@n!wa+*R
Üye
Yeni güncelleme eklendi ki zaten önceki FW de pro. yükleme sorunu yoktu ama ynede yensini deneya ben bu program yükleme işini hala çözemedim neden böle oluyo. ne yüklemeye çalışsam dosya bozuk diyor.....
--------------- Ekleme ---------------
dostum bi fikrini söyleyebilirmisin acaba???

Yeni güncelleme eklendi..yok olmuyor işte
Eyvallah,sağolasın..çok sağol .teşekkürler . eline sağlık ....ila ahirihii

Ovide sorun yok ve yeni güncelleme eklendi.kardes sızden rıcam oviye neden baglanmıyor sorun nedır acaba normal nete gırebılıyorum ama ovıde ve nokıa maps ta aynı sorunla karsılasıyorum

Yeni sürüm eklendi ve yamalar hafıza kartında olcakc2z rom programında aktif oldumu telefon reset atıyor...keşke onları hafıza kartı yapsaydın z de tutman çok kötü oldu...

Sağolasın,kardeşim yeni güncelleme eklendi ve yensinde işe yara yamalr hem seçildi hemde türkçe isimlendirildiustam bi kez teşekkür etmiştim ama o zaman daha modifeyi yüklememiş daha doğrusu yüklüyordum! şimdi yüklemiş kullnmış biri olarak tekrar teşekkür ediyorum,ellerin dert görmesin! öncelikle ekran sensörüm mükemmel,hemen alğılıyor! menüler arası gezintide kasma diye birşey yok,tema efektleri hoşuma gitti,ama şöyle bi sorun yok değil,kendi brosewrında olsun operada olsun bazı güvenlik gerektiren sitelere giriş yapamıyorum! buda nazar boncuğu olsunmodem şifrem hem rakam hem harf ama hiç bi problem yaşamadım,bazı arkadaşlar yaşamış neden bilemiyorum! her neyse bence gayettt güzell!! tekrar teşekkürler! son bi rica rom içindeki yamaların yani şu 42 tane olan varya onların ne işe yaradığını bildirirseniz sevinirim!
hata veriyo bea ! Biri yardım etsin! 

emege saygı