5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

tiker

Üye
flasha bastım evet demeden ince teli kapattım evet dedim sonra telin acma tuşuna 1 kere bastım biraz bekledikten sonra ekranda
WARNİNG!!!WARNİNG!!!WARNİNG!!!
CAN'TMAKE IMEI USING PM FIELD 208!!!
Continue?

evet hayır diye uyarı verdi böylemi olması lazım hatamı var

--------------- Ekleme ---------------

flasha tıklayınca evet hayır geliyor ama arkasından küçük bir pencere daha gelmiyor gelen tek pencerede aşağıdaki yazı yazıyor...
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

1-2 sefer daha deneyim pes edecem artık

aynen bole arakdasımmmm sonra ona evet de sonra kucuk bır pencere gelecek ya bunu zaten ılk sayfada acıklanmıs ılk sayfadakı resımlere acıklamaya baktınmııı

tiker

Üye
evet hepsini yaptım sanırım sorun usb rom driverdan kaynaklanıyor windows 7 kullanıyorum.telin acma tuşuna basonca sürücü yazılımı yükleniyor diyor ama biraz sonra yüklenemedi diye hata veriyor.doğal olarakda usb rom driveri görmeyince usb den flashı yazdıramıyorum. Bence sebep bu şu sistem 32 ye attığımız dosyaların win7 versiyonunu bulabilirsek bu iş olacak gibi

sen ne diyorsun bu konuda?

bendede wın7 var ole bır sorun almadım
sende pc suıte son surumu 7.2 galıba kurulumu

querezma

rompatcher da All Patches Apply yapınca telefon kapanıyo açılıyor elimle teker teker etkinleştireyim diyorum patch leri baştan 2-3 tane etkinleştikten sonra diğerine tıklayınca yine aynısı oluyor. Diğer rompatcher lite ı da yükleyemiyorum sertifika diyo signed yaptığım halde.

bende win7 kullanıyorum bendede sorun olmadı . fakat aynı dediğin gibi oldu aygıt yazılımı yüklemesi başarısız dedi flash atarken, fakat sorun çıkarmadı yinede attı.

ARKADASIM SEN O KISIMDA SADECE IKI KISIMI AKTIF EDECEN OKE ONLARDA

İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ GERISINI AKTIK ETME YANI YESI OLACAK SONRA ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED KURACAN OKE OKADAR DIGERLERINI AKTIF ETMENE GEREK YOK ONLAR FARKLI YAZILIMLAR ICINDIR

Bu arada 61. sayfa olmus bize her yer trabzon...........

bordo maviiii

nokianın sitesinden yeni indirdim heralde son sürümdür

ozman sole yap ılk olarak telefonun hep taktıgın usb portuna degıl farklı bır porta tak ve ole dene yıne olmazsa sole denetım masası kullanıcılar tıkla sonra orada kullanıcı denetımı ıle ılgılı bır kısım var o kısmı en dusuk yap yanı bırsey kurmak ıstedıgımızde sureklı karsımıza gelen evet hayır kısmı varya onu ıptal ve herseyı yonetıcı olarak calıstır bakalım neler olacakk

tiker

Üye

hepsini denedim çıkan sonuç bu olmazsa yarın iş yerindeki bilgisayarda deneyecem

[ımg]http://www.ressim.net/upload/fb670ce8.jpg[/ımg]

hepsini denedim çıkan sonuç bu olmazsa yarın iş yerindeki bilgisayarda deneyecem

arakdasım bende ole bırsey vermıyor bak ole verınce sunu yap bırde sag alt kosede bır ok veya anahtar resmı gıbı bıse cıkar ona tıkla orada surucu yukleme seceneklerı var o kısmı ınternet yap yanı update dıye sonra o kendısı netten buluyor yukluyor yukleyıncede ıslemlerı yenıden yap beklı ole olur

olmadı xp olan pc de yap xp de sorun yok kesın ama bendekı wın7 dede yok :d

tiker

Üye
bi şekilde yükledi şimdi bende anlamadım patches klasörünü hafıza kartına yükledim kurulum sonraso dosyalar klasöründeki rompatcleri kurmak istediğim zaman sertifika hatası veriyor ama

yani şu sarı ile yazdığın yeri yapamadım

3 SONRA TELEFONDAN UYGULAMALARDAN ROMPATCHER ACIYON VE ICINDE BULUNAN SADECE İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ AKTIF YAP
4 ARDINDAN ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED TELEFONUNA KUR
5 YINE TELEFONUNDAN UYGULAMALARDA ROMPATCHER ACIYON VE ICINDE BULUNAN SADECE İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ AKTIF YAPIYON VE ADD TO AUTO DIYON

bunları yaptıysan dıyorsa orada 3 tane verdım 3 tane ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED
varya onları den oke üüçünden bırı %100 olacak oke bende ole oldu

tiker

Üye
RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_ yaptım aldı ilkinde sertifika hatası verdi NSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ yeşil add to auto yaptım diğerleri mavi duruyor ama şimdi o animasyon çıkacak mı

patcher.ldd hatası aldım hafıza kartını hallettim ama c de bulamadım sys klasörünü

hatayıda düzelttim ama ROMPATCHER içindeki bütün hepsi yeşil yapacakmıyız ben yapmak istersem tel reset atıyor.

İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+ GERISINI AKTIK ETME YANI YESI OLACAK SONRA ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION_.SiGNED KURACAN OKE OKADAR DIGERLERINI AKTIF ETMENE GEREK YOK ONLAR FARKLI YAZILIMLAR ICINDIR

tiker

Üye
tamam onlarıda hallettim ama asıl benim istediğim o animasyonlu menü yok videodaki gibi bütün bu eziyet o meni içindi

tamam onlarıda hallettim ama asıl benim istediğim o animasyonlu menü yok videodaki gibi bütün bu eziyet o meni içindi

[sıze="4"]bak arkadasım var kesın var yok dıyenler ıcın tekrar bı yukleme yapıyom suanda ıcınde efek klasoru klasor halınde olacak nokıa edıtor de olacak ısteyen onla yapsın kendıne 1 saat ıcınde sıtede oke[/sıze]

djmatrix

Üye

bende de o animasyon yok,biraz önce yine yükledim ve yine yok,tekrar yapsan sana zahmet,ne zamn biter bu akşam paylaşabilirmisn???

[sıze="4"]şuanda 3 yere ıcınde klasor halınde efek klasoru ve nokıa edıtor olan hazır sıstemı ve gereklı herseyı tekrar atıyorumm olmadı olmuyor dıyenlere ıste hersey[/sıze]

bende de o animasyon yok,biraz önce yine yükledim ve yine yok,tekrar yapsan sana zahmet,ne zamn biter bu akşam paylaşabilirmisn???

kardes suanda 3 sıteye aynı anda atıyorum bak yalan olmasın 1 saat ıcınde lınk verırım oke okadar surede ancak bıterr

djmatrix

Üye

tamm kardeş bekliyorm,o animasyon kesin var deil mi?

Halim21

Üye

Ben dün telefonun yazılımını v.50.00.05 yaptım.Bu anlatımla mı modifiye edecem yoksa @n!wa+*R™ arkadaşımızın anlatımıyla mı?? v50 ye olur dimi bunlar?