*#0000# yap orda birçok açıklama içinde v51.0.006 ya da v52.0.007 falan yazar. v51.0.006 ya da daha düşük versiyonsa(v40 gibi falan) burdakileri yapabilirsin. v52.0.007 ise yapamazsın.
--------------- Ekleme ---------------
renk farketmez, yükledidiğim telefonlardan biri de gri idi(azerbaycandan alınma). Tıkır tıkır çalışıyor. Şimdi v52.0.007 versiyonu çıkardı nokia. bir kaç iyileştirme var.v60 çıkar mı bilmem ama v52nin de böyle vir cfw'i çıkarsa ne mutlu bize
PArdon, ben bu forum başlığında anlatılan custom fw'yi değil blackstar forum başlığındaki cfw'yi yüklemiştim. onun için bu yukarıda yazdığım bu cfw iiçin geçerli mi bilemiyorum .
Bir anda birden çok başlık arasında dolaştığım için karıştırmışım, şimi farkettim, kusura bakama...
gerçi 1. sayfaya baktım şimdi, bunda da yüklerken her halıkarda euro red turkey fw seçiyorsun. Bir farklılık yokmuş benim yüklediğimdeki yöntemle. Yükleyebilirsin.
dostum bende 5800 gri var, ama bu işlerden pek anlamıyorum telefonumun v51 ya da 52 olduğunu bilmiyorum
ama hacklemek istiyorum telefonu, bu konudakileri uygulasam %100 çalışır mı? dediğim gibi telefonumun versiyonunu bilmiyorum
mesajına cevap attım, hatta iki tane
ilkindeki link yanlış olmuş da