5800 Şarj bitti kapandı bir daha da açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

RADQN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Şarj bitti kapandı bir daha da açılmadı
Arkadaşlar müzik dinliyordum şarj bitti ve telefon kapandı.Şarj etmek istediğimde ise taktım şarj olmadı nokia yazısı dahi gelmdi hiçbir tepki yok.Şarj aleti sağlam çalışır durumda. 30 dk kadar bekledim gene tepki yok.Pili çıkartıp taktım gene tepki yok.Çözüm nedir?

maxIm4

maxIm4

Üye
dostum panik yapma, statik elektrik birikmiştir, telefonuda bataryayıda 40-50 sn. salla sonra tak ve şarj et ama açma nokia yazısı gelir.

RADQN

Üye
    Konu Sahibi
denedim fakat tepki yok :(

maxIm4

maxIm4

Üye
bak sarj da tut 1 saat sonra cıkar bataryayı falan tekrar tak cıkar tak çünkü az öncesinde müzik dinlediğin bir 5800ın sonra bu şekilde vefat etmesi imkansız :D

RADQN

Üye
    Konu Sahibi
olay dün gece oldu aslında müzik dinliyordum şarjı bitti uyarısı veriyordu en son dıt sesini duydum ve kapandı şarja taktım şarj olmadı

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım :)

turkemrah

turkemrah

Üye
hocam bir de hafıza kartını çıkarıp açmayı dene, kartı da telefon açıldıktan sonra(ki benimki açılmıştı aynı sorunu yaşadıktan sonra) tekrar telefona takarsın. bende yüklü bir program yüzünden, hangi programdı hatırlamıyorum ama tek tek silip denedim programları, sorun yaratan programı sildim, telefon kendine geldi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
statik elektirkmi hiç duymadım yaw:D

maxIm4

maxIm4

Üye
ben cok duyuyorum dostum elektrik-elektronik mühendisliği okuda gör :D:ASD

• Beğen
Tepkiler: kollayan
maktama

maktama

Üye
statik elektirkmi hiç duymadım yaw:D

telefonda hiç başıma gelmedi ama çeşitli bilgisayarda 10-15 defa başımagelmiştir statik olayı. Biran elektrik gidip gelir, ama bilgisayar kapanmıştır ve açılmaz, fişini sök-tak yaparsın olmaz. Fişini söktükten sonra bilgisayarın açma düğmesine basarsın, içindeki elektriği sisteme iletmeye çalışır, fanları falan azcık döndürür belki, (ya da 45dk-1saat beklersin)sonra fişe takarsın veee tık diye çalışır. Ama telefon için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum, zira arkadaşın problemi o mu onu da bilmiyorum.

cmea06

Üye
çözüm yeni batarya dostum

RADQN

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü şarj soketini kırmışım kvk yaptı gönderdi

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
telefonda hiç başıma gelmedi ama çeşitli bilgisayarda 10-15 defa başımagelmiştir statik olayı. Biran elektrik gidip gelir, ama bilgisayar kapanmıştır ve açılmaz, fişini sök-tak yaparsın olmaz. Fişini söktükten sonra bilgisayarın açma düğmesine basarsın, içindeki elektriği sisteme iletmeye çalışır, fanları falan azcık döndürür belki, (ya da 45dk-1saat beklersin)sonra fişe takarsın veee tık diye çalışır. Ama telefon için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum, zira arkadaşın problemi o mu onu da bilmiyorum.
Aynen banada 5-6 kez bilgisayar olayı oldu (BEDAŞın :off::vur)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
arkadasım ben de de oldu aynısı bıde bayrayanın o telefona gıren kısmıyla oyna belkı duzelır

meemo_48

Üye
bendede olmuştu hafıza kartını çıkardım şarja koydum ve açıldı dene bi istersen

asi 53

asi 53

Üye
dün gece saat 11 de,telefonumun şarjı tamamlandı..fişten aldım ..ve yattım.hatta saatin alarmınıda kurmuştum sabah beni kaldırsın diye..sonra sabah oldu ve telefonun kalı olduğunu farkettim. oysa ben yatarken açık bırakmıştım..açmak istedim açılmadı ..ne yaptıysam olmadı ...açılmıyor...açılmıyor.... açılmıyooooooor.

m17

m17

Üye
benım n96 cıhazım var dun gece sarkı dınlıyordum sabah uyandım telefona baktım kapnmıs sarj a taktım sarj olmuyor batarya sısmıs ne yapmalıyım yardım lutfennnnn

Üst Alt