5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Benimde aklımda şöyle bir fikir var. Acaba orjinal fw ye sadece unsigned programları yükleyeblmek için gerekli hack olayını yapıp orjinal fw ile kullanamazmıyız. Yani modifiyesiz sadece hackli orjinal fw. Böyle bişey varsa linkini verirmisiniz ben bulamadımda.

volkan_al

volkan_al

Üye
patches klasörünü E'nin içine atmayı unutmuş olabilirmisiniz?
Patch klasörüyle ilgil değil sanırım çünkü hiç silmiyorum klasörü hafiza kartından. Simdi bir onceki FW geri dondum ve calisıyor. Benim öğrenmek istediğim animatorun verdiği bu 12.05 tarihli FW yükleyip de Rompatcher ı calıstırabilen var mı?

Önceki fe lerde sorunsuz calısıyor.

Benimde aklımda şöyle bir fikir var. Acaba orjinal fw ye sadece unsigned programları yükleyeblmek için gerekli hack olayını yapıp orjinal fw ile kullanamazmıyız. Yani modifiyesiz sadece hackli orjinal fw. Böyle bişey varsa linkini verirmisiniz ben bulamadımda.

Arkadaşım tek yapman gereken animatorun vediği Fw yi değil navi ile yüklediğin orjinal dosyalarla falsh atman. Ancak animatorun ekte verdiği hack dosyasını orjinalkiyle değiştir. Sadece onu fw dosyasını değil.

gundar

Üye
Bende böyle düşünmüştüm. O yüzden orjinal FW yi değiştirmedim sadece v50 hack dosyasını değiştirdim ve öyle yükledim hack ler çalıştı.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Patch klasörüyle ilgil değil sanırım çünkü hiç silmiyorum klasörü hafiza kartından. Simdi bir onceki FW geri dondum ve calisıyor. Benim öğrenmek istediğim animatorun verdiği bu 12.05 tarihli FW yükleyip de Rompatcher ı calıstırabilen var mı?

Önceki fe lerde sorunsuz calısıyor.

Arkadaşım tek yapman gereken animatorun vediği Fw yi değil navi ile yüklediğin orjinal dosyalarla falsh atman. Ancak animatorun ekte verdiği hack dosyasını orjinalkiyle değiştir. Sadece onu fw dosyasını değil.
Anlamadım yani sen şu an bu FW de Rm PAtcher'ın çalışmadığını mı söylüyorsun?

--------------- Ekleme ---------------

Bende böyle düşünmüştüm. O yüzden orjinal FW yi değiştirmedim sadece v50 hack dosyasını değiştirdim ve öyle yükledim hack ler çalıştı.
Arkadaşım madem öyle senin burada ne işin var bu bölge modifiye yazılım yeri hack başka bir şey...:ah

gundar

Üye
@n!wa+*R™;2299704' Alıntı:

Arkadaşım madem öyle senin burada ne işin var bu bölge modifiye yazılım yeri hack başka bir şey...:ah
Burda olmamın sebebi senin yaptığın modifiyeli yazılımı test etmemdi ben mobil tv ye bağlanamıyorum dedikçe sen çalıştığını söyledin ama ne hikmetse ben ve bazı arkadaşlar çalıştıramadılar. Ben de sonunda modifiyeli yazılımımda bu sorun düzeltilinceye kadar sadece hack yazılımını yükleyip kullanmayı düşündüm. Anlaşılan sadece ben bu şekilde düşünmüyorum.

volkan_al

volkan_al

Üye
@n!wa+*R™;2299704' Alıntı:
Anlamadım yani sen şu an bu FW de Rm PAtcher'ın çalışmadığını mı söylüyorsun?

