5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
rompatcher açılmıyor sorun orda zaten :D

mustafa

mustafa

Üye
@n!wa+*R™;2140222' Alıntı:
açılıp direk kapanıyorsa sorun şu E:de Patches diye bir klasör yok ve içinde yamalarda kontrol et bakalım:hmmm

hakikaten yaa. uyumam lazım heralde :D nasıl akıl edemedim ben bunu. her neyse. klasörü oluşturduktan sonra yapmam gereken bi şey var mı??

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hakikaten yaa. uyumam lazım heralde :D nasıl akıl edemedim ben bunu. her neyse. klasörü oluşturduktan sonra yapmam gereken bi şey var mı??
;)

Klasörü oluştur ve Installerserver&OPEN4All yamalarını içine at aktifleştir ve yükle C'ye:oke:

mustafa

mustafa

Üye
sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi yine yaa. klasörü oluşturup yamaları attım.

trtrtr123

Üye
@n!wa+*R™;2140175' Alıntı:
Yaaa zaten yeni sürümü çıkarmak konusunda bu "Fena değil" diyen zor beğenen arkadaşlara göre bakacam yeni sürümü..:allalla:

(El yazısını düzellttik hala fena değil'de şık)

Ciddi bir sorun yok derken analmdadım ciddi olmayan sorunları alabilirmiyim?:hmmm
:islik:islik:islik
Anketteki oyumu değiştiremem malesef kalıcak öyle. Oy Sistem izin vermiyor.
ufak tefek sorunlar v40 genel sorunları bunlar için nokianın yeni yazılımını beklicez.

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur
Hızlı sarj tüketimi ve Sarj süresinin azalması (Soft Format düzeltio)
Radyo RDS göstermemesi ve donması
Ekranı yataş ve dik moda çevirme hızının yavaşlığı.
GPS ve 3G nin sorunsuz kullanımı için Soft format atmak gerekiyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:islik:islik:islik
Anketteki oyumu değiştiremem malesef kalıcak öyle. Oy Sistem izin vermiyor.
ufak tefek sorunlar v40 genel sorunları bunlar için nokianın yeni yazılımını beklicez.

Hızlı sarj tüketimi ve Sarj süresinin azalması (Soft Format düzeltio)
Radyo RDS göstermemesi ve donması
Ekranı yataş ve dik moda çevirme hızının yavaşlığı.
GPS ve 3G nin sorunsuz kullanımı için Soft format atmak gerekiyor.
Tamam o zman genel sorun olarak bahsediceksin..

GPS ve 3G sorunsuz

Ekran için sistem proğ. bölümne bak orada bir pro. var onu yükle

Hızlı şarj olayı soft format ile falan düzelmez sadece kullanıcıya ve en büyük oranda "3G" yi kullanmandır.

Radyo RSS olayı özellik olarak yok zaten

hitachi

hitachi

Üye
@n!wa+*R™;2140147' Alıntı:
Walla heralde bu sitede bu romu ekte verdğim romu sorunsuz kuran bir tek varım zaten :D:D

Helal olsun bana :D

Yok hacı benim kardeşin telede attım aynı problem oldu.Sertifika kısıtlı diyo romlar aktif olmasına rağmen.Ama benim telde sorunsuz yüklendi sanırım arkadaşın dediği doğru bazı tellere uymuyo sertifika.Unsigned olanı paylaşabilirseniz iyi olur:op:

--------------- Ekleme ---------------

Radyo RSS olayı özellik olarak yok zaten[/QUOTE]

Bu radyodaki rss olayı v40 orjinaldede yok yaaa:off:

Ne gıcık bişi bu.Galiba senin sürümün radyosundada bi gariplik var hacı.Kanalları kaydetttim falan sonra açıyım dedim açılmadı.Bak sen de hata var demiyom ha sakın küsme :oke:
Benmi bişi eksik yaptım acep.

Bosnalı86

Üye
Doğancan kardeş,geçen gün N97 fw dosyalarını indirip içinden widgets we home screen ile ilgili ne kadar dosya warsa hepsini 5800 fw ile deiştirip bir güzel harmanladım,gel gör ki telefon hiç açılmadı:ehe :ehe acaba ben mi yanlış bişi yaptım yoksa desteklemedi mi anlayamadım,tekrar eski fw'ye dönmek zorunda kaldım :naughty:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Doğancan kardeş,geçen gün N97 fw dosyalarını indirip içinden widgets we home screen ile ilgili ne kadar dosya warsa hepsini 5800 fw ile deiştirip bir güzel harmanladım,gel gör ki telefon hiç açılmadı:ehe :ehe acaba ben mi yanlış bişi yaptım yoksa desteklemedi mi anlayamadım,tekrar eski fw'ye dönmek zorunda kaldım :naughty:
Baba öyle hatta ben direk bütün dosyaalrını attım ve tele yükledim baktım açıldı ama açılana kadar 10 kere "System Error"diyip durdu:D eller geldi ve daha menüyü bile göremedin kendi kendine oto reset atıp durdu:ehe

