5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

serkanaksoy

Üye
kardesım olmuyor bu yapıyorum yapıyorm yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersenız sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

kardesım olmuyor bu bı turlu yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersen sevınırım

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
kardesım olmuyor bu yapıyorum yapıyorm yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersenız sevınırım

kardesım olmuyor bu bı turlu yesıl ısıklar yanmıyor yardım edersen sevınırım

Jaf emilatörü açınca bb5 sekmesine gel.

+manual usb
+dead usb ve
+Use ini kutucuklarını tıkla use ini'ye tıkladığında az bekle karşına bir pencere gelecek ordan rm-350 5800d-1 i seçince tüm ışıklar yeşil olacaktır tabi denilen klasöre denilen dosyayı attıysan.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
JAF AÇILMIYOR WİN 7 DE UYUMLULUĞU FALAN AYARLADIM YÖNETİCİ ÇALIŞTIR DEDİM YİNE OLMADI ŞU HATAYI VERİYOR:

can't load WinSCard.dll

birşey başlatılamıyor ama ne

tam da ortamı hazır etmiştim :) kısmet değilmiş

tugrul_27

tugrul_27

Üye
JAF AÇILMIYOR WİN 7 DE UYUMLULUĞU FALAN AYARLADIM YÖNETİCİ ÇALIŞTIR DEDİM YİNE OLMADI ŞU HATAYI VERİYOR:

can't load WinSCard.dll

birşey başlatılamıyor ama ne

tam da ortamı hazır etmiştim :) kısmet değilmiş

bir windows 7 kullanıcısı ve 5800 hackeri olarak ekle beni sana nasıl yapıldığını win 7 üzerinde göstereyim tugrul_3535hotmail.com

evrim119

Üye
Teşekkürler.. :)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
teamviewer den mi göstereceksin

daha bilgisayara bugün format attım tv den yanlış bir şey yapmaya kalkma :)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
bu türkçe patchleri ayrı bir link olarak verebilir misin? Şimdilik sadece onlar lazım.

vermişin :D eyw alti yeni gördüm:)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
GrknYavas

GrknYavas

Üye
slm bi konuda sorum olacakdı benim telefonum hack li değil hacklemeden bu işlem basamaklarını inceleyerek telefonuma senin yapdıgın sistemi yükleyebilirmiyim?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
@n!wa+*R™ ya şu cant load hatasına yardım eder misin ne yapmak lazım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
slm bi konuda sorum olacakdı benim telefonum hack li değil hacklemeden bu işlem basamaklarını inceleyerek telefonuma senin yapdıgın sistemi yükleyebilirmiyim?
Yükleyebilirsin fakat başına dert olur Hacklememen haberin olsun ;)

@n!wa+*R™ ya şu cant load hatasına yardım eder misin ne yapmak lazım
JAF'ı kurdunmu C diskinde olmalı ayrıca kurduysan bütün JAf dosyaları ve OGM jaf emülatöründe aynı dosyada olması lazım bunlara dikkat

GrknYavas

GrknYavas

Üye
@n!wa+*R™;2313336' Alıntı:
Yükleyebilirsin fakat başına dert olur Hacklememen haberin olsun ;)

nasıl hackleyebilirim telefonu forumda araştırdım ama çok dagınık konular birazda karışık geldi

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hocam ellerine sağlık bende kullanıorum... senden bi isteğim olcak. modifiye olayında bana göre üstüne yok ancak benm isteğim biras garip gelebilir sana... bu sitede n97 yazımını 5800'a uyarlamışlar videoları falan war... bütün arkadaşlar ilgilenirse sewinirim... bizde maxicep olarak böle bişey yapamaz mıyız??? yani sen yapamaz mısın??? :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hocam ellerine sağlık bende kullanıorum... senden bi isteğim olcak. modifiye olayında bana göre üstüne yok ancak benm isteğim biras garip gelebilir sana... bu sitede n97 yazımını 5800'a uyarlamışlar videoları falan war... bütün arkadaşlar ilgilenirse sewinirim... bizde maxicep olarak böle bişey yapamaz mıyız??? yani sen yapamaz mısın??? :D
Kardeşim çok denedim fakat uyuşmuyor..

Ayrıca o videolara pek inanma yani yapamz tamamen o şekilde sadece nokia'dan çıkar o:evet:

Sadece ev ekranına Widget eklemyi denedim fakat hiç sanki dosya eklememşim gibi :D

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
@n!wa+*R™;2313466' Alıntı:
Kardeşim çok denedim fakat uyuşmuyor..

Ayrıca o videolara pek inanma yani yapamz tamamen o şekilde sadece nokia'dan çıkar o:evet:

Sadece ev ekranına Widget eklemyi denedim fakat hiç sanki dosya eklememşim gibi :D
ancak adamlar çok ciddiler... neden die sorarsan satıyolar bunu... yani ciddi olmasalar satmaya kalkmazlar die düşünüyorumm...
ama ben bekliorum senden yakındır bu atak die düşünüyorum... şimdiden kolay gelsin :P:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ancak adamlar çok ciddiler... neden die sorarsan satıyolar bunu... yani ciddi olmasalar satmaya kalkmazlar die düşünüyorumm...
ama ben bekliorum senden yakındır bu atak die düşünüyorum... şimdiden kolay gelsin :P:
Bak ciddilik konusunda sana hak veririm bu PHNT aslında bizi bu en başta HAck olayından kurtaran adamlar zaten açılım şu Professional Hack Nokia Team yani bir değil birden fazla kişinin olduğu bir grup videolarada baktım da evet öyle gibi görünüyr ama hayırlısı ya bakalım ilerleyen zamanlarda.. ;)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
sabah denerim artık uyku sersemi oldum iyice, gözlerim kapanmaya başladı xD

zaten bu hafta bir firmware editlemeye başlamayı düşünüyorum bu firmwaredende yararlanırım

bittigitti46

Üye
kardeşim görmeyeli sen neler yapmışsın.. eline koluna sağlık... kolaylıklar diliyorum sana... telefonum garantiden gelince deneyeceğim :)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
birazdan tekrar deneyip soncu yazarım win7 deki

Üst Alt