@n!wa+*R
Üye
-
Konu Sahibi
-
Demekki modifiye yazılımı ne yazıkki yükleyememişsin yoksa bunda koyduğum özelliklere göre o nokia el sıkşması,my nokia sms olayları çok küçük sayılıranimatör dostum bana v40 navi kodu lazım + bu hack işini yapamıyorum user iniyi işaretliyom sonra telefonu seçiyom. altta NONE NONE diyor hepsini msnni açta konuşalım biraz
--------------- Ekleme ---------------
+ dediklerin hepsini yaptım oldu ama telefonun sistemi hala aynı açılırken el sıkışmalar nokia msj göndermeler hepsi var yazılımda bi değişiklik göremedim
Dostum jaf emülatörü kurmamşsın JAf.exe i C'ye kur ama ogm jaf emülatörü ve Jaf'ı aynı klasörde bulundur[CeZZaR];2171660' Alıntı:Ben jaf emulatoru çalıştıramadım işletim sistemi win7 uyumluluk sorunu falan denedim olmadı. Neyi eksik yapıom bi de resim ekleyem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum kasmaya mahal yok..Al bu eklentideki .txt belgesini C:Private:10202b9 klasörüne yapıştır üzerine yazılsın mı derse evet de teli resetleya brader bunun bekleme ekranında çok fazla şey war rommom msj falan zaten kısyol war bunları nie koydunkı temadan bile bişi anlayamıorum kapatıo ekranı resmen keşke bekleme ekranını orjinal bıraksaydın:S
Tabiiki olmaz o klasör yeniden açılırmı o sana dediğim gizli klasördür..hack patchlerini aktif et ve X-plore ayarlarınsan ilk başta ki 4 seçeneğede tik koy ve şimdi dediğim dizine at o kesin soracak üzerine yazılsın mı diyededını yaptım aslında klasorde yoktu cde actım attım onu ama aolmadı sorunum resımde kırmızıla cızdım onun dısında herseyı harıka tabı bana göre + yanıtladın için teşekkürler...
Dostum "10202b9" diye bi klasör yok onu sen oluşturmuşsun o .txt belgesini tam altındaki klasöre yani "10202be9" klasörüne atacaksındediğini yaptım ama gene o menü orada resım ekledım gene yanlısım warsa solermısın ???
Evet aynen öyle içinde bir yama olan klasör olmayınca Rom P. nasıl çalışsın hadi onu geçtim Patch'leri aktif etmeden Rom P. yüklemeye kalkışırsan tabiiki hata alırsınBundan bir öncekinde rompatcher'i yüklemiştim sorun olmadı. Şimdi yükleyemiyorum. Anlamadım gitti :S Hep hata veriyor. Dahili bileşen hatası sertifika hatası flasladıktan sorna gelen rompatcher hiç açılmıyor zaten. Onun üstüne yükleme yapamadım. Format atıp yükleme yapayım dedim yine olmadı. Anlamadım acaba nerde yalış yapıyorum :S
Normal Rp ile İstenen uygulama erişimine izin verilmedi diye hata veriyor.
Kendi sertfikam ile veya sizin verdiğinizi yüklemeye çalıştığımda ise yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatasını alıyorum.
Edit:E de patches isimli klasör oluşturunca sorun kalmadı çalışıyormuş.Özür dilerim )
Tekrar Temiz ve titiz bir Flash atmayı dene dostumdostum herşey iyi güzel oldu,fakat program yükleyeyim dediğimde dosya bozuk hatası alıyorum,sorun ne olabilir acaba?
Yaw iyi güzelde bak o sorunu yaşayan bir tek sen varsın ve şuda var bende hiç yaşamadım öyle bir hata bak benim Firmwaremi açıp editlediysende o hatayı alabilirsin bir yerde yanlışın olmalı!dostum daha önceki sürümlerinde sorun olmuyordu,tam 6 kere yeniden flashladım teli arka arkaya,fakat sorun her seferinde aynı
@n!wa+*R™;2171821' Alıntı:Dostum jaf emülatörü kurmamşsın JAf.exe i C'ye kur ama ogm jaf emülatörü ve Jaf'ı aynı klasörde bulundur
verdiğin linklerde jaf.exe yoq onu nerden indirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?