Yani öyle hacı N97 'nin dosyaalrı attığımız zaman açılmıyor bile ama dur bakalım çözmeye çalışacağız:naughty::naughty:

Yok hacı benim kardeşin telede attım aynı problem oldu.Sertifika kısıtlı diyo romlar aktif olmasına rağmen.Ama benim telde sorunsuz yüklendi sanırım arkadaşın dediği doğru bazı tellere uymuyo sertifika.Unsigned olanı paylaşabilirseniz iyi olur:op:

Radyo RSS olayı özellik olarak yok zaten

Bu radyodaki rss olayı v40 orjinaldede yok yaaa:off:

Ne gıcık bişi bu.Galiba senin sürümün radyosundada bi gariplik var hacı.Kanalları kaydetttim falan sonra açıyım dedim açılmadı.Bak sen de hata var demiyom ha sakın küsme :oke:
Benmi bişi eksik yaptım acep.[/QUOTE]
Kardeşim dediğin anda denedim ve istasyonlar gayet güzel bir şekilde kaydediliyor,ve Hoparlör yada ses yönündende bi sorunu yok:oke:

Bu arada ben teli aldığımda V40 da daha yeni çıktığı için V31'de hiç kullanamadım bile:ehe,o yüzden radyoda RsS olayınıdan haberim bile yok:naughty:

Bosnalı86

Üye
Tamam dostum,araştırmaya dewam o zaman,durmak yok,nokia ya hodri meydan yapalım :kop: yeni yazılım çıkarmanın o kadar da zor olmadığını gösterelim :ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
modifiye dosyasının tema efektinin videosunu paylasırmısın beyenirsem yapıcam?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
modifiye dosyasının tema efektinin videosunu paylasırmısın beyenirsem yapıcam?
Arkadaşım videosu yok,bulamadım fakat indir Rofs dosyasını yükle telefonuna inan pişman olmayacaksın :oke:

TPLay

TPLay

Üye
@n!wa+*R™ emeklerin için tekrar teşekkürler.Niyetlendim bu editionu da kurayım dedim.Tüm yazılanları okudum.Yalnız ilk sayfada @toligargala arkadaşın hiçbirşeyi değiştirmedim sadece orjinal fontları değiştirdim dediği dosyayı bir kontrol et istersen.Çünki bu arkadaş değiştirmedim diyor.Bu dosyada Orjinal firmwarede gözükmeyen "Patches" klasörü var.klasörlerin boyutları seninkiler ile farklılık gösteriyor.Orjinal fontlu diye az kalsın bu dosyayı yükleyecektim.Daha sonra senin firmwari indirip kendim orjinal font ilave ettim.Arkadaşın hazırladığı dosya ile arasında 0.8 Mb fark var.Benimki senin firmware ile aynı boyutta olurken arkadaşın firmware de boyut büyüyor.Bir karışıklık var ama çözemedim :D Çünki dosyalar 1-2 defa değişti.Senin ilk yüklediğin firmware üzerinde değişiklik yapılmış olabilir.O firmwarede sanırım biraz yavaşlık vardı.Eğer oysa @toligargala arkadaş o mesajını editlerse iyi olur diye düşünüyorum.Amacım kimseyi yermek değil.Sadece yeni yükleyecek arkadaşlar yanlış dosyayı yüklememiş olur.

Doğancan kardeşimin affına sığınarak kendisinin hazırlamış olduğu bu dosyanının fontunu orjinali ile değiştirdim diğer hepsi doğacan kardeşimin hazırladığı şekilde.....BUYRUN LİNK:

toligargala

toligargala

Üye
@n!wa+*R™ emeklerin için tekrar teşekkürler.Niyetlendim bu editionu da kurayım dedim.Tüm yazılanları okudum.Yalnız ilk sayfada @toligargala arkadaşın hiçbirşeyi değiştirmedim sadece orjinal fontları değiştirdim dediği dosyayı bir kontrol et istersen.Çünki bu arkadaş değiştirmedim diyor.Bu dosyada Orjinal firmwarede gözükmeyen "Patches" klasörü var.klasörlerin boyutları seninkiler ile farklılık gösteriyor.Orjinal fontlu diye az kalsın bu dosyayı yükleyecektim.Daha sonra senin firmwari indirip kendim orjinal font ilave ettim.Arkadaşın hazırladığı dosya ile arasında 0.8 Mb fark var.Benimki senin firmware ile aynı boyutta olurken arkadaşın firmware de boyut büyüyor.Bir karışıklık var ama çözemedim :D Çünki dosyalar 1-2 defa değişti.Senin ilk yüklediğin firmware üzerinde değişiklik yapılmış olabilir.O firmwarede sanırım biraz yavaşlık vardı.Eğer oysa @toligargala arkadaş o mesajını editlerse iyi olur diye düşünüyorum.Amacım kimseyi yermek değil.Sadece yeni yükleyecek arkadaşlar yanlış dosyayı yüklememiş olur.
kardeş doğacan ben fontu değiştirip yükledikten sonra epey daha çalışmış kendi fw si üzerinde ondan boyutlar farklı yoksa ben font dan başka bir şey değiştirmedim o msjı düeltirim hatta silerim:oke:

