evet yok o benimde dikkatimi çekti
tam hersey guzel dıyom bı eksık cıkıyor sımdı beklekı v60 cıksın 
kardeş sen bu işi nasıl yaptın ya bende orjinal v50 yüklü , fakat denilen hepsini yapıyorum JAF a girdiğimde hata veriyor. lütfen biriniz yardım edin ya msn verim tımewar programıyla uzaktan yardım ile biriniz yardımcı olamazmısınızz((
arkadaşlar ben v5.0 yükseltim bu v 4.0 hack modifiyeli sistemi ama şimdi bunutekrar geri yükleyemiyorum v5,0 iğrenç ya yardım lütfen.... ?

bendede wın7 var ole bır sorun almadım
sende pc suıte son surumu 7.2 galıba kurulumu
bak ben hack yapmadım haberin olsun..sadece tema efekti felan yüklendi ve güzel oldu..ben özel mesaj yazamıyorum..sen yazabiliyorsan gönder bana msn adresini.bi gece işten geldiğimde bulursam seni yardım ederim.
--------------- Ekleme ---------------
bende atamıyorum özel mesaj kardeş ama verim ben burdan önemli değil.'' [email protected] '' msn adresim. Çok teşekkür ederim sağol![]()
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyosorun ne sizce help
bu sayfa olmuyo tel secincebundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ????