5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bu program yükleme işini hala çözemedim neden böle oluyo. ne yüklemeye çalışsam dosya bozuk diyor.....

--------------- Ekleme ---------------

dostum bi fikrini söyleyebilirmisin acaba???
Yeni güncelleme eklendi ki zaten önceki FW de pro. yükleme sorunu yoktu ama ynede yensini dene:oke:
yok olmuyor işte
Yeni güncelleme eklendi..
çok sağol .teşekkürler . eline sağlık ....ila ahirihii
Eyvallah,sağolasın.. :)
kardes sızden rıcam oviye neden baglanmıyor sorun nedır acaba normal nete gırebılıyorum ama ovıde ve nokıa maps ta aynı sorunla karsılasıyorum
Ovide sorun yok ve yeni güncelleme eklendi.:oke:
c2z rom programında aktif oldumu telefon reset atıyor...keşke onları hafıza kartı yapsaydın z de tutman çok kötü oldu...
Yeni sürüm eklendi ve yamalar hafıza kartında olcak:oke:
ustam bi kez teşekkür etmiştim ama o zaman daha modifeyi yüklememiş daha doğrusu yüklüyordum! şimdi yüklemiş kullnmış biri olarak tekrar teşekkür ediyorum,ellerin dert görmesin! öncelikle ekran sensörüm mükemmel,hemen alğılıyor! menüler arası gezintide kasma diye birşey yok,tema efektleri hoşuma gitti,ama şöyle bi sorun yok değil,kendi brosewrında olsun operada olsun bazı güvenlik gerektiren sitelere giriş yapamıyorum! buda nazar boncuğu olsun :) modem şifrem hem rakam hem harf ama hiç bi problem yaşamadım,bazı arkadaşlar yaşamış neden bilemiyorum! her neyse bence gayettt güzell!! tekrar teşekkürler! son bi rica rom içindeki yamaların yani şu 42 tane olan varya onların ne işe yaradığını bildirirseniz sevinirim!
Sağolasın,kardeşim yeni güncelleme eklendi ve yensinde işe yara yamalr hem seçildi hemde türkçe isimlendirildi ;)

WitchKing

Üye
hocam şu olayı bi anlatıversen. hiçbiyerde bu olayla ilgili detaylı yazı yok :S

yani bu fw leri nasıl yapıyosun ?

callcium

Üye
widgetle yüklenince cihaz çok kasıyor hiçbişey yapılamıyor 11.05.2010 sürümnde

gundar

Üye
Bende de turkcell mobil tv aylık paket var ayarları mesajla alıyorum ve kuruyorum. Mobil tv linkine tıklayıp bağlantı ayarlarından turkcell wapı seçtiğimde bağlanmıyor sayfa bembeyaz kalıyor. Denemek için tekrar orjinal yazılımı yükledim ve sorunsuz izledim ama tekrar bu yazılımı yükledim yine olmadı. Acaba bu yazılımda bağlantı ile ilgili bir sorun olabilir mi? Bazı arkadaşlarda bu konuda sıkıntılarını dile getirmiş.

makrovba

Üye
Bende de turkcell mobil tv aylık paket var ayarları mesajla alıyorum ve kuruyorum. Mobil tv linkine tıklayıp bağlantı ayarlarından turkcell wapı seçtiğimde bağlanmıyor sayfa bembeyaz kalıyor. Denemek için tekrar orjinal yazılımı yükledim ve sorunsuz izledim ama tekrar bu yazılımı yükledim yine olmadı. Acaba bu yazılımda bağlantı ile ilgili bir sorun olabilir mi? Bazı arkadaşlarda bu konuda sıkıntılarını dile getirmiş.

Hocam aynı sorun bendede var. Orjinalda bir sorun yok ama güncelleme yaptığımda web tıkladığımda inter seçtiğimde bağlanamıyorum yanlız WİFİ bağlantı kuruyorum. bir yerde sorun var ama nerde bu konuda yardımcı olunursa çok sevinirim. Diğer uygulamalar çok güzel sıkıntı burda bence yaz biz güncelledikten sonra bir yerde eksil bişi yapıyoruz ki daha önce hazırlayan arkadaş bende sorunsuz çalışıyor demiş bir türlü anlamadım bu soruna çözüm bulunursa sevinirim.

Yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel paylaşımı var o konuda hakkını yememk lazım.

gundar

Üye
Bence sorun yazılımda. Yanlış yaptığımı sanmıyorum. Çünkü Hard Format attıktan sonra hiçbir şeye dokunmadan mobil tv ayarlarını yüklüyorum ve öyle deniyorum ama bağlanmıyor. Aynı şeyi ojinal yazılım yazılımı yükleyerek yapıyorum ve yine aynı şekilde hiçbirşey yapmadan direk mobiltv ayarlarını yapıyorum hemen bağlanıyor. Bu şekilde her iki yazılımı da 3 er defa denedim ama sonuç değişmedi.

batukula

Üye
@n!wa+*R™ dostum süper olmuş bence herşey düzgün ve gayet hızlı eeğin için sağol fakat bişi dikkatimi çekti ses komutlarının olmadığını fark ettim V40 pro sürümünde vardı ve benim gibi devamlı araç tepesinde olan arkadaşların eminim çok işine yarıyordur daha önceki v40 sürümünde yeşil arama tuşunu basılı tutunca sesli arama etkinleşiordu ve rehberde kayırlı ismi söyledimmi arıyordu o kişiyi şimdi hiç etkinleşmioyr bile bunu düzeltmek veya düzeltemen mümkünmü benim için hayat kurtarıcı oluyorduda yardımcı olursan sevinirim

knight_rider

Üye
bir şey sorucam.telefonu geri eski haline nasıl çevircez.ovi üzerinden fw güncelleştirme ile mi?bir de yüklemeyi biraz daha açsan=(

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
üstad ne yaparsam yapayım ''phone searching not fount'' diyor başka birşey demiyor.

batukula

Üye
üstad ne yaparsam yapayım ''phone searching not fount'' diyor başka birşey demiyor.

use ini ye basıp çıkan menude RM-356 5800 D-1 i seçtikten sonra telefonu kapatacan ondan sonra flash tuşuna basacan searching phone diye yazı çıkınca açma kapama tuşuna sadece 1 saniye bas tel açılına kadar basılı tutma olucaktır

tugrul_27

tugrul_27

Üye
müziklerinizi Emusic klasörüne atın yoksa tel hiçbir müziği görmez

eBRiHanceR

Üye
yapan kişinin emeğine sağlık ama v50 hack hiç bi işe yaramaz yükledim 1 gün kullandım temalar felan güzel menü geçişleri hız bakımından güzel ama çok hatası var.

1- internete girilmyor.( gprs ile giriliyor fakat, 3g ve 3.5g ile hiç bi şekilde girilmiyor. wi-fi ile girebiliyorum ama bu seferde tarayıcı donuyor :) )
2- wi-fi ile bağlandığım halde ovi mağaza açılmıyor.

eksileri artılarını bastırıyor.

orjinal fw kullanacağım bunlar düzelene kadar.

WitchKing

Üye
file browser ekleseydin daha iyi olurdu. ama genede teşekkürler.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
use ini ye basıp çıkan menude RM-356 5800 D-1 i seçtikten sonra telefonu kapatacan ondan sonra flash tuşuna basacan searching phone diye yazı çıkınca açma kapama tuşuna sadece 1 saniye bas tel açılına kadar basılı tutma olucaktır

Aynı, dediklerinizi harfiye uyguladım ama olmadı. Beceremedim bu işi bir türlü başya bi yol başka bir program varmı acaba.

edit: Arkadaşlar galiba iki tane driver varmış onları yükledim bu seferde şöyle diyor;

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Edit 2: Arkadaşlar başardım. Öncelikle buradaki linkte bulunan driverleri yükledim. Yüklemek için donanımlara girin bir kere telefon kapalı konumdayken basın beliriyor orda sürücü geri kayboluyor böyle basa basa yükledim diriverleri tek basıyorum çekiyorum daha sonra 1. editteki hatayı aldım onuda şöyle hallettim common filistekileri sildim ve sadece program filestekiler kaldı sonra hani şu mejhur birkere bas çek olayımız varya flash daki orda tek basınca tanımadı bende seri bir şekilde batım bastım çektim bastım bastım çektim 2-4 kere falan sonra zaten programda kıpırdanma oluyor ellemeyin kendisi hallediyor. (Bu yöntemi basıp basıp çekmeyi sinir krizi geçirirken buldum 1 aydır uğraşıyordum kafayı yemiştim deli raporu alıyordum az kalsın neyse yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara büyü bi zevkle yardım ederim hazırlayan arkadaşın emeğine eline sağlık bir problem görürsem hackte yazarım iyi akşamlar.)

