Patch klasörüyle ilgil değil sanırım çünkü hiç silmiyorum klasörü hafiza kartından. Simdi bir onceki FW geri dondum ve calisıyor. Benim öğrenmek istediğim animatorun verdiği bu 12.05 tarihli FW yükleyip de Rompatcher ı calıstırabilen var mı?patches klasörünü E'nin içine atmayı unutmuş olabilirmisiniz?
Benimde aklımda şöyle bir fikir var. Acaba orjinal fw ye sadece unsigned programları yükleyeblmek için gerekli hack olayını yapıp orjinal fw ile kullanamazmıyız. Yani modifiyesiz sadece hackli orjinal fw. Böyle bişey varsa linkini verirmisiniz ben bulamadımda.
Bende böyle düşünmüştüm. O yüzden orjinal FW yi değiştirmedim sadece v50 hack dosyasını değiştirdim ve öyle yükledim hack ler çalıştı.Benimde aklımda şöyle bir fikir var. Acaba orjinal fw ye sadece unsigned programları yükleyeblmek için gerekli hack olayını yapıp orjinal fw ile kullanamazmıyız. Yani modifiyesiz sadece hackli orjinal fw. Böyle bişey varsa linkini verirmisiniz ben bulamadımda.
Anlamadım yani sen şu an bu FW de Rm PAtcher'ın çalışmadığını mı söylüyorsun?Patch klasörüyle ilgil değil sanırım çünkü hiç silmiyorum klasörü hafiza kartından. Simdi bir onceki FW geri dondum ve calisıyor. Benim öğrenmek istediğim animatorun verdiği bu 12.05 tarihli FW yükleyip de Rompatcher ı calıstırabilen var mı?
Önceki fe lerde sorunsuz calısıyor.
Arkadaşım tek yapman gereken animatorun vediği Fw yi değil navi ile yüklediğin orjinal dosyalarla falsh atman. Ancak animatorun ekte verdiği hack dosyasını orjinalkiyle değiştir. Sadece onu fw dosyasını değil.
Arkadaşım madem öyle senin burada ne işin var bu bölge modifiye yazılım yeri hack başka bir şey...Bende böyle düşünmüştüm. O yüzden orjinal FW yi değiştirmedim sadece v50 hack dosyasını değiştirdim ve öyle yükledim hack ler çalıştı.

Burda olmamın sebebi senin yaptığın modifiyeli yazılımı test etmemdi ben mobil tv ye bağlanamıyorum dedikçe sen çalıştığını söyledin ama ne hikmetse ben ve bazı arkadaşlar çalıştıramadılar. Ben de sonunda modifiyeli yazılımımda bu sorun düzeltilinceye kadar sadece hack yazılımını yükleyip kullanmayı düşündüm. Anlaşılan sadece ben bu şekilde düşünmüyorum.@n!wa+*R™;2299704' Alıntı:
Arkadaşım madem öyle senin burada ne işin var bu bölge modifiye yazılım yeri hack başka bir şey...![]()
@n!wa+*R™;2299704' Alıntı:Anlamadım yani sen şu an bu FW de Rm PAtcher'ın çalışmadığını mı söylüyorsun?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım madem öyle senin burada ne işin var bu bölge modifiye yazılım yeri hack başka bir şey...![]()
aynısı bende de olmuştu,
uygulamalar > rompatcher'i açıp
Hack part 1
Hack part 2
bunların yeşil olduğundan emin olun,
ıcerısınde
Hack part1
hack part 2
yok. hackopen4all ve hackınstallserver var hepsıde mavı hıc yesıl olan yok. Acaba yanlıs olan ne
Bende böyle düşünmüştüm. O yüzden orjinal FW yi değiştirmedim sadece v50 hack dosyasını değiştirdim ve öyle yükledim hack ler çalıştı.

Yaw benim ekte verdiğin yama rar dosyasının içinde bile yazıyor ne yapacağın E ye drek atacaksın..Arkadaslar lutfen yardım edın yamaları nereye atıcaz. Patches klasorune attım gormuyo hıcbırını ne yapmam lazım
--------------- Ekleme ---------------
Ya neden kımse yardım etmıyor. Bazı forumlarda arastırdım c2 dosyasını auto yaptım komple gıttı tel.

'' PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...''
Böyle bir hata alıyorum
bu hatayı bende söledim ama daha cevap veren olmadı..yada verecek bi cevapları yok![]()