5800 durmadan tl'm gidiyor yardım edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprakege

Üye
    Konu Sahibi
5800 durmadan tl'm gidiyor yardım edin.
arkadslar 8 aydır 5800 kullanıyorum ama bu aralar hergün 50krş 50krş gidiyor internete girdiği görünüyor ama açık birşey yok lütfen yardım edin

PyroOnFire

Üye
3G açıksa onunla ilgili bir durum olabilir belki.

toprakege

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 3G yazan yerde hep internet açık olduğu görünüyor 5dk boyunca bakıyorum açık birşey yok 50kr gidiyor .s.s.s şuan yine oldu

----------Eklendi @ 23:38:28 ---------- Yazıldı @ 23:36:18 ----------

3G açıksa onunla ilgili bir durum olabilir belki.

telefonda" netqin antivirüs opera mini facebook" yüklü onlarla bir alakası varmıdır ?? .s.s

omerynd

omerynd

Üye
kardeş telefonunda nokia email kurulu mu ona dikkat et o varsa sürekli nete bağlanıyor olur olmadık zamanlarda. bir de whats up messenger var mı o ikisine dikkat et..

toprakege

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonunda nokia email kurulu mu ona dikkat et o varsa sürekli nete bağlanıyor olur olmadık zamanlarda. bir de whats up messenger var mı o ikisine dikkat et..

kardeş var telefonu güncelleyince yüklendi kaldırim onu bir faydası var mı onun .s.s

'Patron

'Patron

Üye
Onu kaldrı yada çevrimdışı ol. Yoksa hep ona girer. O emaillerıne bakmana yarıyor.

nalcam22

nalcam22

Üye
hattın türkselse normaldir

omerynd

omerynd

Üye
kaldır kardeş kaldır düzelir merak etme

ahmetc503

nokıa emaili çevrimdışı kullanabilirsin

rambo_42

rambo_42

Üye
saolun benimde öle oluodu ama nokia emaili kaldırınca geçti olmuo şimdi:alkis

'Patron

'Patron

Üye
:ehe

BL@DE02

BL@DE02

Üye
:ehe:ehe:ehe bi ara bende de öyle gidiyordu internet ayarlarını sildim kurtuldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt