5800 Şarjım Çabuk Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

bama12

Üye
    Konu Sahibi
5800 Şarjım Çabuk Bitiyor
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım inanın dün şarj ettim telefonu pantolonumun cebine koydum hiç birşey yapmadım şarjdan sonra ne oyun,ne müzik arplanda çalışan programda yok akşam telefonu elime aldım fulde olan şarj teke düşmüş ve telefonun arka kısmı bayağı ısınmıs sizce sıcaklardan olabilirmi bu şarjın çabuk bitmesi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sıcaklık pilin kullanılmasından oluyor zaten.telefonuna hard format at,hafıza kartını biçimlendir.bilmediğin programları,oyunları vs. kurma.

JayJayyy

Üye
kullanmadığın halde ısınması normal değil.gsm i seç 3gyi kapat daha fazla gider.

kuvars10

Üye
Heryerde aynı öneri.Yok 3g'yi kapat ekran ışığını kıs.Madem bu özellikleri kullanmayacaksan neden aldın bu telefonu.Ben bu arkadaşlar haklılar mı diye bizzat denedim bu özellikleri kapatarak,hiç fark etme yok.Maksimum özellikte kullanıyorum hergün en az 3 saat telefon görüşmesi yaparım 50 mesaj atarım en az,yaklaşık 1,5 2 gün gidiyor.Ötesi yok.

Isınma problemi bataryadan kaynaklanıyor,hard format at hafıza kartını biçimlendir bu önerileride denedim hiç faydası yok çünkü sorun donanımsal.Yani bataryada.
Isınma için şunu öneririm,batarya ısındığında telefonu kapat,bataryayı çıkar 2-3 dakika bekle soğusun öyle tekrar tak kullan.Yoksa ısınmış halde kullanırsan 2-3 saatte tüm şarjın biter.

bama12

Üye
    Konu Sahibi
telefona hard format attım zaten şuan sorun yok gibi dışarı çıkmadığım zamanlarda telefonu cebimden çıkartıyorum fazla ısınmasını önlüyorum şimdi gayet iyi sanırım sıcaklardan dolayı şarj çabuk bitiyor herkeze yorumlar için teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla bendede çabuk bitiyo ilk aldıgım hafta 3 gün gidiyodu şimdi 1 gün 1 buçuk gün dayanıyo acaba 3.5 g denmi çabuk bitiyo :hmmm

ghostplane

ghostplane

Üye
walla bende aldım hafta 1 gün anca gidiodu kullandıkca acıldı şimdi 3 5 gün rahat gidio müzik,oyun,sms...vs.

Progressivity

Progressivity

Üye
ya baktın batarya ısınıyor hemen vereceksin servise maazallah patlamayacagı ne malum bellki donanımsal bir sorun var diğer bataryanın çabuk tükenmemesi için yapılan öneriler ztn ısınan bataryalar için değil normal bataryalar için
yapılmıştır.

OğuzcanAbi

Üye
walla ben günde iki kez şarj ediorum telefondann deil bnden kaynaklanıo ama ısınma felan olmuo

tlgcn38

tlgcn38

Üye
o hiç normal değil formatlardan sonra fabrika ayarı yap düzelmezse servis yolcusudur

jettunny

jettunny

Üye
Evet arkadaşlar benim telinde şarjını sabah dolduruyorum, geceleyin bitiyor:hmmm Telefonun bataryası fazla ısınıyor,son 2 gündür böyle olmaya başladı şimdi hafıza kartını biçimlendiricem olmadı hard formatı denicem oda olmadı doğru servise:ağlarım: İzlenimlerimi paylaşırım.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn tatildeyken cok bitiyordu sıcaktan kaynaklanan bişey eve geldim şarj uzun gidiyor havanın sıcaklaıqından kaynaklanıyor