@n!wa+*R
Üye
use ini ye basıp çıkan menude RM-356 5800 D-1 i seçtikten sonra telefonu kapatacan ondan sonra flash tuşuna basacan searching phone diye yazı çıkınca açma kapama tuşuna sadece 1 saniye bas tel açılına kadar basılı tutma olucaktır

müziklerinizi Emusic klasörüne atın yoksa tel hiçbir müziği görmez
Ama aslında yok kçk dizinde de görmesi lazım 
Çok abartmaz isek daha yerinde olabilir,ayrıca yeni FW eklendi değişiklikler ve hatalar düzeltildi, deneyebilirsin..yapan kişinin emeğine sağlık ama v50 hack hiç bi işe yaramaz yükledim 1 gün kullandım temalar felan güzel menü geçişleri hız bakımından güzel ama çok hatası var.
1- internete girilmyor.( gprs ile giriliyor fakat, 3g ve 3.5g ile hiç bi şekilde girilmiyor. wi-fi ile girebiliyorum ama bu seferde tarayıcı donuyor)
2- wi-fi ile bağlandığım halde ovi mağaza açılmıyor.
eksileri artılarını bastırıyor.
orjinal fw kullanacağım bunlar düzelene kadar.

Sağol,onu denedim ama iyi bir dosya yönetici değil zaten sadece eng. dil desteği var.file browser ekleseydin daha iyi olurdu. ama genede teşekkürler.

Aynı, dediklerinizi harfiye uyguladım ama olmadı. Beceremedim bu işi bir türlü başya bi yol başka bir program varmı acaba.
edit: Arkadaşlar galiba iki tane driver varmış onları yükledim bu seferde şöyle diyor;
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Edit 2: Arkadaşlar başardım. Öncelikle buradaki linkte bulunan driverleri yükledim. Yüklemek için donanımlara girin bir kere telefon kapalı konumdayken basın beliriyor orda sürücü geri kayboluyor böyle basa basa yükledim diriverleri tek basıyorum çekiyorum daha sonra 1. editteki hatayı aldım onuda şöyle hallettim common filistekileri sildim ve sadece program filestekiler kaldı sonra hani şu mejhur birkere bas çek olayımız varya flash daki orda tek basınca tanımadı bende seri bir şekilde batım bastım çektim bastım bastım çektim 2-4 kere falan sonra zaten programda kıpırdanma oluyor ellemeyin kendisi hallediyor. (Bu yöntemi basıp basıp çekmeyi sinir krizi geçirirken buldum 1 aydır uğraşıyordum kafayı yemiştim deli raporu alıyordum az kalsın neyse yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara büyü bi zevkle yardım ederim hazırlayan arkadaşın emeğine eline sağlık bir problem görürsem hackte yazarım iyi akşamlar.)
Sağolda dostum o çok zordostumm bak sımdı daha guzel ve yararlı oldu supersınnn
bıde benım su dedıgıme cozum olsa ev ekranındakı temel ı sectıgımızde radyo muzık calar ws. gıbı seylerde ana ekranda gozukse mukemmel olacakkk
emege saygı
![]()
TAKLİTLERİNDEN KAÇININ

Yensini deneE ne bekliyodun v50 versiyonu yüklemişsen ovi suit'te de v50 gözükecek bu gayet normal ve bir okadarda doğal bişey.
-------------Ekleme----------------
Bende en son fw nizi yükledim bende de ovi mağzalarına bağlanmama ve gps ye bağlanamama gibi sorunlar var.

Şu an yeni FW eklendi dene bakalım..benim elimde kendi hazırladığım fw var dostum istersen kullan tek hatası room otomatik değil
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar room patcher daki yamaların hiç birini aktif etmeyin sadece uygulama veya sistemde değişiklik yapıcaksanız hack server leri aktif yapın yoksa 1 wlan bağlantı şifre ekranında rakam tuşlara elinizi basılı tuttuğunuzda önce harf sonra rakam gelir 2 müzik veya seçenekli olan bir menüye girdiğinizde seçeneklerden bazılarının görünmediğini yada görünenlere dokunmak istediğinizde işlem yapmama gib bi sorun kardeşim doğanın hazırladığı fw yi bende yükledim internet sorunu var messengere wlan üzerinden bağlanamadım doğan kardeşim sizler için uğraşıyo gecesini gündüzüne katıyo ah bir bilseniz bu hack işi ne kadar zor ben biliyorum 4000 yakın dosya sildinizmi hiç en ufak bi ayrıntı telefon da ciddi sorunlara yol açabiliyor doğanda bi kaç gündür mahvoldu en iyisini yapıcam diye ama napsın sonuçta oda bi insan ne olursa olsun emeğe saygı göstermek gerkir doğan kardeşime burda sizlerin huzurunda teşekkür ederim çok saol doğan fakat hala sağlıklı bi FW yok desek yeridir neyse sağlık olsun saygılarımla...

merhabalar
az önce forumda araştırırken Şebeke modunu GSM getirdim ve internet bağlandım. Tekrar Çift mod dediğimde bağlantı sağlayamıyorum. benbeyaz sayfa gelip kalıyor. SOrun açaba eksik bir dosyadan dolayı diğer mod çalıştırmamakta mıdır acaba ???
Yeni FW yi dene..

emege saygı