Evet kardeşim en azından bende calısmıyor neden kaynaklanabilir acaba. 3 kez yeni FW yi kurdum tanıtım ekranı geliyor tamam diyorum program kapanıyor. Ancak bundan bir onceki fW yukledim tekrar o calısıyor. Neden kaynaklanabilir acaba?

dgdizayn

dgdizayn

Üye
aynısı bende de olmuştu,
uygulamalar > rompatcher'i açıp
Hack part 1
Hack part 2
bunların yeşil olduğundan emin olun,

ıcerısınde
Hack part1
hack part 2
yok. hackopen4all ve hackınstallserver var hepsıde mavı hıc yesıl olan yok. Acaba yanlıs olan ne

milestone

milestone

Üye
ıcerısınde
Hack part1
hack part 2
yok. hackopen4all ve hackınstallserver var hepsıde mavı hıc yesıl olan yok. Acaba yanlıs olan ne

ben ilk sayfada verilen patches'i yükledim telefona ve hack part1 ile hack part2 var sanırım sizin patches ilk sayfada verilenden farklı olabilir

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Demekkı patchlerı yuklemedım. Sımdı ındırdım patchlerı E klasorune attım. Hem patches dosyasıyla beraber hemde hepsını E klasore attım. Telı kapatıp actım ama hack1 hack2 gelmedı.

Acaba cozum yokmu bu rom patherde hack 1 hack 2 yı nasıl calıstırcam acaba

fatih82

fatih82

Üye
kardeş verdiğin bir önceki güncellemede de bu güncellemede msn e bağlantı kurulamıyor ovide aynı şekilde emeğin için saol tekrar teşekkürler

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Arkadaslar lutfen yardım edın yamaları nereye atıcaz. Patches klasorune attım gormuyo hıcbırını ne yapmam lazım

Ya neden kımse yardım etmıyor. Bazı forumlarda arastırdım c2 dosyasını auto yaptım komple gıttı tel.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye

bende denedim ama olmadı. Acaba ayriyetten bide rompatcher mi yükliycez. Bende rom çıkmadı.

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Sımdı tekrar flash attım hacklerı gordu ama yesıl yanmıyor. Yesıl yanması ıcın ne yapmam lazım

okn85

Üye
@n!wa+*R™ arkadasım su benim soruna bi cözüm bulsan..? ne yaparsam yapayım teli bulmuyor program, bi eksik falanda yok dediklerini harfiyen uyguladım ama teli bulduramıyorum...pleaseeee...:islik

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar lutfen yardım edın yamaları nereye atıcaz. Patches klasorune attım gormuyo hıcbırını ne yapmam lazım

Ya neden kımse yardım etmıyor. Bazı forumlarda arastırdım c2 dosyasını auto yaptım komple gıttı tel.
Yaw benim ekte verdiğin yama rar dosyasının içinde bile yazıyor ne yapacağın E ye drek atacaksın..

C2z yi aktif etme reset atar

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
@n!wa+*R™

Acaba modifiyesiz sadece orjinal fw yi nasıl hacklerim, yardımcı olabilirmisin.

berkan216

Üye
İNTERNETE BAĞLANIRKENN EXPLORER DONMASI COZULDUMU ARKADASLAR BAKAMADIM DAHA:hmmm:hmmm

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
Ya Arkadaşlar acıl bana yardım lazm Jaf emulatör dekı ''MCU '' butonu yanmıyor bı tek nasıl yaparım bı yol yordam gosterın.

'' PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...''

Böyle bir hata alıyorum :s:off:

'' PRESS POWER ON NOW!

Böyle bir hata alıyorum :off::vur

@n!wa+*R™ krdsm yardm lzm yaw :S deli etti butun ısıklar yanıyor onuda hallettım ama flash butonuna basıorm sonra power tusuna 1 kez basıyorum usttekı hatayı werıyor :off:

okn85

Üye
'' PRESS POWER ON NOW!

bu hatayı bende söledim ama daha cevap veren olmadı..yada verecek bi cevapları yok:off:

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
'' PRESS POWER ON NOW!

bu hatayı bende söledim ama daha cevap veren olmadı..yada verecek bi cevapları yok:off:

Valla krdsm Aynen cevap weren olmadı ugrastım kurcaladım ben yaptım ama JAF EMULATOR V5 LE DGL V3 le yaptım normal bi şekılde. denılenlerı uyguladım tek fark v5 yerıne v3 olması.

Üst Alt