5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
use ini ye basıp çıkan menude RM-356 5800 D-1 i seçtikten sonra telefonu kapatacan ondan sonra flash tuşuna basacan searching phone diye yazı çıkınca açma kapama tuşuna sadece 1 saniye bas tel açılına kadar basılı tutma olucaktır
:oke:
müziklerinizi Emusic klasörüne atın yoksa tel hiçbir müziği görmez
:oke:Ama aslında yok kçk dizinde de görmesi lazım :)
yapan kişinin emeğine sağlık ama v50 hack hiç bi işe yaramaz yükledim 1 gün kullandım temalar felan güzel menü geçişleri hız bakımından güzel ama çok hatası var.

1- internete girilmyor.( gprs ile giriliyor fakat, 3g ve 3.5g ile hiç bi şekilde girilmiyor. wi-fi ile girebiliyorum ama bu seferde tarayıcı donuyor :) )
2- wi-fi ile bağlandığım halde ovi mağaza açılmıyor.

eksileri artılarını bastırıyor.

orjinal fw kullanacağım bunlar düzelene kadar.
Çok abartmaz isek daha yerinde olabilir,ayrıca yeni FW eklendi değişiklikler ve hatalar düzeltildi, deneyebilirsin..:oke:
file browser ekleseydin daha iyi olurdu. ama genede teşekkürler.
Sağol,onu denedim ama iyi bir dosya yönetici değil zaten sadece eng. dil desteği var. :)
Aynı, dediklerinizi harfiye uyguladım ama olmadı. Beceremedim bu işi bir türlü başya bi yol başka bir program varmı acaba.

edit: Arkadaşlar galiba iki tane driver varmış onları yükledim bu seferde şöyle diyor;

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Edit 2: Arkadaşlar başardım. Öncelikle buradaki linkte bulunan driverleri yükledim. Yüklemek için donanımlara girin bir kere telefon kapalı konumdayken basın beliriyor orda sürücü geri kayboluyor böyle basa basa yükledim diriverleri tek basıyorum çekiyorum daha sonra 1. editteki hatayı aldım onuda şöyle hallettim common filistekileri sildim ve sadece program filestekiler kaldı sonra hani şu mejhur birkere bas çek olayımız varya flash daki orda tek basınca tanımadı bende seri bir şekilde batım bastım çektim bastım bastım çektim 2-4 kere falan sonra zaten programda kıpırdanma oluyor ellemeyin kendisi hallediyor. (Bu yöntemi basıp basıp çekmeyi sinir krizi geçirirken buldum 1 aydır uğraşıyordum kafayı yemiştim deli raporu alıyordum az kalsın neyse yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara büyü bi zevkle yardım ederim hazırlayan arkadaşın emeğine eline sağlık bir problem görürsem hackte yazarım iyi akşamlar.)

dostumm bak sımdı daha guzel ve yararlı oldu supersınnn:naughty::naughty::naughty::naughty:
:aha::aha:bıde benım su dedıgıme cozum olsa ev ekranındakı temel ı sectıgımızde radyo muzık calar ws. gıbı seylerde ana ekranda gozukse mukemmel olacakkk :aha::aha:
:sarıl:emege saygı:sarıl:
:megafon::megafon: :megafon:TAKLİTLERİNDEN KAÇININ :megafon::megafon::megafon:
Sağolda dostum o çok zor :D
E ne bekliyodun v50 versiyonu yüklemişsen ovi suit'te de v50 gözükecek bu gayet normal ve bir okadarda doğal bişey. :kop:
:)
-------------Ekleme----------------

Bende en son fw nizi yükledim bende de ovi mağzalarına bağlanmama ve gps ye bağlanamama gibi sorunlar var.
Yensini dene:oke:
benim elimde kendi hazırladığım fw var dostum istersen kullan tek hatası room otomatik değil

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar room patcher daki yamaların hiç birini aktif etmeyin sadece uygulama veya sistemde değişiklik yapıcaksanız hack server leri aktif yapın yoksa 1 wlan bağlantı şifre ekranında rakam tuşlara elinizi basılı tuttuğunuzda önce harf sonra rakam gelir 2 müzik veya seçenekli olan bir menüye girdiğinizde seçeneklerden bazılarının görünmediğini yada görünenlere dokunmak istediğinizde işlem yapmama gib bi sorun kardeşim doğanın hazırladığı fw yi bende yükledim internet sorunu var messengere wlan üzerinden bağlanamadım doğan kardeşim sizler için uğraşıyo gecesini gündüzüne katıyo ah bir bilseniz bu hack işi ne kadar zor ben biliyorum 4000 yakın dosya sildinizmi hiç en ufak bi ayrıntı telefon da ciddi sorunlara yol açabiliyor doğanda bi kaç gündür mahvoldu en iyisini yapıcam diye ama napsın sonuçta oda bi insan ne olursa olsun emeğe saygı göstermek gerkir doğan kardeşime burda sizlerin huzurunda teşekkür ederim çok saol doğan fakat hala sağlıklı bi FW yok desek yeridir neyse sağlık olsun saygılarımla...
Şu an yeni FW eklendi dene bakalım..:pro:
merhabalar
az önce forumda araştırırken Şebeke modunu GSM getirdim ve internet bağlandım. Tekrar Çift mod dediğimde bağlantı sağlayamıyorum. benbeyaz sayfa gelip kalıyor. SOrun açaba eksik bir dosyadan dolayı diğer mod çalıştırmamakta mıdır acaba ???

Yeni FW yi dene..:pro:

okn85

Üye
merhaba arkadaslar öncelikle konuyu acan arkadasın ellerine saglık ne yazıkki daha ben kullanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var benim telefonumu dediginiz yolla guncellemek istiyorum fakat her seferinde telefon drıver sorunu veriyor ne yaptıysam bir türlü bu sorundan kurtulamadım her seyi tamamıyle kurdum ve dedginiz gibi yaptım fakat en sonuna gelince her seferinde not found diyip duruyor lütfen bi yardım edin her türlü yolu denedim drıverleri yukledim ama hala aynı bu sorunu nasıl atlatabilirim ve yeni versiyonuma nasıl kavusabilirim simdiden teşekkürler

makrovba

Üye
merhabalar

Arkadaşlar galiba ben bu modifiye olayından vaz geçeceğim hala NET gelmedi. Gprs sorunu devam ediyor en son güncellemeyide yüklememe rağmen anlamdım gitti benden kaynaklanan bir hatamı yoksa sistemden mi bilmiyorum

of of olmuyorrr

Telefonu flashladıktan sonra formatta atıyorum. Teşekkürler arkadaşım senin hızınada yetişemiyoruz devamlı güncellemeler yapıyorun bizler için emeğine sağlık Tek sorunum şu GPRS olayı bu sorunu çözen varsa nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.

" Şebeke ayarlarından GSM seçtiğimde NET girdi ama Çift mod dediğimde ise girmiyor."

wantre

wantre

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel olmuş yükledim tıkır tıkır çalışıyor USB HATASI VEREN ARKADAŞLAR JAF DOSYASINI ACMADAN Virtual_PKEY_V4.exe DOSYASININ ACIN O DOSYA JAF ÇALIŞTIRIYOR ONU AÇMADAN JAFI AÇTIGINIZDAN USB HATASI VERİYOR BİRDE WLANDA RAKAMLI DEGİL NORMAL ALFABETİK .

eBRiHanceR

Üye
:oke:

:oke:Ama aslında yok kçk dizinde de görmesi lazım :)

Çok abartmaz isek daha yerinde olabilir,ayrıca yeni FW eklendi değişiklikler ve hatalar düzeltildi, deneyebilirsin..:oke:

Sağol,onu denedim ama iyi bir dosya yönetici değil zaten sadece eng. dil desteği var. :)

Sağolda dostum o çok zor :D

Yensini dene:oke:

Şu an yeni FW eklendi dene bakalım..:pro:

Yeni FW yi dene..:pro:

yok kardeşim en son güncellemeni yükledim gene aynı sorun. ovi girmiyor. internete bağlanmıyor. :megafon::megafon:

batukula

Üye
dostum yeni FW'ni şimdi denedim ama henüz çok kurcalayamadım fakat benim sorunumu çözmemişsin sesli arama gene çalışmıyor yardımcı olursan bende düzeltmeye çalışırım veya düzeltip eklersen iyi olur

resmigenc

resmigenc

Üye
telfonla net üzerinden güncelledim ama bi işe yaramadı pc den bi güncelleme yapaıcaz belli ki nese bu konuyu açan arkadaş ellerine sağlık güzel paylaşım teşekkürler...:oke:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
En son fw yi yükledim yine aynı sorunlar mevcut. Birşey farkettim ovi suiti açmaya çalışırken ''securewidgetui'' diye bir program çalıştırıyor arkaplanda, telefon donuyor daha sonra. Yine gps bağlanamama sorunu gibi yazdığım sorunlar mevcut.

gundar

Üye
merhabalar
az önce forumda araştırırken Şebeke modunu GSM getirdim ve internet bağlandım. Tekrar Çift mod dediğimde bağlantı sağlayamıyorum. benbeyaz sayfa gelip kalıyor. SOrun açaba eksik bir dosyadan dolayı diğer mod çalıştırmamakta mıdır acaba ???

