türkcelli de aradım internete bağlanıyorsunuzdur diye gidiyordur dediler. Ama alakası bile yok Nokya ovi , 3G , GPS ve nokianın mail uygulamasından olabileceği söyleyenleri gördüm 3G ile alakası olduğunu sanmıyorum. diğerleri ile alakası varsa nasıl yapabilirim yok başka bir sebepten dolayı ise acil yardım bekliyorum çünkü en az 10 tl gitti bugüne kadar.

cerrano

cerrano

Üye
web + ayarlar + genel + erişim noktasını herzaman sor

mesajlar + eposta + ayarlar + erişim noktasını herzaman sor

bunları yaparsan sanırım sorunun çözülür.

ismalil

Üye
    Konu Sahibi
web + ayarlar + genel + erişim noktasını herzaman sor

mesajlar + eposta + ayarlar + erişim noktasını herzaman sor

bunları yaparsan sanırım sorunun çözülür.

web'de erişim noktası gerektiğinde zor yazıyor ama değiştirmek istediğimde bir bakıyorumki öyle bir seçenek yokmuş her zaman sor seçeneği seçiliymiş o nasıl oluyor
Eposta ayarları zaten öyle

omerynd

omerynd

Üye
kardeş nokia email programı kendi kafasına göre arka planda bağlanıyor. Onu sil. Eğer internetle isin yoksa bence internet ayarlarını sil lazım olursa setting wizard dan yaparsın tekrar

cerrano

cerrano

Üye
eğer nokıa emaıl prog kullanıyorsan, arka planda, çalışırken kendisini senkronize eder

email/ayarlar/senk zamanı /gün buradan düzeltebilirsin eğer hala olmuyorsa çöpe at o teleffonu zaten tv outdan başka işe yarayan bişey yok :ehe

ismalil

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için taşakkürler bir şeyler yaptım bakalım artık sorun hallolucak mı telefonumdan memnunum atmaya niyetim yok :D

erhansiperli

erhansiperli

Üye
sorun türkcell de bence
onun için uyanık ol
bedava'dan konturlerin gitmesin
dedikleri gibi eğer internet ayarlarını silersen ve arka planda açık bir bağlantı bırakmasan sorun olmaz

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
yo yoooo uygulamalarda yer uygulaması var konumlama yontemlerınden hepsini kaldır (biliyrum sadece tümleşik gps seçilecek ama o zaman da gidiyor tl anlamadım orayı). Sonra haritalar uygulamasından ayarlara girip intertere bas erişim noktasını her zaman sor yap su an tel şarzda aklımda değil menuler herzaman sor yap yani orayı..Vodafone da gitmiyodu turkcell e geçtm lanet ols gitmeye başladı su anda wap a girmiyor tel. türkcell kan kaybediyor harbi...

ismalil

Üye
    Konu Sahibi
yer uygulamasında herşeyi kaldırdım ama haritalarda ayarlara girdim internete de bastım ama orda her zaman sor gibi seçenek yok her halde senin demek istediğin çevrimiçi veya çevrımdışı olma meselesi bendeki çevrimdışı bu gece gitti 50 krş yine saatini aldım türkcelli arıyacam 24 saat sonra ordan belki bir şey çıkar sağolasın inşallah bu defa sorun hallolur pişman olacam ha bu telefonu aldığıma...

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
ya bu türkcell ne berbat!..
Vodafonde cebimi 50 krş a sınırsız net alıp laptopuma bağlıyodum, türkcell e geçtim bağlıyorum dns bulunamadı fln diyor cepdende sadece 0.facebook.com a giriyor normal bi siteye girmiyor yineeeee....

bull_king

Üye
müşteri hizmetlerinden hattını internete kapattır vpn leri iptal ettir birdaha bağlanmaz

serkan252

Üye
dostum bende de e72 var aynı sorun bende de var ya.. turkcelle gttm bşey çkmadı.. delircem.

fex

fex

Üye
dostum kamera ayarlarindan konum bilgisi aciksa kapat. Bende iphone vardi o sekilde duzeltmistim

anisti

anisti

Üye
bencede inteneti sil gerektiğinde tekrardan kurarsın

rinti

rinti

Üye
sorunun turkcell ile alakası yok tamamen nokia e-mail ile alakalı bende kullamıyordum ve aynı problem bende de oldu müşteri hizmetlerini aradım anlattılar nokia e-mail i iptal ettim yani telefondan kaldırdım sorun çözüldü......

sivaslı_58

Üye
Aynı Sorun Bende de Var ArkadaşLar Turkcellde 0.facebook 'a Girip Çıktıqımda 50kuruş gidiyo Halleden varsa bir yardım etsin yaaa Kafayı Yiyecem

serkan07serkan

Üye
Aynı Sorun Bende de Var ArkadaşLar Turkcellde 0.facebook 'a Girip Çıktıqımda 50kuruş gidiyo Halleden varsa bir yardım etsin yaaa Kafayı Yiyecem
Ben de Avea kullanıyorum, 0.facebook.com a her girişte değil ama arada TL gidiyor. Bazen operatörünüz desteklemiyor gibi bir hata veriyor, eğer o yazı çıktıysa 0.2TL ya da 0.4 TL gidiyor. 2-3 gündür böyle böyle 3-4 TL gitmiştir. Sebebi nedir bilmiyorum.

ultraaslan25

Üye
Aynı sorun bende de var .. Tl yukluyorum yarısı 0.facebook ' a giricem diye gidiyor . Tl bittiginde dogru duzgun gırıyor ama tl oldu mu affetmıyor :D Anlamadım ne iş :vur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
turkcell den ücretleri geri talep edebilirsiniz

Üst Alt