selimakyazi61
Üye
ben dün telefonun yazılımını v.50.00.05 yaptım.bu anlatımla mı modifiye edecem yoksa [sıze=3]@n!wa+*r™ arkadaşımızın anlatımıyla mı?? V50 ye olur dimi bunlar?[/sıze]
az bekle bıse yapma ben sımdı lınklerı yenılıyorum oke 1 SAAT ICINDE LINKLER HAZIR OKE % 15 TEN GIDIYORLAR 3 YENNI LINK
oke dostum.valla kafam da karıştı ya.telefonun versiyonu 50. Tam olarak [sıze=3]@n!wa+*r kardeşin yaptığı modifiyeli firmwareyi yüklemek istiyorum.sana zahmet olacak ama[/sıze]
peki ben v40 a dönebilir miyim tekrar?? Zaten v50 çok kötü ya.telefon sürekli donuyor ve kasılıyor..
--------------- ekleme ---------------
aslında daha v40 sürümünde kalmış bi kod olsa yaparım ama nerden bulacam mesele o..
bak onu denemedım ama sankı donersın gıbı ama buyuk ıhtımalle donemezsın ama v50 hıc kasmıyor baya hızlı yauu
İŞTE SU ANDA ATTIGIM SISTEM ANLATIM KLASOR ICERIGI SISTEM 20 DAKKAYA SITEDE
benim istediğimde buydu bende teli hackledim ama temayı yapamadım nasıl yaptınBen sadece datapackage deki dosyaları hiç oynamadan telefona flashladım.Tema efeckti geldi.peki hack olur mu böle.bu sistem hackli miydi???
bunlarıda indirdim ama efekti nasıl yükleyeceğim yardımİŞTE SU ANDA ATTIGIM HAKLI VE TEMA EFEKLI V50 SISTEM ANLATIM KLASOR İÇERİĞİ
BU LİNKLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALTERNATİF LİNKLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EFEK HAZIR YUKLENMIS YANI SIZ SADECE SISTEMI KURUN RESIMDE NASIL EFEK KLASORU DEGISIYOR ONU ANLATTIM
YANI ZATEN VIDEODAKI EFEK KULLANILMIS SISTEM YUKLEMIS OLACAKSINIZ OKE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sadece datapackage deki dosyaları hiç oynamadan telefona flashladım.Tema efeckti geldi.peki hack olur mu böle.bu sistem hackli miydi???
benim istediğimde buydu bende teli hackledim ama temayı yapamadım nasıl yaptın
querezma tşk ler sonunda oldu...
bu arada videoda ki temanın isimini bilen var mı????
benim istediğimde buydu bende teli hackledim ama temayı yapamadım nasıl yaptın
dostum bak quarezma arkadaşın verdiği dosyanın içinde data package var.Bu dosyadaki firmware flashı JAF ile telefonuna kur.zaten v50 dir.bittikten sonra ayarlardan tema efektini açarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?