Evet arkadaşım sorun hala devam ediyor.FM yi yapan arkadaşa emekleri için teşekkür ederim ama hala gprs-wap ile 3g birlikte çalışmıyor. Mobil tv ayarlarını yapıp wapa girdiğimde sayfa görüntülenmiyor ancak şebeke seçiminden çift modu kapatıp GSM yapınca bağlanıyor ama bu seferde 3G yi kullanamıyoruz.
@n!wa+*R arkadaşın bu sorunu çözmesini umuyorum. kendisi yeni FM de çalıştığını yazmış ama ben de dahil bu kadar kişi de çalışmadığını söylüyor.

Progressivity

Progressivity

Üye
modifiyeyi yapan arkadaş belkide üzerinde çalışıyordur şuan biraz zaman tanıyın gence kolay olmuyor bu işler

clawiss

clawiss

Üye
bn daha en basını yapamdım yaa 1. si bnde Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 die bi klasörr yok 2.si hadi onları kndim yptım attım ilk resmde ki ısıklar yeşil olmuo hepsini tam yaptım olmuo nası ypcaz onu???

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bn daha en basını yapamdım yaa 1. si bnde Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM- 356 die bi klasörr yok 2.si hadi onları kndim yptım attım ilk resmde ki ısıklar yeşil olmuo hepsini tam yaptım olmuo nası ypcaz onu???

ekle yardımcı olurum tugrul_3535@hot

okn85

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel olmuş yükledim tıkır tıkır çalışıyor USB HATASI VEREN ARKADAŞLAR JAF DOSYASINI ACMADAN Virtual_PKEY_V4.exe DOSYASININ ACIN O DOSYA JAF ÇALIŞTIRIYOR ONU AÇMADAN JAFI AÇTIGINIZDAN USB HATASI VERİYOR BİRDE WLANDA RAKAMLI DEGİL NORMAL ALFABETİK .

tesekürler arkadasım onuda yaptım ama sonuc hala aynı tel acık oldugunda tanıyan pc, kapalı oldugu an bulamıyor..:vur:vur:vur

efsanem26

Üye
defalarca flash işlemi yaptım,herşeyi kontrol ettim ama bu fw de bi türlü şu sorunu çözemedim.hala tel açılışında saat rehber mesajlar ajanda oto başlıyor

clawiss

clawiss

Üye
yaa arkadaslarr biriniz ilgilenn lütfen olmuyo bu melekk yaa o bastaki yeşil ısıklarr yanmıyooo????

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
@n!wa+*R™ arkadaşım acaba telefonun açılış kapanışını haydar arkadaşımızın yapmış olduğu v50 dosyasındaki gibi yapabilirmisin hepsi tam tek o eksik valla bu arada bu son yaptığın çok başarılı bir çalışma olmuş teşekürler....

dgdizayn

dgdizayn

Üye
ya bu kucuk kutucuklardan normal modeyı sececekmıyız. Resımde normal mode ısaretlı degıl. İsaretide kaldırınca formatlamıyo

gundar

Üye
@n!wa+*R™ arkadaşım acaba telefonun açılış kapanışını haydar arkadaşımızın yapmış olduğu v50 dosyasındaki gibi yapabilirmisin hepsi tam tek o eksik valla bu arada bu son yaptığın çok başarılı bir çalışma olmuş teşekürler....

Tek eksik o olsa can kurban ama bence en büyük eksik 3G den wapa ve mobil tv ye veya internete bağlanmıyor. Acaba bu konuda yazılımı test ettinmi bilmiyorum. (Özellikle de Mobil Tv aboneliği veya internet paketi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.)

ayhan2000

ayhan2000

Üye
saolasın kardes
bundan onceki firmvare yı yukledim hersey cok guzeldi ama acılıs ve kapanıs ekranındakı hacked resimleri gıcıktı ve telefonu kapatınca acılmıyordu yanı benı cok ugrastırıyordu umarım bu yenısı daha ıyıdır emegıne saglık

--------------- Ekleme ---------------

kardes senın verdıgın fw yı tele yukledım teli kapattım actım acılıstakı hacked resmi cıkıyor sonrası gelmiyor acaba neden bi yardımcı olursan sevinirim

kartal45200

Üye
Flash a bastığımda KILL THE PHONE COntiune Felan dedi evet dedi telefonum kapama tuşuna bi kere bastım fakat program yüklemeye başlamadı telefonumu kapatmalımıyım oo uyarı verince

Lütfen yardım edin

Üst Alt