vallahi anlamadım gitii ya.cok da hosuma gitti ama sanırım kullanamayacagım...ne yaptıysam olmadı....
--------------- Ekleme ---------------
flasdan sonra local mode yazıyorya.ondan sonra daha kac dakıka beklıyorsunuz?

Sağol kardeşim yorumların için..detcal arkadaşım bende de öyle oldu takıldı kaldı fişi çektim düzelmedi en son pili çıkardım taktım açıldı çalışıyor. İki gün oldu kullanıyorum daha hiç hataya rastlamadım. Tam olarak emin olmamakla birlikte şarjım daha uzun gidiyor gibi. Hocam eline emeğine sağlık nokia güncellemeden daha iyi olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Telefonumu eskisinden daha çok seviyorum. Hız,özellik her şeyi tamam. Tekrar teşekkürler. Nokia yeni güncelleme çıkarsa yüklemem artık. v50 modifiye![]()

Nokia rakibimsin

Kardeşim bi kere konuyu okusan yada sadece konudaki komutlar yöneltsinde hareket etsen tel zaten Hackl'lenecekkonuyu açan arkadaş telefonu hackleme konusunda da yardımcı olamazmısın yada bi konuya yönlendiremezmisin

Sağol kardeşim yorumların için..
Çıkarsan onuda editleriz zatenNokia rakibimsin
Kardeşim bi kere konuyu okusan yada sadece konudaki komutlar yöneltsinde hareket etsen tel zaten Hackl'lenecek![]()
Sana 37 sayfa oku diyen yok,ayrıca bu konudada göremedisen zaten Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları na gir bak.37sayfa kolay okunamayacagından bilen birisinden yardım istedim arkadaşım bende akıl edebilirim tüm konuyu okumayı vaktim sınırlı oldugundan yönlendirilme istedim sağol iyi geceler
Sağol,evet dediğin gibi bir çok kişi aynı şeyi söylüyor,gidip bi başvuru mu yapsam neEline emeğine sağlık, çok güzel bir editleme olmuş. 2 gündür kullanıyorum ve hiçbir hataya rastlamadım. 5800 ı olan herkese öneririm, Nokia Türkiye yazılım geliştirmenin başına geçmen lazımyoksa bu nokia adam olmaz
tekrar sağol

Sağolasın.Eline sağlık Yükledim Güzel olmuşBir İsteğim Olacaktı. Parmak Kullanımı ayrıca paylaşabilirmisin acaba.
O yükleme şeklini her zaman yapmaz zaten merak etme ayrıca o yükleme eskisinden bin kat güzel de neyse,şöyle yapacaksın;şimdi farkettim oyun yüklerken farklı bir bicimde yüklüyor ve en kötüsü yüklenecek hafızayı sormadan tel hafızasına yüklüyor.nasıl çözebilirim?

İki ayrı link ve tek link derken;eline sağlık eminim güzel olmuştur yaptığın diğer fw leri ilk betandan itibaren kullandım burada iki ayrı link ve tek link olarak vermişsin ben ikisinide indirdim fakat bunların boyutları farklı hangisini kullanmammız gerekiyor![]()
win 7 kullanıyorsan jaf emulatörü sağ tıkla özelliklerden uyumluluğa tıkla orda çalştrma modunu win xp sp3 yap tamam de.sonra çalştr açılacaktır...
Arkadaşım bir konuya neden iki kere eline sağlık gibi bir yorumda bulunuyorsun?eline sağlık![]()