• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

5800 ses arttırma

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
yaw kim şikayetci deyin bana bi:gun1::sopa::dover::destere::bottom::bangin:
 


tago1907

Üye
192kps ve 300kps demişin müziklerin nasıl alnıyoruz ki ?
 
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
5800 ın sesi mükemmel bence
 

yigidim

Üye
sağ ol kardeş deneyice yazacağım
 
yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
Birşeyi düzeltmek istiyorum 128kbit bir mp3 için en idealidir. Boyut olarak en düşük ve ses yüksekliği olarak tatmin edicidir.
Lakin 256kbit den yukarı çıktığınızda seste azalma olacaktır. Kalite süper hale gelecek ama ses yüksekliği azalacaktır. Müzik sistemlerinde bu farkı anlamazsınız ama telefonda ses yüksekliği düzeyi kendini belli eder.
bitini yükselttiğiniz mp3ün, bir müzik programı yardımıyla ses düzeyinide normalize etmeniz gerekir.
doğruluk payı var dinleyince anlayacaksınız zaten
 
punisher123

punisher123

Üye
ya bu mp3 işinden az bişe anlayanlar bilir, sesin çok yüksek olması önemi değildir,kaliteyi belirleyen etken berraklık ve temizliktir yani sesin yüksekliğine takılmamak lazımki 5800 hem berrak hem yüksek sese sahip,bu arada kafanız bit hızlarıyla karışmasın,ses kalitesinde büyük oranda önemli olan bit hızı değl şarkının kaydedildiği kalite önemli yani; profosyonelce kaydedilmiş 192kbps şarkı amatörce kaydedilmiş 320kbpsyi alır aşağı atar:),son olarakta türkçe şarkı seviyor dinliyorsanız hiç kafanızı yormayın bizim şarkıların en kaliteliside en dandiğide ortalama 128kbps değerinde ses veriyor yani kayıt kalitesi kötü bi kere,tavsiyem yabancı şarkıcıların herangi birinin 320kbps şarkısını indirip dinleyin ve berraklığı görün:)
 
harunbagatur

harunbagatur

Üye
ses gayet tatmin edici laf yok 5800 nokianın en baba telefonudur bence
 

ariescusjr

Üye
Arkadaşlar bende de 5800 XM var.Bende ilk aldığımda telefonun müzik sesi gerçekten çok düşüktü.Sonrasında hard format attım ve biraz daha iyi oldu. Fakat ben eski telefonum olan 6300 da daha güzel ses alıyordum.En sonunda servise falan gitmeden durumu hallettim. Fiio diye bir kulaklık amfisi yapmış çinliler. sahibinden de satılıyor. 20 tl +kargo ücreti var.küçük bir kutu gibi.(bir flash disk büyüklüğünde) içine ince duracell takıp 20 saate kadar uçuyorsunuz...servisle uğraşmayın...
 

karkarkara

Üye
5800'in en kotu yonu kulaklik sesinin coooooooook az olmasi hoparlorler gayet guzel ama kulaklik performansi tamamen sifir...
 
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
nasıl deqsitrcez bitleri
 
>| emnCn |<

>| emnCn |<

Üye
Ya vaLa kafama göre atıyom ''Bit''ine faLanda bakmıyorm gayette güzL ses veriyo vala xD
 
serhat_002

serhat_002

Üye
bence ekolayzır ayarlarıyla biraz oynayınca bile ses artıyo.... bu kdar zahmete gerek yok..
 
sekinardi

sekinardi

Üye
ya zaten sesi yüksek napacan dursun hoperlöre zara verir yüksek ses
 
komandoma

komandoma

Üye
evet dediğini denedim eskisine göre farkediyo gerçekten..teşekkürler.

nasıl deqsitrcez bitleri
Format Factory diye bi program var. googlede aratırsan bulursun. ben şahsen kullanıyorum güzel bi program.
 

aydinbeycim

Üye
sesı cıkmıyor bıle azıcık bısı cıkıyoı
 
masa3550

masa3550

Üye
1122 olması lzm
 
frkn4488

frkn4488

Üye
arkadaşlar forumlarda herkez 5800,ın sesınden şikayetçi evet doğru fakat bilmedikleri biseyvar 5800 bir gerçek mùzik cıhazıdır yani olay kullanıcıda biter sen kalkıp kafana göre mp3 atarsan olmaz bu cihaz yüksek sese ayarlı bitlerle kendi anlatan hapörlerlere sahip yapmanız gereken çok basit 32kps yerine mp3 atarken zahmet edip 192kps ve 300kps arasında bit hızı olan şarkıları atmak bukadar basit olayın sırrı burda normal telefon muamelesi yapmayın bu tele onun adı xpressmusic 60. 000 bitlik ses ve görüntü akışinı oynatan makineye haksızlık etmeyin benim mp3 lerım hep 300kpslik müzik seti gibi ses alıyorum haydi bye unutmayın bu alet bu frekanstakı mp3 lerle coşar özelliği bu daha yüksek kalıte baska tellerın yapamayacağı bı bıt aralıgında fark burda


Güzel tespit..
 
muxo

muxo

Üye
senin telde problem vardır. benimki inletiyo ortalıgı
 

darkness.wc3.

Üye
teşekkürler denicem olursa yazarım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

spr gzle görülür fark var ses yükseklik + kalite sende ses kapıştırma için yüksek sesli şarkılar varmı varsa bi paylaşa blirmisin:ehe:oke:
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
3K
westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H
Heroata
Cevap
2
Görüntüleme
2K
L-LumieRe


Üst Alt