peki herşey tamamda bu kapanma sorunu nedir çok fazla sorun duydum bilgisi olan varmı acaba....
kardeşim cihazın kapanma sorunu yok sürekli aynı sorulara cevap veriyoruz sadece belli partide bu sorun var. yaklaşık 2 ay oldu yemin billah 1 kez olsun resetlenmedi cihaz sadece oviden kral fm kurdum cihaz saçmalamaya başladı kaldırdım hiç sıkıntısız hala kullanıyorum...
sana tavsiyem cihazı git al ama aldıktan sonra yapman gerekenler....
cihaza bütün programları-oyunları-vs kur 1 kaç defa aç kapa aç kapa baktın sorun yok kullanmaya devam...oldu ki böyle birşey başına geldi tc kanunlarına göre 7 gün içinde sorgusuz sualsiz cihazı aldığın yerden değiştirebilirsin...
n8 kim ne derse desin muhteşem bir cihaz ama !..
BURAYA DİKKAT
sorunlarla uğraşmak için telefon almak istiyorsan al
9 gün oldu alalı 1050 tl yi böyle sorunlarla uğraşmak için mi verdim
CEBİMDEN ÇIKARTTIM BAKTIM EKRANDA SİMKARTI TAKIN YAZIYOR EKRANDA
Bİ BAKIYORUM TELEFON YENİDEN BAŞLATILACAK DIYOR VE BAŞLATIYOR
BİR UYGULAMA YÜKLEMEYE KORKUYORUM KAFAYI YIYOR
YAZILIM YUKLEMEKLEMİ GEÇECEK ÖMRÜMÜZ
BUNUN İÇİNMİ VERDİK BU PARAYI
OPERA PEK İYİ ÇALIŞMIYOR KENDİ BROWSER I YAVAŞ VE ÇOK ÖNEMLİ !..... Hiç OLMADIK YERDE TAK ANA MENUDESIN NE YAPILIRSA YAPILSIN BU CIHAZ SORUNSUZ OLMAYACAK
BUGUN NASILSA ÜÇ SENE SONRA YINE SORULAR DEVAM EDECEK BEN BUNU 5800 DAN BILIYORUM KIMSE KENDİNİ KANDIMASIN NET OLARAK ŞUNU SÖYLERİM 3-5 AY BEKLE MEEGO LU BIR CİHAZ AL evet muhteşem bir cihaz yanında bu hediyeleri de var
hemen kararını değiştir..düşünsene ailenle bi film izleyecen ama nokiayı biliyosun bayağı bi yavaş sistemi çok iğrenç symbiandan bahsediyorum..hemen vazgeç git desire al..veya bak nokianın 2011 inin ilk 3 ayı içinde veya ortalarında çıkacak olan telleri al..ortak o zaman çift çekirdekli işlemciler olcak telefonlarda..bizim nokia ise anca o zamanlar 1 ghz civarında işlemci ve 512 dolaylarında ram kullanmaya başlar...arkadaşların dedikleri özellikler güzel.mesela tvye bağla dediğin gibi ailenle izle filmlerini fakat bence kayıtlı filmleri izle netten biliyosun iğrenç ağır bi nokia bence yine değişememiştirfm vericisi var ohhh arabanın radysundan kendi müziklerini dinle..sonra klavye mouse bağla ki sanki yanında taşıyacan onları ha harddisk bağlama flash disk bağlama süper..ama madem paran var ee bekle biraz daha ortak hiç olmasa o diğer özellikler de olsun işlemci ve ram sonra tamamdır..şimdi symbian ^3 de yeni çıktı ne biliyosun çok tutacak tutmasa yine uygulamada üretilmez.ki nokia n8 için beklediği satışları yapamadı.az daha bekle yoksa bi 3-4 ay sonra dersin FATİH demişti die..sen fikir sordun bende ilettim ok??
hemen kararını değiştir..düşünsene ailenle bi film izleyecen ama nokiayı biliyosun bayağı bi yavaş sistemi çok iğrenç symbiandan bahsediyorum..hemen vazgeç git desire al..veya bak nokianın 2011 inin ilk 3 ayı içinde veya ortalarında çıkacak olan telleri al..ortak o zaman çift çekirdekli işlemciler olcak telefonlarda..bizim nokia ise anca o zamanlar 1 ghz civarında işlemci ve 512 dolaylarında ram kullanmaya başlar...arkadaşların dedikleri özellikler güzel.mesela tvye bağla dediğin gibi ailenle izle filmlerini fakat bence kayıtlı filmleri izle netten biliyosun iğrenç ağır bi nokia bence yine değişememiştirfm vericisi var ohhh arabanın radysundan kendi müziklerini dinle..sonra klavye mouse bağla ki sanki yanında taşıyacan onları ha harddisk bağlama flash disk bağlama süper..ama madem paran var ee bekle biraz daha ortak hiç olmasa o diğer özellikler de olsun işlemci ve ram sonra tamamdır..şimdi symbian ^3 de yeni çıktı ne biliyosun çok tutacak tutmasa yine uygulamada üretilmez.ki nokia n8 için beklediği satışları yapamadı.az daha bekle yoksa bi 3-4 ay sonra dersin FATİH demişti die..sen fikir sordun bende ilettim ok??
