5800 Sensör çalışmıyor ! Doodle Jump'ta atıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sensör çalışmıyor ! Doodle Jump'ta atıyor !
Arkadaşlar kafama esti sensörü açayım dedim, açtım , sanki telefonda sensör yok, ne oldu bilmiyorum, hiç bişey yapmadım, sonra dedim bi sensörlü oyunu açayım, Doodle Jump play dediğim anda atıyor, ancak Raging Thunder çalışıyor ekranı sağa sola döndürdüm kaç kere algılıyor ?? Sorun nedir ? Telefon normal kullanımda da sensörü alglamıyor ?

Şimdi bir daha denedim Doodle Jump'ta çaılştı ama hala menüde ve diğer yerlerde algılamıyor ???
Kapattım açtım , bataryayı söktüm ?

ALpWaR24

Üye
oyunlarda çalışıyorsa sensörde problem yok cfw felan kullanıyorsan onda belki problem olabilir

vakti gelmiştir
evet fv den flnda olabilir bazı uygulamalarda yapabiliyor olabilir

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarda çalışıyorsa sensörde problem yok cfw felan kullanıyorsan onda belki problem olabilir

Ee niye öyle menüde problem var algılamıyor ama Doodle jumpta ilk başta hep attı sonra Ragıng thunder açtım onu oynadı sonra tekrar Doodle Jump açtım bu sefer algıladı ama hala normalde algılamıyor ve CFW yok telefon orjinal.

----------Eklendi @ 18:33:04 ---------- Yazıldı @ 18:32:21 ----------

vakti gelmiştir
evet fv den flnda olabilir bazı uygulamalarda yapabiliyor olabilir

Dostum olur mu ya cnavar gibi telefon dedim yapamaz
Hacklemedim CFW de atmadım daha.

ALpWaR24

Üye
hard format at tek çare yine çözülmesse servis

senin hard format atma zamanın gelmiş.bazen böyle sorunlar verebiliyor ve hard format atmak zorunda kalabiliyoruz.benimde mesaj göndermiyordu,bekliyor diyordu,format attım yine düzelmedi tabi 1-2 mesaj göndermeye çalıştıktan sonra kendine geldi.birde sensörler bence açık dursun daha havalı oluyor

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

hard format at tek çare yine çözülmesse servis
Ya 2.kez bataryayı söktüm taktım düzeldi yine canavar gibi Defalarca denedim sorun çıkmadı dedim ya canavar gibi telefon diye maşallah
İlgilinize teşekkürler.

kardesler benim doodle jump sensörlü değil dokunmatik yardım

'Patron

Üye
hacı ayarlardan menude döndurme kapalı olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...