TPLay

TPLay

Üye
kardeş doğacan ben fontu değiştirip yükledikten sonra epey daha çalışmış kendi fw si üzerinde ondan boyutlar farklı yoksa ben font dan başka bir şey değiştirmedim o msjı düeltirim hatta silerim:oke:
Olmazsa son firmware'ye orjinal font yükleyip upload ettikten sonra mesaja ilave edebilirsin.Üstelik yeni yükleyecek arkadaşlara da kolaylık olur.Kolay gelsin.Teşekkürler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Valla hacı bu dediğinden bişey anlamadım ama sen Hotfile'a sadece orjinal fontu upload etmişsin bende Pro. Sürümümn orjinal fontlu hali sanıyordum bi tıklayayım dedim siz demeden önce öyle fark ettim ve düzelttim zaten ana sayfada.

batukula

Üye
@n!wa+*R™ ufak bi sorunum var yardımcı olursan sevinirim pil çok çabuk bitiyordu bende bir soft format atayim dedim attım bu seferde rompatcher+ yok oldu tekrarda yükleyemiyorum yardımcı olurmsun

tibet53

Üye
Tekrar format atacaksın. Malasef hard veya soft format attığında rom patcher da gidiyor. Böylece telefonun hacki de gidiyor. :) Bildiğim ve denediğim kadarıyla. Şuana kadar hard yada soft format atılıp tekrar rompatcherın geldiğini gördüğüm bir sürüm olmadı malesef.

Bu arada teşekkürler @@n!wa+*R™. Ben de şimdi yükleyip deneyeceğim.

Dostum ilk izlenimlerim gerçekten güzel bir çalışpma olmuş. Tema ve font olmamış(tabii renkler ve zevkler meselesi). Ayrıca dikkatimi çeken bir kaç şey var. Normalde türkçe olan bazı dosya isimleri ingilizce olmuş. Bu temadan mı kaynaklanıyor? Örneğin "Dosya Yönetecisi" "my files" olmuş. Bunun gibi daha birkaç örnek daha var. Orjinal temayı yüklersem dosya isimleri de değişecek mi? Ayrıca ovi maps ve ovi mağazayı biz mi yükleyeceğiz, ve bunların kurulumunu E'ye yapabiliyor muyuz artık? Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Tekrar teşekkürler bu güzel çalışma için.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar format atacaksın. Malasef hard veya soft format attığında rom patcher da gidiyor. Böylece telefonun hacki de gidiyor. :) Bildiğim ve denediğim kadarıyla. Şuana kadar hard yada soft format atılıp tekrar rompatcherın geldiğini gördüğüm bir sürüm olmadı malesef.

Bu arada teşekkürler @@n!wa+*R™. Ben de şimdi yükleyip deneyeceğim.

Dostum ilk izlenimlerim gerçekten güzel bir çalışpma olmuş. Tema ve font olmamış(tabii renkler ve zevkler meselesi). Ayrıca dikkatimi çeken bir kaç şey var. Normalde türkçe olan bazı dosya isimleri ingilizce olmuş. Bu temadan mı kaynaklanıyor? Örneğin "Dosya Yönetecisi" "my files" olmuş. Bunun gibi daha birkaç örnek daha var. Orjinal temayı yüklersem dosya isimleri de değişecek mi? Ayrıca ovi maps ve ovi mağazayı biz mi yükleyeceğiz, ve bunların kurulumunu E'ye yapabiliyor muyuz artık? Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Tekrar teşekkürler bu güzel çalışma için.
Açıklıyayaım;Tema zaten orjinal teması,Font ise sonradan değiştiribileceğin en kolay şey,O dediğin ing. olayı bir kaçında var ve onun nedeni extra ikon koymam bazı ikonlarda ing. isimli imiş.İsim olayını bi rom yaması ile halledebilirsin aslında.Ovi maps zaten telde ona dokunmadım Ovi Store kaldırdım Z:de olmasın tekrar yükliyeceksin bu sefer C. de olacak ;)

@n!wa+*R�ufak bi sorunum var yardımcı olursan sevinirim pil çok çabuk bitiyordu bende bir soft format atayim dedim attım bu seferde rompatcher+ yok oldu tekrarda yükleyemiyorum yardımcı olurmsun
Tekrar Flash atacaksınız:evet:

Üst Alt