n8 almalısın
sadece su vıdeoyu ızle ve kararını degıstır derım...hıza bakarmısın abıcım ya...n8 ne kadar yavas ve agır kalıyor..
bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..bana demişssin n8 incelemesini oku..ben n8 in kanını biliyorumpanik yok, panik yok... sakin...
helal olsun bılınclı kullanıcı sensın kardesım...bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..bana demişssin n8 incelemesini oku..ben n8 in kanını biliyorummerak etme sen..ne diyo adam androidi çalıştırabilmek için bilmem yüksek donanımlar gerekli ama symbian 3 için yetiyor 680 mhz..eee peki mantıklı olalım..google gibi bi dev yakında androidi az bellek kullanacak şekilde tasarlarsa(ki zaten şu an çok hızlıda zaten)geriye daha çok boş bellek ve işlemci kapasitesi kalmış olabilir..ama symbian zaten minimize etmişki sizlerin dediğiniize göre gayet iyi çalışıyo falan..ki testler telfonun ne olduğunu gösteriyo..browserden atılma anlarını ne çabuk unutuyosunuz..göstermedim mi o videoyu..komik video die paylaşmak lazım n8 i devlerle kıyaslamada..siymbian gelişmeye çalışırsa donanımı da geliştirmesi gerek değilmi??eee nasıl geliştirecek özgür hmmm..madem iyi çalışıyo bıraksın 1 ghz ya 512 ram bıraksaydı daha da iyi çalışsaydı ve düşmeseydi siteleri açarken..rezalet harbiden hiç savunmayın bu ürünü bana..diyorum sizlere üretsin 512 ram 1 ghz veya üstü işlemci symbianı rafa kaldırsın ki ben dieyim tamam nokia telefon yapmışş...zaten 2011 de çift çekirdekli işlemciler kullanılacak..eee nokia bu şekildemi takip edecek liderlerini..sen o zaman napacan öyle bi 6 aylığınamı aldın telefonu ortak ???
helal olsun bılınclı kullanıcı sensın kardesım...
senın n8 aldıgın parayla ben htc desıre aldım ve rahatladım yavaslık yok takılma yok ıstedıgım kadar uygulama oyun harıtalar vıdeo fotograf kalıtesı daha neler neler bırakın bu nokıa ayaklarını...n97 amıral gemısı dedıler unutuldu bıle ele ayaga dustu n97 mını amıral gemısının kardesı dedıler ele ayaga dustu aldım 900 tl bayıldım allah bın kere belasını versın...dandık dokumatık ekranı utanmasak cekıcle vurucaz oyle algıyacak..kardesım kabul edın symbıan YAVAS ve cogu seyı desteklemıyor ya ben her cektıgım fotoyu en fazla 3 dokunmayla o an facebook'a gayet hızlı atıyorum hemde 3 bılemedın 4 dokunmayla bu kadar kolay ve hızlı desıre'da..pekı ya n8 'de ? kac kere dokunmayla dıecem ama vurman lazım sanırım)) yada kac dakıkada ne zahmetlerle atıyosun allahını seversen bı c ek koy vıdeo ızleyelım ozgur kardes )))) güldürme insanı nokıamıs ))
bence sizlerin paniklemesi lazım neden acele ettik die düşünmeniz lazım özgür paşam..
eee ortak kurtlarla kapışa kapışa kurt olduk.çakallarda ısırdıkça aslan oldukhelal olsun bılınclı kullanıcı sensın kardesım...
helal parayla o teli alanlar havasını atmazlar"dedin şimdi yardımlarının bahsini ediyosun..QUOTE]
Allah senden ve senin gibilerden hepimizi korusun.. bundan sonra ne yazarsaniz yazin. atis setbest, ben yokum...
Benim yazdiklarim silinmedigi surece burda kalacak ve emin ol ben degil sonunda sen rencide olacaksin.
Son bir onerim var. Birisi acsin basligi....
Buradaki Nokia N8 kullanicilari belli, bir konu acalim, Nokia N8 kullanicilari telefonlarindan memnun mu degil mi diye. Eger memnun degil cikarsa sonuc, ben herseyi silecegim. Butun yazdiklarimi sildirecegim bu siteden.
Sizin yazdiklariniz kalsin.
Eger Nokia N8 kullanicilari memnun cikarsa telefonlarindan siz bir zahmet cekilin kenara, gurultu yapmayin artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?