5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaslar ben bugun bıse farkettım muzık dınlerken seceneklerde bul yok yenı ozellıkten heralde yada varda benmı bulamadım varmı ole bıse zor oluyor da bulmak

bybilal

bybilal

Üye
evet yok o benimde dikkatimi çekti

bybilal

bybilal

Üye
aynen öyle :D

tiker

Üye
querezma arkadaşım son yüklediğin yazılımda animasyonlu menü oldu teşekkür etmeye fırsat bulamadım malum hafta sonuna denk geldi.Herşey için teşekkürler sanada çok zahmet verdik.Eline sağlık

innocent.46

innocent.46

Üye
usta teşekkürler bide v50 nin modifikasyonunu yapabilirsen süper olur:)

qizli

Üye
arkadaşlar ben v5.0 yükseltim bu v 4.0 hack modifiyeli sistemi ama şimdi bunutekrar geri yükleyemiyorum v5,0 iğrenç ya yardım lütfen.... ?

Halim21

Halim21

Üye
kardeş sen bu işi nasıl yaptın ya bende orjinal v50 yüklü , fakat denilen hepsini yapıyorum JAF a girdiğimde hata veriyor. lütfen biriniz yardım edin ya msn verim tımewar programıyla uzaktan yardım ile biriniz yardımcı olamazmısınızz :(((

bak ben hack yapmadım haberin olsun..sadece tema efekti felan yüklendi ve güzel oldu..ben özel mesaj yazamıyorum..sen yazabiliyorsan gönder bana msn adresini.bi gece işten geldiğimde bulursam seni yardım ederim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben v5.0 yükseltim bu v 4.0 hack modifiyeli sistemi ama şimdi bunutekrar geri yükleyemiyorum v5,0 iğrenç ya yardım lütfen.... ?

ben denedim eski sürüme dönmeyi ama telefon çöktü ve ölü yazılım atarak tekrar hayata getirdim :D
ne yazık ki olmuyor sanırım.ama bi uğraş, eğer yapabilirsen konu olarak paylaşırsın bizimle..

efe574

efe574

Üye
v 50 için buna benzer guzel bır modıfıye hazırlasanız arkadasım gercekten guzel olacak

bendede wın7 var ole bır sorun almadım
sende pc suıte son surumu 7.2 galıba kurulumu

arkadasım bendede aynı sorun vardı win 7 de no fond dıyordu xp 3 olan bır pc de denedım oldu sorun buyuk ıhtımal win7 desteklemıyor eve gelıp evde denedıgımde olmadı kesın cözum xp de yapmak kafa yorma hiç saygılar

toligargala

toligargala

Üye
querezma kardeşim eski yazılımlara dönmeyi denedinmi hiç

bybilal

bybilal

Üye
bak ben hack yapmadım haberin olsun..sadece tema efekti felan yüklendi ve güzel oldu..ben özel mesaj yazamıyorum..sen yazabiliyorsan gönder bana msn adresini.bi gece işten geldiğimde bulursam seni yardım ederim.

bende atamıyorum özel mesaj kardeş ama verim ben burdan önemli değil.'' [email protected] '' msn adresim. Çok teşekkür ederim sağol:oke:

qizli

Üye
anladığım kadarıyla versiyon yükseldiği için telefona yeni sürücüler yükleniyor geri dönmek istediğimizde telefonu bulamıyor yazılım yarıda kesiliyor :(( direk phoenix le denicektim ama programı kuramadım bu seferde doungle error diyor orda kurarken programı :( sinir oldum ya bu v5 e

bybilal

bybilal

Üye
arkdaşlar v50 de mesaj yazarken arada kendiliğinden titriyo bazende tuşlar basılı kalıyor. telefondanmı yoksa sürümün hatasımı _?

kopukum

kopukum

Üye
5800 v50.0.005 versıyonu cıktı nezaman üzeerinde oynama yaparsın acaba ???

Halim21

Halim21

Üye
evet animatör kardeş.acaba ne zaman v50 için aynı uygulamayı yapar..

Bu arada arkadaşlar ben telefonuma bir türlü yeni font çalıştıramadım.sistem dosyasında da olmadı.E/resource klasöründe de olmadı.

pocelain

Üye
arkadaşlar ben de modifiyeli v40 yüklemiştim. şimdi yeni çıkan modifiyesiz v50 ye dönmek istiyorum. bununla ilgili nasıl bi işlem yapmak gerekiyo. sanıyorum bazı dosyaları silmek lazımdı ama hatırlamıyorum hatırlayan var mı?

mcs003

Üye
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyo :( sorun ne sizce help:bann::bann:

bu sayfa olmuyo tel secince :( bundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ????
:bann::bann:

keon0650

Üye

5800 RM-356 [Professional] Modifications V40 Firmware linki kırık!!

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet,hotfile neden öldürmüş linki anlamdım ve elimde V40 da yok ben yeni yaptığım versiyonda eskisini hemen silerim o yüzden ekleyemeceğim V50 ye baksana :)

pocelain

Üye
Sevgili dostlar modifiyeli v40 tan modiyesiz v50 ye geçmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyo acaba? xplore ile bir dosyayı silmem lazımdı galiba. Yardım lütfen...

Üst Alt