özlem31

Üye
arkadaşlar şimdi telden v50 versiyon yükledim bilgisayardan ovi suıte bağladıgımda v50 yuklu gozukuyo

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Phoenix ile denedim ama olmuyo...:vur hata veriyo bea ! Biri yardım etsin! :D:bilmm

berkan216

Üye
@n!wa+*R™;2293114' Alıntı:
Yeni güncelleme eklendi ki zaten önceki FW de pro. yükleme sorunu yoktu ama ynede yensini dene:oke:

Yeni güncelleme eklendi..

Eyvallah,sağolasın.. :)

Ovide sorun yok ve yeni güncelleme eklendi.:oke:

Yeni sürüm eklendi ve yamalar hafıza kartında olcak:oke:

Sağolasın,kardeşim yeni güncelleme eklendi ve yensinde işe yara yamalr hem seçildi hemde türkçe isimlendirildi ;)

dostumm bak sımdı daha guzel ve yararlı oldu supersınnn:naughty::naughty::naughty::naughty:
:aha::aha:bıde benım su dedıgıme cozum olsa ev ekranındakı temel ı sectıgımızde radyo muzık calar ws. gıbı seylerde ana ekranda gozukse mukemmel olacakkk :aha::aha:
:sarıl:emege saygı:sarıl:
:megafon::megafon: :megafon:TAKLİTLERİNDEN KAÇININ :megafon::megafon::megafon:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
arkadaşlar şimdi telden v50 versiyon yükledim bilgisayardan ovi suıte bağladıgımda v50 yuklu gozukuyo

E ne bekliyodun v50 versiyonu yüklemişsen ovi suit'te de v50 gözükecek bu gayet normal ve bir okadarda doğal bişey. :kop:

-------------Ekleme----------------

Bende en son fw nizi yükledim bende de ovi mağzalarına bağlanmama ve gps ye bağlanamama gibi sorunlar var.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yapan kişinin emeğine sağlık ama v50 hack hiç bi işe yaramaz yükledim 1 gün kullandım temalar felan güzel menü geçişleri hız bakımından güzel ama çok hatası var.

1- internete girilmyor.( gprs ile giriliyor fakat, 3g ve 3.5g ile hiç bi şekilde girilmiyor. wi-fi ile girebiliyorum ama bu seferde tarayıcı donuyor :) )
2- wi-fi ile bağlandığım halde ovi mağaza açılmıyor.

eksileri artılarını bastırıyor.

orjinal fw kullanacağım bunlar düzelene kadar.

benim elimde kendi hazırladığım fw var dostum istersen kullan tek hatası room otomatik değil

arkadaşlar room patcher daki yamaların hiç birini aktif etmeyin sadece uygulama veya sistemde değişiklik yapıcaksanız hack server leri aktif yapın yoksa 1 wlan bağlantı şifre ekranında rakam tuşlara elinizi basılı tuttuğunuzda önce harf sonra rakam gelir 2 müzik veya seçenekli olan bir menüye girdiğinizde seçeneklerden bazılarının görünmediğini yada görünenlere dokunmak istediğinizde işlem yapmama gib bi sorun kardeşim doğanın hazırladığı fw yi bende yükledim internet sorunu var messengere wlan üzerinden bağlanamadım doğan kardeşim sizler için uğraşıyo gecesini gündüzüne katıyo ah bir bilseniz bu hack işi ne kadar zor ben biliyorum 4000 yakın dosya sildinizmi hiç en ufak bi ayrıntı telefon da ciddi sorunlara yol açabiliyor doğanda bi kaç gündür mahvoldu en iyisini yapıcam diye ama napsın sonuçta oda bi insan ne olursa olsun emeğe saygı göstermek gerkir doğan kardeşime burda sizlerin huzurunda teşekkür ederim çok saol doğan fakat hala sağlıklı bi FW yok desek yeridir neyse sağlık olsun saygılarımla...

makrovba

Üye
merhabalar
az önce forumda araştırırken Şebeke modunu GSM getirdim ve internet bağlandım. Tekrar Çift mod dediğimde bağlantı sağlayamıyorum. benbeyaz sayfa gelip kalıyor. SOrun açaba eksik bir dosyadan dolayı diğer mod çalıştırmamakta mıdır acaba ???

Üst Alt