bettacı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öyle biliyorum e71 daha iyi bir telefon ama içime sinmedi.Peki 5800dan sikayetim olurmu sizce ? yani nasıl kalitede bir telefon bi fiktiniz var mı acaba?hata etmişsin siparişi iptal et 599tl ye e71 al bnce
Güzel kardesim ben 5800ı n73ümü satarak almaya kadar verdim.Kusura bakmayın ama nokia n70 iyi bir telefon değil. kullandığım bir telefon nokia n70 alacağıma nokia 73 alırım üstüne 100 lira daha ekleyip tepe tepe kullanırım...bencede çok büyük bi hata sana tavsiyem n70 al
Hımm..anlıyorum.Peki böyle bir sorun dahilinde garanti kapsamında mı?güzel telefon ama telefonu alanların 10 da 7sinde sorun çıkıyor genelde yazılımsal sorunlar çıkıyor
Evet nokia n73ün temizini bulmak biraz sorun ama bulduğunuz zaman kacırmamanız gereken bir teln73 ler berbat bence babam ardarda 3 kez aldı hepsinde arıza çıktı sonra başka tel aldı ama sen bilirsin tabikide
jjjjjjjjjj n73 le ne alakası war konunun
hocam sana şöyle diyim yeni 3. partideki ürünlerin yüzde 99 u sorunsuz tek sorunu artık herkezde war olması ben aldım çıkarmaya utanıyorum eskiden bi havası wardı simdi duyan alıyor(sözmeclistendışarı)
5800 şuana kadar hic bi sorun cıkarmadı bana en ufak bi takılma bile yaşamadım 3 ay oldu kırmızı renk aldım şuan kendim versiyon yükselttim harika oldu nokia bu sefer yapmış dedim ve nokia aralıklarla versiyon güncelliyor böylelikle yazılımsal sorunları hallediyorlar müzik açısından gayet tatmin edici sesi var kamera güneş ışığında harika ışıksız ortamda eh diyebiliriz araştırdınmı bilmiyorum ama telefon dolu bayağı wifi war gprs war yok yok telefonda büyük bi telefoncudan al öle tezgah altı tabir edilen mallar ilk parti mallar olur genelde ve bu mallar geri toplatılmıştı kimisi hala satmaya callısyor
Haklısınız benden kaynaklı bi sorun olmadığı sürece sorun yok garanti kapsanımdaya ne sorun çıkacak sorunlu 5800 görmedim etrafıomda en az 10 tane kollanan var. herkes kulaktan dolma söylüyor sen kurcala anlarsınhem hata verse ne olur çin malımı sanki ver düzeltsinler
sizin telefonunuz 5800 görünüyor.Acaba ne gibi sorunlarla karşılaştınız ? birde 2. elmı aldınız telefonu ?Kardeş geçmiş olsun, alışırsın zaman herşeyin ilacı
1. Kasasında açık vardı (servise verdim yaptırdım)sizin telefonunuz 5800 görünüyor.Acaba ne gibi sorunlarla karşılaştınız ? birde 2. elmı aldınız telefonu ?
Kardeş kusura bakma ama sanırım sorun ilk başta başlamış.servise iyi bi yere vermeliydin.sorun hep servise gidip geldikten sonra başlamış sanırım--------------- Ekleme ---------------
1. Kasasında açık vardı (servise verdim yaptırdım)
2.Birkaç uygulama yükledim telefon acayip yavaşladı hafıza 40 mb a düştü
3.Servisten geldi bu seferde ekranda kayma oldu (gerçi o servisten öncede vardı ama geldikten sonra iyice azıttı) sonra tekrar servise gitti bi kaç gün sonra geri geldi düzelmiş
4.Internet performansı Iphone la kıyaslanamaycak kadar berbat, içindeki facebook uygulaması beş para etmez süreki takılıyor zaten ve yavaş
5. Eğer bu telefonu kullanacağım diyorsan 5 tane uygulama sınırın var sonra sapıtıyor yavaşlıyor. İstersen en küçük uygulamarı yükle ama bu böyle
6.Sürekli güncelleme yayınlanıyor olayı fiyasko zaten telefonun en başında olması gereken özellikleri sonradan ekliyorlar (ilk güncelleme yayınlanmadan önce ön kamerayı kullanamıyorduk)
7. Ya şu GPS bir kerede ilk 3 dk içinde uydu bulsun gerçi bunada şükür bazen 10 dk sonra buldu diye halay çekiyorum
Kardeş eğer vaktim var diyorsan yeme içme para biriktir Iphone al inanılmaz bir alet
Biz artık almış bulunduk bu saatten sonra kendimizi kandırmak zorundayız bilmem anlatabildim mi tabi ihtiyaçlarını karşılıyorsa durum değişir
Hayır sıfır cihaz aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?