5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

tecman

Üye
Evet yeni FW yi yükledim ilk gözüme çarpan font oldu güzel olmuş ama ı harflerin I(büyük) gösteriyor ben bu fontu nasıl değiştirebilirim.Rom pachlar oto çalışıyor harika olmuş eline sağlık

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
tek açılış ekranı kötü hepsi süper....şu açılış ekranını haydar arkadaşımızın paylaştığı v50 dosyasındaki gibi yapabilirmisin acaba öyle daha kaliteli duruyor sanki...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
tek bir soru fontu orjinal nasıl kullanırım... tr ancak ı ö ü gibi karakterler biras garip??? eğer font olayını çözmeme yardım edersen tekrar yüklücem bu yazılımı =)

Progressivity

Progressivity

Üye
aslında konuyla pek alakalı değil ama konuyu açan arkadaşımız belki biliyodur 5800 a N97 yazılımı yüklenmesi mümkün mü acaba sırf merak ettiğimden soruyorum

fatih82

fatih82

Üye
aziz ve değerli binbaşım güncellemeyi yaptım ellerin dert görmesin bence sitede verilen v50 modifiye dosyalarının en iyisi tekrar tekrar saol

berkan216

Üye
hocam cok guzel bı modıfıkasyon yapmıssın yıne tskler edıyorum sana :oke:

bır sorum olacak!!!
- ev ekranı temasından temel cok guzel hatta super ekranı genıs kullanmayı sevenler ıcın
emme temel ı sectıgımızde ekranda muzık calar radyo vs. cıkmıyor bunu gıderebılme sansımız varmı ki???
- alfasayısal tus takımını yatay ekranda kullanma olanagımız varmı???

oktay2617

Üye
hocam ellerin dert görmesin süper bi modifiye olmuş!!! şimdi yüklüyorum,ama benimde bir isteğim olacak,yatay ekranda alfasayısal tuş takımını kullanmak istiyorum,bunun bi çözümünü bulabilir misin? eğer bu problemi çözersek telefon iki kat güzel gelecek bana!! tekrar teşekkürler

erdigutekin

erdigutekin

Üye
[sıze=4]emeğine sağlık arkadaşım... Bi sorum olcak. Navifirm le dosyaları indirmemiz gerekiyor yine eskisi gibi yani herşey demi???*
[/sıze]

berkan216

Üye
[sıze=4]emeğine sağlık arkadaşım... Bi sorum olcak. Navifirm le dosyaları indirmemiz gerekiyor yine eskisi gibi yani herşey demi???*
[/sıze]
ewet hersey aynı arkadsım tek degıosen dosyalar:oke:

erdigutekin

erdigutekin

Üye

tmm kardeşim saol

--------------- Ekleme ---------------

yaa arkadaşlar şu navifirm le indirdiğimiz doyaları upload edebilir misiniz? int. çok yavaş indiremiyorum.. :S

mathman20

Üye
Bu modifiyeye Nokia FileBrowser programını da eklesen çok güzel olurdu.

adakaya1994

Üye
yukledim herşey hos guzel fakat turkcell internet ve turkcell wap ile bağlantı kuramıyorum bağlanmaya çalıştıgımda 3g 3.5g oluyor ama internete bağlanmaya çalışma drumu yok yardımlarınızı bekliyorum..

mathman20

Üye
Flash sonrası telefon hafızası 86Mb değil 66Mb olarak görünüyor.Uygulamalardaki Get Rihanna için özellik desteklenmiyor hatası veriyor.Photo Browser programı o kadar da gerekli bir program değil bence.Tema efekti için daha hızlı çalışan bir efekt seçilebilirdi diye düşünüyorum.Ayrıca sanki telefonun çalışmasını birşeyler kasıyor gibi.

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
yukledim herşey hos guzel fakat turkcell internet ve turkcell wap ile bağlantı kuramıyorum bağlanmaya çalıştıgımda 3g 3.5g oluyor ama internete bağlanmaya çalışma drumu yok yardımlarınızı bekliyorum..

sitesine gir nokia 5800 xm yi seç alttan turkcell wap ı seç orda biraz karışık ama soldan sağa doğru dikkatli okuyunca nasıl yapacağını anlatıyor wap bitirdikten sonra büyük ihtimal mms te sorun yoktur ama sen onun ayarlarınıda bi yap kolay gelsin.:oke:

adakaya1994

Üye
sitesine gir nokia 5800 xm yi seç alttan turkcell wap ı seç orda biraz karışık ama soldan sağa doğru dikkatli okuyunca nasıl yapacağını anlatıyor wap bitirdikten sonra büyük ihtimal mms te sorun yoktur ama sen onun ayarlarınıda bi yap kolay gelsin.:oke:

ayarlar yapılı bkdr basit bi sorun yok bunun sorunumu çözmeye yardımcı olablcgnı sanmıyorm .s

