son derken 2 link var biri CWF diğeri 5800 orjinal fontuDoğancan kardeşim son verdiğin linkte nelerde değişiklik yaptın ?
O pro hakkında benim pek bi bilgim yok fakat sistem düzenleme ile bir ilgisi yok emin olarkadaşlar şu magic iso da neyi değiştirince ne oluyo nerden bilicez? bilen biri yok mu koskoca sitede ya

.. yoksa beraberde bilgilerimizi paylaşırdık.. benimde bir ailem var
geri döndüğümde sizden çok şeyler bekliyorum. Memlekette nete pek girmemde kafa dinlerim genelde.. Sana başarılar ve kolaylıklar...
biri bulursa yaparsa söylesin 
HeheKardeşim biliyorum gerçekten çok kafa patlatmak gerekiyor. master tezimi yeni bitirdim bende başlayacaktımki 5 küsür aydır memlekete gitmediğim aklıma geldi.. yoksa beraberde bilgilerimizi paylaşırdık.. benimde bir ailem var
geri döndüğümde sizden çok şeyler bekliyorum. Memlekette nete pek girmemde kafa dinlerim genelde.. Sana başarılar ve kolaylıklar...
Bu ara ovi maps içindeki maps'i açtım düzenledim ama hiçbir sisx oluşturma dosyası geri kapatamadıbiri bulursa yaparsa söylesin
![]()
,doğru sorma ben güncelledim bu sürümü tekrar kardeşim baktıyasan işte bu açılış ve kapanışa resim ekledim ve fontu değiştirdim tr karekterli ne bilim galeri ve müzik çaları hızladırdım flan bak istersen..
Dostum nokia açılış ve kapanış resimlerinin uzantısı .mif'dir.Elimde mbm açılış resimleri var bu proftakilerle değiştirmek istiyorum
ancak senin eklediğin açılış ve kapanış resimlri nerde onun hakkında bilgi verirsen sevinirim
:\resource\apps içinde mi?![]()
Teşekkürler.Resimler güzel.@n!wa+*R™;2157094' Alıntı:Dostum nokia açılış ve kapanış resimlerinin uzantısı .mif'dir.
diğerinin adı nedir?
mif uzantılı resim convert etmem lazım şimdi hımm neyse uğraşayım açılış kapanış resmi güzel olmuş eline sağlık başka ek fotolar oluyormu deneyim 
İşte dostum her zaman tetışılan bir şey Navi'nin hiç bir artısı yok o yüzden sen onu tekrar Normal XP yap birde bu güncellemeyi yüklenemn içinde normal XP olması lazım hatta bak Navifirm ile telefonunun orjinal dosyalarını indir ve bu güncelleme dosyamı orjinal dosyan ile değiştiriceksin.Bu işlemler için Flash atmasını bilmen lazım[CeZZaR];2157401' Alıntı:Öncelikkle eline sağlık ben bişi sorcaktım. Benim tel normalde kırmızı ama ben nss ile navi kodunu girdim ve güncelleme yaptım yani şu an navigation edition. Bu firmwareyi kurmam için yapmam gereken ilk şey ne red e çevireyim mi tekrar. Bi de yaklaşık 10 mb lik yer açmışsın bu açılan yere kullanışlı bazı programları koysan nasıl olur live messenger x plore falan? Bişi daa sorcam bu navigation edition un farkı ne yha? ben pek fark göremedim de
5800 V40 hack konusuna bak dha iyi anlarsın.Açılış:SplashScreen.mifTeşekkürler.Resimler güzel.
Startup.mif buldumdiğerinin adı nedir?
mif uzantılı resim convert etmem lazım şimdi hımm neyse uğraşayım açılış kapanış resmi güzel olmuş eline sağlık başka ek fotolar oluyormu deneyim
Edit: SysAp.mif buldum

Dostum S60v5 için buldunmu onu yada bende yaptım ama dönüştürme işini yapamadım..Açılış:SplashScreen.mif
Kapanış:SysAp.mif
Yol:Her ikiside Resource/apps/-
Bu arada o kadar araştırdım fakat adam gibi Pc de .Mif'e convert edecek bir proğram bulamadım..
---------------------------------------------------------------------------
Tamm dosyaları buldum sağolasın
mif yapamak kolay telefon üzerinden pythom yazılımları bunu yaıyor
360px × 640px güzel 5800 fotoğraf bulmak gerek...
Telefon üzerinden jpg uzantılı fotoları mif yapan program mif_maker.sis
programı bulamazsan gönderirim. GİF leri mif yapan bir program bulamadım olsa giriş animasyonlu olurdu
örnek ekrana koyabilceğim fotolar arıyorum
@n!wa+*R™;2158506' Alıntı:Dostum S60v5 için buldunmu onu yada bende yaptım ama dönüştürme işini yapamadım..
Doğancan kardeşim mif resim ararken bir konu buldum süperrrrr! firmware içine sabit yazabilirsen bu işlemleri sanırım çok güzel olucak telefonun açılışı. 

Bakıyorum..Doğancan kardeşim mif resim ararken bir konu buldum süperrrrr! firmware içine sabit yazabilirsen bu işlemleri sanırım çok güzel olucak telefonun açılışı.
Bulduğum sitede sırf açılış ekranı için düzenleme programı yapmışlar
ingilizcen iyi değilde google translate kullan ben ordaki hazır mif dosyası ile firmware yaptım kendime ancak sık sık değiştirmek isteyenler için altarnatif bişe yazılabilmeli
Bunu istiyoruz yaparsın sen bu işi...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baktım o siteyide biliyorum zaten ordakiler gereksiz dostum ben y,ne başka resimlere bakarım ama o işlemler gereksiz..@n!wa+*R™;2160066' Alıntı:Bakıyorum..
Flash işlemini bilmen lazım..http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/nokia-5800-v40-0-005-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.htmlarkadaşım bu 10.5 mb falan filan biseyler var ama ben bu inen rarlı dosyanın içindeki dosyayı ne yapıcam
nasıl yüklenicek bu ne yapılacak eksiklikler fazla ben mesela bilmiyorum

Baba tamamda bu "Profesyonel" sürüme yükselmiş,bundan önce Beta 1,Beta 2,Final olmuş ben her sürümde bunu tek tek anlatacakmıyım ama neyse bu Profesyonel sürüm olduğu ve devamlı güncellediğim için birde üst konu ya haliyle resimli bir anlatım yapacağımdostum sen iyi bir anlatım yap resimli. soru ve sorunlar azalacaktır emin ol

Hehe,doğru sorma ben güncelledim bu sürümü tekrar kardeşim baktıyasan işte bu açılış ve kapanışa resim ekledim ve fontu değiştirdim tr karekterli ne bilim galeri ve müzik çaları hızladırdım flan bak istersen..
![]()