SuCh
Üye
TAbiiki öyle der çünkü Z'de zaten kurulu sen hala ne güncel vers,yonu yüklüyorsun ki anlamadımYoutube'nin güncel versiyonunu yüklenmiyor maalesef.Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen diye uyarı veriyor. Bende anlamıyorum ki senin flashtaki dosyaları değiştireyim :S
Ses gayet fazla merak etme..Ya bu telin sesini artırmanın bir yolu varmıvallahi yazık ya ses az cıkıyor veya bu sürüm ile artıyormu ses orda ++codec yazılmıs ama seste de bır artıs varmı? kullananlar cevap yazabılırlermı?
İşlem kaydın'dan ayarlara gir,Wlan'dan da ayarlardan Wlan'a gir -Ayarlar-Gelişmiş ayarlar işte böyle dostum nasıl yapamadınTelefonunuz için size bir kaç püf nokta
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
ben bunu yapamadım yaa
İşlem kaydın'dan ayarlara gir,Wlan'dan da ayarlardan Wlan'a gir -Ayarlar-Gelişmiş ayarlar işte böyle dostum nasıl yapamadınTelefonunuz için size bir kaç püf nokta
*işlem kaydını ayarladan girerek kayıt'ı 1 gün olarak işaretleyin
*Wlan ağınızın daha iyi çekmesini istiyorsanız,Wlan'a girin ve ayarlara girin seçeneklerden Gelişmiş ayarları seçin çıkan uyarıya evet deyin ve Wlan oto yapılandırılması Kapalı iken Açık yapın ve teli resetleyin.
ben bunu yapamadım yaa
@n!wa+*R™;2176870' Alıntı:TAbiiki öyle der çünkü Z'de zaten kurulu sen hala ne güncel vers,yonu yüklüyorsun ki anlamadım
Senin koyduğun youtubenin versiyonu 2.1li bir şeydi. En güncel versiyonu ise 2.4 onu yüklemek istiyorumdum. Neyse Flashtaki dosyaları kendim değiştirmeye çalışıyorum umarım beceririm
Öyle yapacağına prodan uptade etsene@n!wa+*R™;2176870' Alıntı:TAbiiki öyle der çünkü Z'de zaten kurulu sen hala ne güncel vers,yonu yüklüyorsun ki anlamadım
Senin koyduğun youtubenin versiyonu 2.1li bir şeydi. En güncel versiyonu ise 2.4 onu yüklemek istiyorumdum. Neyse Flashtaki dosyaları kendim değiştirmeye çalışıyorum umarım beceririm
@n!wa+*R™;2177849' Alıntı:Öyle yapacağına prodan uptade etsene
prodan update edilmiyor. "Maalesef cihazınız youtube uyg. desteklemiyor" şeklinde uyarı alıyorum.
Dili değiştirip ingilizece yaptığımda indiriyor fakat dahili bileşen uyarısını alıyorum.
şimdi deniyorum bittiğinde yazarım.zaten menüye de kinetic gelirse yani yapabilirseniz bu telefon kral olur...alinize sağlık hocam.@n!wa+*R™;2176058' Alıntı:Alfasayısal tuş takımı kullan ve telefonu yan çevir tam ekran klavyr devreye girecektir..
Font olayında öyle bir harf sorunu yok ama sen istersen fontu değiştir.
Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Ya dostum bak ben kaç kişiye cevapladım bunu şu an onun anlatımını açıklayacak zamanım yok ben kaç kere dedim sayfalara bakabilirsin.Şu an için anlatamam..
O olayı tam olarak bilmiyorum ama halledebilirsem kesin koyacağım tabiiki
TEŞEKKÜRLER.
Hemde kaç kere...açılış ve kapanış ekranındaki mif dosyalarını nasıl değiştiriyoruz? Yani kendim resim yapıp koymak istiyorum. Nasıl olabilir?
Edit : Açıklama yapmışsın diğer sayfalarda pardon
Sürümde hiç bir sorun yok..daha temiz ve titiz bir Flash atmayı dene sana sadece bunu diyebilirim,birde dosyayı editlemeye çalıştıysan zarar vermiş olabilirsin.Nedendir bilmem ama hiç bir şey yükleyemiyorum 2 kere flashladım fakat ne yükleyecek olursam dosya bozuk diye uyarı veriyor.Bu son verdiğini kurduğumda oldu.Çok saçma bende biliyorum fakat anlamadım :S örneğin imzalı olan operayı bile yüklemiyor. Ovi suite desteğini yüklemiyor :S bu arada romP den patchleri aktif ediyorum ama olmuyor yinede. h.kartına da telefona da format attım yine bir şey yok :S
Anlamadım bu hatayı neden alıyorsun?yok arkadaş ne yaptıysam olmadı error booting hatası alıyorum
İşini bilirsen yani bir şi yapıyorsan eğer ama bilerek yapıyorsan biraz da mantıkla düşündüğüde cihazın bırak servisi kendinin bile anında düzelteceğini anlarsın..Bozulmaz zaten merak etme.nihayet başardım arkadaşlar atalarımız ne demiş azimle..... mermeri deler bir iş için bu kadar uğraştan sonra ğüzel sonuç almak çok zevkli tekrar arkadaşıma vede diğer arkadaşlara teşekkür ederim yeni projeleri bekliyorum. bu arada yapamayanlar için söylüyorum anlatılanlara birazda siz katkıda bulunun şöyle şunu yapayım yok olmadı şunu yapayım oda olmadı bunu yapayım sonuçta bir şekilde oluyor korkmayın cihaz bozulmaz bozulsada servisler var
Eyvallah baba sağolasın..şimdi deniyorum bakalım hayırlısı
şimdi deniyorum bittiğinde yazarım.zaten menüye de kinetic gelirse yani yapabilirseniz bu telefon kral olur...alinize sağlık hocam.
Evet güzel kardeşim;hyr aten donanımsal bır sorun yok cıhaz da bozulmada yok zaten olmıcagını bılıyorum ama cozemedıgım bır konu bı porblem var dıger modifiyelerinde yoktu neden cozmeye calsııyorum ayrıca hıc editlemeye calısmadım
ama bıyerde vbı sorun war tıtresımı bozuyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?