Dostum fontu bulamadım yani bende sadece Profesyonel sürüm var yani beta yada beta yada Final sürümü yok,o yüzden açıp fontu alamıyorum sen Nokıa Editör ile açıp o fontu albilirsin.Merhaba eski versiyondaki font çok güzeldi. Şimdiki font hiç güzel durmuyor. Eski fontun adını öğrenebilirmiyim? Fontu paylaşırmısınız ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz?
Yok dostum local modda 1 dakika beklemesi kafiya bu flash attıkdan sonra tel local modda kalıyo kendisi kapanmıyo bende pili cıkarıp takıyorum sorna telı acıyorum acaba bende bı yanlıslıkmı var cunku bekledım 15 dk kendı kendıne kapanmıo telefon

Tam olarak anlayamadım yani şimdi local modda 1 dakika beklemesi zaten kafi sonra çek usb'den bataryayı çıkar tak ve aç!@n!wa+*R™ kardeş ben flashı atıyorum senin yüklediğin hackli dosyayı yüklüyorum sadece başka hackli dosya eklemeye gerek yok demi flash atıldıktan sonra local moddan sonra kendisi kapanıp açılıyordu şimdi açılmıyor![]()

Hafıza kartı:Resource/Fonts sen usb ile değilde Kart okuyucu ile bakSizin açtığınız bu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-beta-1-by-an-wa-r-guncellendi-314545.html sayfadaki gri temalı olan yazı stilinden bahsetmistim. Fontun adını hatırlarsanız ben bulabilirim.
--------------- Ekleme ---------------
eski versiyon yüklü içerisinden nereden alabilirim fontu? yerini bulamadım hafıza kartının içinde Resource/Fonts klasörü yok. Telefon hafızasında da yok. Nerde bu yazı dosyaları?
Arkadaşım olması zorunda Resource dosyası telin damarlarınan biridir bütün Pro iconları,dilleri hepsi orada nasıl olmazKart okuyucu ile baktım sonuç gene aynı öyle bir dosya yok fontlarda yok.

Navigations Editions derken anlamadım;Font isteğe bağlı sonradan değiştirebileceğin en kolay şeylerden biri ve orjinal font'da ana sayfada ekli zaten.Açılış ve kapanış tamamen iptal edilemiyor.1 navi gasyon edit olsa daha iyi olur 2 font berbat orjinal fontu kulanlım 3 açılış kapanış ekranlarını tammen iptal edemiyozmu bişey koymadan iptal edelim bence
Navigations Editions derken anlamadım;Font isteğe bağlı sonradan değiştirebileceğin en kolay şeylerden biri ve orjinal font'da ana sayfada ekli zaten.Açılış ve kapanış tamamen iptal edilemiyor.
Navi kullananan neredeyse hiç yok bile o yüzden onu editlemek yersiz olurdu.Font olayı nasıl değiştirileceği sayfalara bak en az 20 kere yazıldı bulursun,şu an bir kaç şey kaldırdım yani o pro ve oyunları kaldırmak o kadarkolay değil bazı dosyalara pc den bile müdahele edemiyorum.Navi firim ile 0587676: Euro2-Turkey Navi bu numaraya karşılık gelen dosyayı indirip onun üzerinde modifiye yap saydın daha iyi olurdu
Fontu nasıl değiştirecez yazarsan sevinirim
birde telefonun üzerinde gelen dandik uygulama ve oyunları kaldıra bilirmisin ?
Arkadaşım olması zorunda Resource dosyası telin damarlarınan biridir bütün Pro iconları,dilleri hepsi orada nasıl olmaz![]()
???Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım normalde karışmak istemem ama buralarda heba olmuşsun ondan yazıyorum yani. Şimdi şu yolu izle: X-plore > z > resource > Fonts bunu hafıza kartına kopyalayarak pc ne at bölece her sürümde kullanırsın. Kolay gelsin . . .xplore ile aratma bile yaptım ttf dosyası bir türlü bulamadım yazı stilini. Sinir oldum hiç adını bilen yok mu ya?
AŞAĞIDAKİ YAZI STİLİNİN ADINI BİLEN YOK MU?
Hemde Profesyonel editionsHelal olsun arkadaşım. İlk defa Türkçe CFW yapan birilerini burada gördüm. Daha önce yabancı sitelerde arıyordum ama senin sürümünü görünce bunu indirmeye karar verdim ve çok sevindim.

dostum Patches die bi klasörün olacak ve onun içindede yamalrın olcak o yamalrı aktif edip öle yükleyeceksin Rom p.arkadaşlar herşeyi yaptım ama en son rompatcher acmıyor.üzerine kuruyum dedim olmadı sertifikaladım yine olmadı. yapan varsa anlatsın lütfen