@n!wa+*R
Üye
"güzel bişeye benziyorarkadaşlar biraz uğraştıktan sonra nihayet kurabildimbiraz kullanoıyım görüşlerimi bildircem şimdiden teşekkür edewrim güzel bişeye benziyor
![]()
"
"güzel bişeye benziyorarkadaşlar biraz uğraştıktan sonra nihayet kurabildimbiraz kullanoıyım görüşlerimi bildircem şimdiden teşekkür edewrim güzel bişeye benziyor
![]()
"
.Link ölü değil fakat süre bitimi sonrası dosya inerken zaman aşımına uğruyor ve inme gerçekleşemiyor.bakarmısın ben dosyaları ındıremıyom bendemı Sorun var yoksa Sıtetemı bakarmısın :==)
indirçemde dırek ınmıyor bende sende bakarmısın Sorun bendemı Lınkdemı Dıye Sımdıden teşekürleR
Hiç yapamayanlar eklentilere hiç dokunmadan direkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkine tıklayarak içinden çıkan çıkanlara o iki klasöre atacak ve Flash'lama işlemine başlayacaklar.%100 olacaktır emin olun.Önceden olan her şeyi silin klasöre sadece linkten çıkan 7 dosyayı atın.
5800 için çalışan bütün yamalarda ekte bulunmaktadır.5800 v50 hacklemek için de gerekli rofs dosyasına ekten ulaşabilirsiniz.
Navifirm ile indir orjinalleri mod olanı eklentiden çek değiştir de bu kadar.ne yapmam Lazımpeki ?
Navifirm ile indir orjinalleri mod olanı eklentiden çek değiştir de bu kadar.
iş başa Dustu Ozaman Yarın Neyse yakşamlar bana zaman ayırdıgın için teşekür Ederim Dostum yakşamlaRÖnemli değil dosya 100 mb'a yakın olduğu için ha yeniden upload etmişim ha sen navifirm ile indirmişsinsaol ugraşmak iştememiştımdeiş başa Dustu Ozaman Yarın Neyse yakşamlar bana zaman ayırdıgın için teşekür Ederim Dostum yakşamlaR

Bana da yardım edebilir misin?Önemli değil dosya 100 mb'a yakın olduğu için ha yeniden upload etmişim ha sen navifirm ile indirmişsin![]()
Fark eden olmadı çünkü öyle bir durum yok.Dostum payLaşım güzeL emeğine sağlık fakat bu sürümü 3 hafta kadar kuLLandım tlf. ilk başta çok stabil bi şekilde çalıştı ve gün geçtikce yavaşlamaya başladı ve artık cidden illallah dedirtti ve orj. sürüme döndüm şöyLe bir savunma yapabilirsin kendi adına sms'lerin tlf. içindedir yada prg.ların bütün verilerim hafıza kartının içindeydi ben 3 tane prg. kurdum makinaya onlarda skyfire, flipfont ve btswich ve bunların hepside hafıza kartına kuruldu artı bişey daha var FW'yi yükledikten sonra tlf. ilk açıLışta 0533'lü yada farklı bir numaraya MMS yoLLuyor. bu gönderilen kutusunda olmuyor ve sadece iletimde görebiliyorsun oda yollayana kadar fark edenler oLdumu biLmiyorum
Dediklerini anladım evet fakat sen de Pro. kullanıcı olmadığın için FW yapmak içine ne varsa tıkmak demek değilsin diyorsun unutma
Eksik evet asla olamaz olan tek şey yığınla özellik ve hız.
Başka FW ler dene diyebilirim sana sadece çünkü benden o tür bişey çıkamaz.![]()
Yapamaman zaten seni Pro kullanıcı kılmıyor baba daha ne.."Pro kullanici degilim" dememdeki kasit kisiye ozgu "custom" bi FW yapamiyor olmam. Bunu siz yapiyorsunuz e haliyle yaparken de biz kullanicilara sunup fikir beyan edilmesini istiyorsunuz. Bende fikrimi beyan ettim. Cok sey mi istiyorum bilmiyorum ama FW yayinlarken "alin bu da sade hali icine hicbir program atilmamis sadece performans update'i yapilmis ve hacklenmis FW" diye ayri bir FW dosyasi atilamazmiydi diyorum. Forumu biraz gezdiginizde bu konudan sikayetci olan, yani en yuksek performansla en sade FW yi kullanmak isteyen bizleride goz ardi etmeyin demek istedim. Tesekkurler
Eyvallah Ediz,hayırlı kullanımlarEline sağlık Doğancan![]()

yardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...acıkca solemek gerekırse sitedeki en saglam fw hepsını kullandım ama boylesını gormedım mukemmel bı paylasım eıne emegıne saglık naızane 1 kac bısey solıcem bıde bı soru sorcam musaıtsen
------------------------------------
ovi magaza ya gırmeme dısında hersey mukemmel
------------------------------------
ya bıde bır sorum olcak simdi bu ovi harıta ucretsız navıgasyon sunuyor degılmı butun guncellemelerım ve harıtalam tam bıldıgım kadarıyla yardımlı ve tumlesık gps secip konumlama sunucusunu da kapattıktan sonra wireles yada sebekeyı kullanmadan konum bulması gerekıyor oyle degılmı suan bunları yaptım ve balkona koydum telı sanırım 20 dk falan suruyormus ılk seferınde bu bıldıklerımde bı yanlıslık varmı dogrumudur sadece bunu sormak ıstedım cunku 5800ımda suanda tek kullanamadıgım sey buyardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...