Hey yavrum hey!Başka sorun varmıydı birader?Arkadaşlar yükledim QWERTY klavye sorunu var. örnek : bir türlü wireless modemin koduni giremedim. şifre hem rakam hem harften oluşuyordu. sadece rakamları yazıyor. bu yüzden modifiyeyi kaldırıp, hacklı sürümü yüklemek zorunda kaldım. ayrıca dil olayı karman çorman olmuş. program yüklemelerinde telefon geberip gidiyor bırakın prokram çalıştırmayı arama bile yapamıyorsunuz. yani uyumsuzluk had safada oldugu için "RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx " ile modifiyeyi kaldırdım ve sade bir hack yaptım. benim yaşadığım sorunlaraı yaşamamanız için yazmak zorunda kaldım... ilginize...

Linler Hotfile'dan,Rapid hatta birden fazla link tanınmış zaten..tum lınklerı tehlıke olarak goruyo antıler :? ıncelemek lazım ...
Valla kardeşim olabilir fakat elimizde binlerce ikon yok bizde en iyisini koyabilirdik ama onlar var ve gayet güzeller aslında hatta Games klasörü süpermerhaba daha öncede yazmıştım ama detaylı bir çözüm alamadım.herşey çok güzel de ana menüye eklenen yeni dosyaların iconları çok sıradan çok basit duruyor yani 5800 yakışır iconlar degil.başka temalarda dahi degişmeyen iconlar isim kodları tamnınmadıgı için iconları degişmiyor.buna güzel bi çözüm bulsanız birde font olayını gerçekten daha güzel yada bırakın sadece orjinalı kalsın degiştirmek isteyen yine degiştirsin.kendinizde belirtiyorsunuz ki bazı fontları yükelsenizde degişmez demişsiniz işte bu yüzden şu İCON ve FONT olayını daha güzel bi çözüme kavuştursanız inanın daha çok ilgi görür
saygılarımla tşkederim...

madurum
en kısa zamanda daha mukemmeli olur inş . tekrar tesekkur ve saygıTeşekkürler dostumda çok fazla erkek kullanıcı var deyimini pek anlayamdım yani tema bakumından mı ben Grey de koydum ayrıca Blue flanda var ..Selam arkadaşlar ,
Öncelikle bu sunumu hazırlayan arkadasımıza bir kez daha tesekkur ediyorum.2 gündür bu yazılımı kullanıyorum.FORUM dakı tum yazıları ve eleştirileri okudum.Burada olmayan birseyden bahsetmekten kimse fayda saglamaz! Siz nasıl bir emek harcandıgını gormuyorsunuz.google a modifiye yazıp bulmussunuzdur kimbilir ama cok ince bir emek var bu işte.herkes yazılım editleyemez.gercekten ne MÜZİK konusunda ne QWERTY klavye konusunda sorun yok.sadece fontlarda bazı arkadaslarım 'I' ve 'i' harflerı konusunda sıkıntı yasayabilir.42 tane roompatcher eklenmıs kı arasanız bı araya getıreyım derken telı yavaslatırsınız.bence kusuru var sadece tema efektı cesıtlendırılebılr ve bırde malum cok fazla erkek kullanıcı var ama ne sıyah ne de grı erkek tonu yok fazla sound wawes grey yokmadurum
en kısa zamanda daha mukemmeli olur inş . tekrar tesekkur ve saygı

İster Sounds'ta bulundur ister kök dizine at her halikarda görecektir..![]()
modem şifrem hem rakam hem harf ama hiç bi problem yaşamadım,bazı arkadaşlar yaşamış neden bilemiyorum! her neyse bence gayettt güzell!! tekrar teşekkürler! son bi rica rom içindeki yamaların yani şu 42 tane olan varya onların ne işe yaradığını bildirirseniz sevinirim!