cexen

Üye
bu temada türkçe karaketer sorunu varmı ? ı harfleri biraz tuhaf görünüyor bunu nasıl düzeltebiliriz....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hocam cok guzel bı modıfıkasyon yapmıssın yıne tskler edıyorum sana :oke:
Sağolasın kardeşim,eyvallah:oke:
bır sorum olacak!!!
- ev ekranı temasından temel cok guzel hatta super ekranı genıs kullanmayı sevenler ıcın
emme temel ı sectıgımızde ekranda muzık calar radyo vs. cıkmıyor bunu gıderebılme sansımız varmı ki???
- alfasayısal tus takımını yatay ekranda kullanma olanagımız varmı???
Temel'de kullanmazsın evet,ayrıca alfasayısal yatay kullanılmaz çünkü Tam Q klavye sadece alfa yan yatınca devreye giriyor.
hocam ellerin dert görmesin süper bi modifiye olmuş!!! şimdi yüklüyorum,ama benimde bir isteğim olacak,yatay ekranda alfasayısal tuş takımını kullanmak istiyorum,bunun bi çözümünü bulabilir misin? eğer bu problemi çözersek telefon iki kat güzel gelecek bana!! tekrar teşekkürler
Sağol baba,hayır kullanamazsın.:)
[/sıze]

tmm kardeşim saol

--------------- Ekleme ---------------

yaa arkadaşlar şu navifirm le indirdiğimiz doyaları upload edebilir misiniz? int. çok yavaş indiremiyorum.. :S

Bu modifiyeye Nokia FileBrowser programını da eklesen çok güzel olurdu.
Ona netten baktım fakat zaten sadece eng. dil desteği var ve gerek yok gibi geldi bana.:)
O bağlantı noktan ile ilgili..
Flash sonrası telefon hafızası 86Mb değil 66Mb olarak görünüyor.Uygulamalardaki Get Rihanna için özellik desteklenmiyor hatası veriyor.Photo Browser programı o kadar da gerekli bir program değil bence.Tema efekti için daha hızlı çalışan bir efekt seçilebilirdi diye düşünüyorum.Ayrıca sanki telefonun çalışmasını birşeyler kasıyor gibi.
Zaten 86 olmazki arkadaşım biz toplam durumu söyledik ayrıca zaten 76 mb oluyor Format sonrası,Bu FW de zaten Get Rihanna uyg. yokki ayrıca o pro da değil sadece ikonu var direk net üzerinden bakabiliyorsun,Foto bakımı yönünden gayet güel bir alternatif:oke:Bu zaten gayet hızlı ve teli kasan bir şey yok hocam:pro:
ayarlar yapılı bkdr basit bi sorun yok bunun sorunumu çözmeye yardımcı olablcgnı sanmıyorm .s
Bağlantı Noktası..
bu temada türkçe karaketer sorunu varmı ? ı harfleri biraz tuhaf görünüyor bunu nasıl düzeltebiliriz....
Font değiştirme ana konuda verilmiştir.

tecman

Üye
olmuyor olmuyor 2 kere FW yükledim defalarca hard format attım OVI STORE çalışmıyor.bağlantı test edildi sorun yok ama ovi mağazayı açınca bağlantı seçtikten sonra alttaki yeşil çubuk dönüyor hiç bi işlem yapmıyor.Help help

makrovba

Üye
Merhabalar

Öncelikle emeğine sağlık çok güzel olmuş. Telefonuda sayende bilgisayar gibi yaptım hemen hemen her güncellemede flaşlıyorum :) Neyse sorunum şu normal v50 kurduğumda GPRS bağlantı yapabiliyorumdum.Ama daha önceki güncellemeni ve son olara az önce tekrar bu verdiğinle güncelledim. Ama web dediğimde nokia veya başka bir site ismi yazdığımda bağlanamıyorum. ve 14 sayfayıda okudum ama BAĞLANTI NOKTASI demişşin acaba tam nerede ve nasıl yapılır açıklarmısınız. Ayrıca Font ı sorun var galiba oda font oluyor galiba birde msn,opera gibi prg koysaydın keşke ne güzel olurdu.

Yinede teşekkür ederim. En büyük sorunum GPRS bunu çözersek çok iyi olacak daha öncekinde operatörümden tekrar yükledim ama olmadı Wlan bir sorun yok.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar

Öncelikle emeğine sağlık çok güzel olmuş. Telefonuda sayende bilgisayar gibi yaptım hemen hemen her güncellemede flaşlıyorum :) Neyse sorunum şu normal v50 kurduğumda GPRS bağlantı yapabiliyorumdum.Ama daha önceki güncellemeni ve son olara az önce tekrar bu verdiğinle güncelledim. Ama web dediğimde nokia veya başka bir site ismi yazdığımda bağlanamıyorum. ve 14 sayfayıda okudum ama BAĞLANTI NOKTASI demişşin acaba tam nerede ve nasıl yapılır açıklarmısınız. Ayrıca Font ı sorun var galiba oda font oluyor galiba birde msn,opera gibi prg koysaydın keşke ne güzel olurdu.

Yinede teşekkür ederim. En büyük sorunum GPRS bunu çözersek çok iyi olacak daha öncekinde operatörümden tekrar yükledim ama olmadı Wlan bir sorun yok.
Msn,Oprera gibi güncellenen proları yüklememeye tercih ettim dediğim gibi devamlı güncelleniyorlar..

Valla arkadaşlar bir tek FW yi yapan aynı hatayı almıyor heralde ne diyeyim Bağ. noktası yani kontrol edin nete bağlanıosunuz sonuçta başka bir çözüm yok ve bende herşey gayet tabii çalışıyor..:box

Üst Alt