@n!wa+*R
Üye
Tamam anladımyok senin dosyada sadece font değiştirdim o saf ve temiz.............![]()
ama dedğim gibi bi tekrar Flashla bakalım %100 hackli olması lazım
Tamam anladımyok senin dosyada sadece font değiştirdim o saf ve temiz.............![]()
ama dedğim gibi bi tekrar Flashla bakalım %100 hackli olması lazım
olmadı hiç bir programı yükleyemiyorum rom u bile yükleyemiyorum dosya bozuk diyor@n!wa+*r™;2135821' Alıntı:tamam anladım :d ama dedğim gibi bi tekrar flashla bakalım %100 hackli olması lazım![]()
olmadı hiç bir programı yükleyemiyorum rom u bile yükleyemiyorum dosya bozuk diyor
Arkadaşlar İki hack patchni aktif yapıp romu tekrar telefon hafızasına yükleyip teli resetliyeceksiniz,bu kadar.Aynen bende sertfika kısıtlanıyor diyor sürekli

Eğer Flash tele zarar verseydi inan benim telden eser kalmazıEline sağlık arkadaşım. Yalnız bir sorum olacak aşırı flash telefonu bozmazmı artık 3 günde bir telefona yeni işletim sistemi modifiye filan atıyorum. ve Flash telefonu bozar diye tırsıyorum...Bide hardformattan sonra RomPatcher otomatik kuruluyormu kurulmuyorsa indirmeyeceğim... Bu arada özellikleri süper yapmşsn sadece bu iki soruma cevap verirsen sevinirim..

@n!wa+*R™;2136019' Alıntı:Eğer Flash tele zarar verseydi inan benim telden eser kalmazı
Rom formattan sonra oto kurulmuyor çünkü onu z:ye attığım zman bu seferde hack işe yaramıyor o yüzden şu bi çözm yok ama bu sıralar bakacağım onada
Hmm bakalım kuralım bi madem bozmuyor
oyunları silme (bounce- rtgr) gibi bir şansım varmı yoksa silindimi ?Hayır yok çünkü o diğer rom dosyasında ve onda değişiklik yaptığımız zaman flash hata veriyor.Teşekkürler. Yok aşırı flash telefonu bozar diye okumuştum. o gün bugün telefonu güncellemeye hacklemeye korkuyorum. Bide nokia servisini biliyorum bi telefon veriyorum telefonu aldığımda eskisinden dahada beter halde alıyorumHmm bakalım kuralım bi madem bozmuyor
oyunları silme (bounce- rtgr) gibi bir şansım varmı yoksa silindimi ?
Arkadaşlar hiç okumadan direk yorum yaıyorsunuz her şey nasıl yapılacağı anlatılmış ve rom patcher da eltta ekte var zaten...ben bunu yükledim ama rompatcher gelmedi telefona.elinde olan bir arkadas koyarsa buraya sevinirim.
--------------- Ekleme ---------------
yada söyle diyelim sanırım ben yapamadım biri nasıl yapılacagını anlatırsa sevinirim

Beğenme çok sevindim dostumTeşekkürler binbaşım. harika bi çalışma olmuşflash işlemini verdiğin dosyalarla tamamladım, firmwarenin bütün renkleri vardı bende sadece mavi değil diğer renkleri de senin modifiye ettiğin şekilde kllanıyorum. Şu an telefonumda black yüklü ve harika görünüyo
![]()

Elinize sağlık. Çok güzel olmuş![]()

Bende biraz farkettim dostum şu an onu hallediyorum,güncelleyip koyacağımdostum eline saglık güzel çalısma , ama sanki bana biraz telefon kasarak çalısıyormus gibi geldi , yani bi önceki final sürüme göre daha yavaş sanki ..

Çok teşekkürler bababinbaşım ellerin ve klavyen dert görmesin

Fontu tekrar değiştirebilirsin Teli usb modunda bağla pc ye ve E:resource de bir klasör aç ismi "Fonts" olacak onun içine s60snr,s60ssb,s60tsb ve S60ZDIGI olarak adlandır yani o fontu 4 kere kopyala yapıştır yap ve bu isimleri ver Fonts klasörüne at ve teli resetle bu kadarBeta 1'deki Fontlu Firmware dosyasını versiyonun içinde ekleyip upload edermisin @n!wa+*R™ kardeş?
Orjinal 5800 Fontu