Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 durmadan tl'm gidiyor yardım edin.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakege
Üye
Konu Sahibi
5800 durmadan tl'm gidiyor yardım edin.
arkadslar 8 aydır 5800 kullanıyorum ama bu aralar hergün 50krş 50krş gidiyor internete girdiği görünüyor ama açık birşey yok lütfen yardım edin
PyroOnFire
Üye
3G açıksa onunla ilgili bir durum olabilir belki.
toprakege
Üye
Konu Sahibi
kardeş 3G yazan yerde hep internet açık olduğu görünüyor 5dk boyunca bakıyorum açık birşey yok 50kr gidiyor .s.s.s şuan yine oldu
telefonda" netqin antivirüs opera mini facebook" yüklü onlarla bir alakası varmıdır ?? .s.s
omerynd
Üye
kardeş telefonunda nokia email kurulu mu ona dikkat et o varsa sürekli nete bağlanıyor olur olmadık zamanlarda. bir de whats up messenger var mı o ikisine dikkat et..
kardeş telefonunda nokia email kurulu mu ona dikkat et o varsa sürekli nete bağlanıyor olur olmadık zamanlarda. bir de whats up messenger var mı o ikisine dikkat et..